" love. it's just chilling, you know?
kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. and, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. and you don't want that. "

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej igen

jag vet inte riktigt hur jag ska göra. det är så jobbigt att veta vad man känner men inte ha en aning om hur tillvida man ska göra eller gå vidare. jag vet på ett ungefär vad jag vill, men jag vill inte riskera något. tänk så gör jag ett move och saker och ting blir helt åt helvete? tänk så blir det ovan förväntningar? hur vet man? neheni, inget risktagande här inte.

det är så jobbigt att inte veta vad som är "rätt" och "fel". jag har ingen lust att välja fel väg? jag vill bara att det ska lösa sig som jag vill. fan vad motgångar suger.
givetvis är jag väl medveten om att det alltid kommer komma motgångar som är värre än andra, jobbiga dagar och en hel del felval. men, jag är även väl medveten om att det i flesta fall löser sig och blir bra i slutändan. liksom, om man inte har några dåliga dagar, hur ska man då kunna uppskatta dom bra?

pussar och kramar från en trötter #

Likes

Comments

allt handlar om balans

det handlar om att hitta en balans för att inte bränna ut sig själv,
det handlar om att hitta luft och andrum så att man får nytt sure i lungorna,
det handlar om att kunