Header

Her er vår familie søndag i bilder:

En skikkelig koselig søndag som startet med veldig god frokost & sluttet med masse levende lys,god mat & film 😍 Elsker slike dager!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 49 Lesere

Likes

Comments

Her ligger jeg på Kleopatra stranden, nærmere bestemt palmiye beach/sunprime Alanya beach for 1,5 mnd siden med en strawberry daquiri i hånda :D

Drømmer meg tilbake & skulle ønske jeg kunne dra ned igjen akkurat nå, men må nok smøre meg med tålmodighet en god stund i kulden før jeg får slikke sol igjen!


1 års bryllupsdag feires på La Costo Restaurant på kleopatrasiden <3

Den varmen hadde ikke vært vondt nå!

ice coffee på palmiye beach :)

uredigert solnedgang, tatt med møbilen!

Maten & den himmelske sjokoladefondanten (chocolate fountain) der bestilte vi på La Costo restaurant som ligger vegg i vegg med xperia saray beach & like ved sunprime alanya beach hotell =)
Anbefales!


#alanya#Sunprime#Palmiye#Cleopatra

#kleopatra#Saray#Xperia#Chocolate

#turkey#Visitalanya#visitturkey 


  • 98 Lesere

Likes

CommentsVi mennesker har en tendens til & streve etter perfeksjonisme eller det & være god nok for alt og alle!
Jeg er en av de skyldige der selv på enkelte områder uten tvil.
Men hva med å være ett medmenneske? Smile til de man møter på gata? Slå av en prat med byens løse fugler, ihvertfall om de prøver å starte en samtale? Gi en kaffekopp til en iskald uteligger på vinteren? Gi de rundt deg en klem eller ett lyttende øre?
Ja eksempler kan man ramse opp i haugevis, men det er noe å tenke over.

Jeg begynte & tenke litt ekstra rundt dette her om dagen når jeg så ett par stk i butikken smile til meg, og itilegg var det en som påpekte at hun syntes hårfargen min var så vakker.
Når jeg gikk ut av butikken da så smilte jeg fra øre til øre, det gjorde virkelig dagen min mye bedre =)

Når vi kom ut av butikken lyttet jeg til en frustrert sliten ung mann som sto med sykkelen sin & tittet inn vinduene på senteret. Han følte seg trakassert av securitas, da de alltid gikk 3 stk rundt han uten grunn (ifølge han). Han hadde derfor sagt ifra noe som førte til utestengelse. Jeg fikk ikke hjulpet han med det, men når vi stoppet var han aggressiv innstilt & når vi gikk etter noen minutter så smilte han & var nok i bedre humør fordi noen faktisk lyttet til han i noen få minutter.
Det skal virkelig ikke så mye til for å glede ett annet menneske!

Vær ett medmenneske & gi gjerne noen ett smil idag :)

Ønsker dere en fin dag & sender akkurat DEG ett smil ifra meg =)


  • 63 Lesere

Likes

Comments

I dette innlegget vill jeg vise litt forskjellige produkter jeg liker best og som jeg anbefaler dere på det sterkeste. jeg vill også vise litt morsomme ting man kan lage av vvs materialer.
håper dere liker det!😃

Vis man har en stil hjemme med mye kobberfarger er denne dorullholderen veldig kul. den kan lakkes i andre farger også.
alt man trenger er en propanbrenner og en baulfil.
Materialliste:
90°x 15mm loddebend x 2.
15mm plugg x 2.
15mm kobber rør x 350 mm.
kobber patentbånd/klammer.
Lodde tinn & loddepasta.

Oppskrift:

Kapp 3 biter, 1 på 20cm, 1 på 15cm & 1 på 10cm. Deretter smører du alle delene med smuss middel(loddepasta) og bygger det sammen som på bilde. Etter det setter du den i en skrustikke og sikrer omgivelsene så det er brannsikkert. Pluss du skal alltid ha ett brannslokkingsaparat i nærheten.

Deretter varmer du alle skjøtene mens du holder loddetinnet på skjøten, når det er varmt nok smelter tinnet inn i skjøten og følges smussmiddelet rundt hele skjøten. Når dette er ferdig lar du det avkjøles og pusser det med pussematte for sistefinnish pluss det blir en fin "look".

Axor Starck Organic....😃😃😃

Garantert en av mine favorittserier innen HansGrohe Axor.

Unik design....!!!!
Axor Starck Organic skaper følelsen av at man er ute i naturen, liker man litt røff og naturlig design er dette absolutt utstyret for ditt bad. 
Vis dere lurer på noe er det bare og spørre meg her på bloggen. vis vi får nok lesere kommer det til og bli konkurranser med fine premier 😊

ORAS OPTIMA KJØKKENKRAN M/AVSTENGNING......!!!!!

Dette kjøkkenbatteriet er drit kult med ny og moderne teknologi som temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann, . Den berøringsfrie funksjonen aktiveres ved å føre hendene foran kranens følsomhetsområde😉. Vanntemperaturen for berøringsfri håndvask justeres ved å vri på ringen mellom kranen og tuten.
kobles enkel med stikkontakt under kjøkkenbenken.😊

Under her finner dere ett inspirasjonen's bilde til hva man kan gjøre med kobber.

Her kan du stortsett følge annvisningende på dorullholderen men bruke lengre rørlengder.
😊☺

Det kommer et innlegg om bergvarme for enebolig & leilighetskomplekser.
Pluss et innlegg om verktøy snart. 😀👋

Likes

Comments

Mannen min som også vil blogge litt på denne bloggen har laget nytt stuebord til oss 😀

Så imorgen må jeg ut & kjøpe maling! Tenkte & male bena & beise toppen!

Veldig spent på hvordan det blir & bilder kommer selvfølgelig av det ferdige resultatet.
Ikke sikkert jeg rekker & gjøre det ferdig imorgen, men håper på & bli ferdig iløpet av helga
☺️

Skal prøve & få min mann til og dele fremgangsmåten når det ferdige resultatet kommer!

God helg
😀

Likes

Comments

En hund uansett størrelse trenger & få utfolde seg,løpe løs,få miljøtrening,sosialisering,lydighetstrening,mental stimuli & ikke minst slippe å leve i frykt!!

Ja får visste du det at når du bærer en hund så vil den oppleve dette som ett faresignal! Når du løfter en hund vil den oppfatte at det er fare på ferde!
Ja da du kan trene en hund til å være vant til veske/stoffbur foreks på bussen! Men ett liv på armen eller i en veske er ikke nok får en hund,langt ifra! Dette burde kun gjøres om det er absolutt nødvendig!

Jeg er møkk lei av ordet "veskehund"!
Nei vi har ingen veskehund, vi har en liten hund i str som har en stor personlighet så hun er egentlig en stor hund i en liten kropp!
Dette fordi hun har fått lov til å utvikle seg,blitt sosialisert med hunder i alle str & aldere,fått bruke sine sanser,fått utfordringer osv! Hun har fått gå på sine egne 4 ben & har sjelden blitt satt i en veske!
Her er hvordan jeg synes en liten hund burde ha det i bilder!

Sånn går det når jeg får muligheten til & bli møkkete på tur i skog & mark =)

Jeg husker det som om det var igår når Bella var en veldig liten valp på rundt 0,5kg.
Vi gikk en tur på majorstuen/frogner da noen jenter stoppet oss, det de sa etter det sjokkerte meg!!

De sa at jeg måtte ta opp Bella & at jeg burde hatt en veske til hun. Jeg spurte hvorfor & da fikk jeg til svar at det var dyremishandling & la hun gå selv da hun kunne bli tråkket på så de kunne faktisk anmelde meg :O Vel & være uviten er en ting, men de sto fast på at jeg kunne bli fratatt Bella om de anmeldte meg. Jeg måtte jo da fortelle de at NEI hunder er skapt for å gå på sine egne ben & at det langt ifra var straffbart å la en hund være en hund!

Ps: Jeg er ikke feilfri selv, men vær så snill & la hunden være en hund samtidig som det er ett kjært bortskjemt familiemedlem
❤️ En hund vil alltid være ett rovdyr selv om det er tamt & kan trenes opp til de utroligste ting med kjærlighet & tålmodighet!
Ikke en dukke, accessorie eller en utkledningsdukke selv om de dog kan trenge klær i kalde tider! Spesielt om man skal ta pauser på lange turer for at de skal holde seg varme når man stopper, men det finnes unntak. Enkelte raser kan også trenge klær i større grad som foreks kinesisk nakenhund!

Ha en fin kveld & planlegg gjerne en fin tur for deg & din hund =)

  • 481 Lesere

Likes

Comments

Hei ☺
på vvs katogorien i bloggen kommer jeg til og legge ut litt av hvert, blant annet mye nyttig informasjon og regler angående oppussing av bad, kjøkken osv.
Det blir også blogget om mye som gjøres feil i dag innafor vvs og hvordan det skal gjøres riktig.
Pluss sånn som nå når jeg legger ut litt morsomme bilder og vitser.

Likes

Comments

Vi har fått helt totalt dilla på serien The fosters, så nå ligger vi her henslengt i sofaen begge 2 å sløver til tv =)

Anbefaler alle som ikke har sett denne serien & sjekke den ut foreks på Viaplay! Her er litt om serien:

Serien følger livet til en familie bestående av to mødre og deres store familie, bestående av både adopterte og biologiske barn. Familielivet blir satt på prøve når de åpner hjemmet for et barn til. Callie er en opprørsk tenåring med en voldelig fortid.Her er ett lite bildedryss av vår dag idag :)

  • 96 Lesere

Likes

Comments


Sommerhuset/annekset i hagen :)Bassenget vårt som ble satt opp iår. Det er på ca 60'000L ca så noen svømmelengder er det plass til :)Karnappen i stuen vår. Kommer nytt spisebord så fort mannen får tid til & bygge ett :)vedovnen & innganen til kjøkkenet :)Sofakroken vår :)Sofakroken vår rett etter jeg hadde malt ferdig & ommøblert i stuen.


kroken til hundene i den delen av stuen vi har sofakrok :) Vi har itilegg en krok til med en dagseng,vitrineskap,kommode osv men det fant jeg ingen bilder av akkurat nå :) Kommer sikkert ett bilde av den delen i ett innlegg senere engang :)

Likes

Comments

Litt om oss Tenkte vi kunne presentere oss selv så her kommer en liten historie om oss :)

Vi er ett ektepar på 25&26 år som er ifra Oslo, men nå eier vi ett hus i Fredrikstad & er bosatt der!

Vi giftet oss i August ifjor,men mer om denne dagen kommer senere.

Rune jobber til daglig i ett elektro&rørleggerfirma som heter Elektropluss på tåsen i Oslo imens jeg Monica går hjemme & er langtidssykmeldt med lite utsikter om jobb i nærmeste fremtid dessverre!

Vi har 2 blandingshunder der 1 av de er en omplasseringshund & snart får vi en omplasseringshund til :)

Vi kjøpte ett hus for 2år siden som vi må gjøre mye med så denne bloggen vil handle mye om oppussing/hus/hjem & interiør itilegg til alt annet i vårt liv!

Hund tar opp mye av vår hverdag, men vi trives også veldig godt med det :)

Håper dere vil like denne bloggen & jeg håper at vi etterhvert kan ha litt konkurranser & moro her også :)

Likes

Comments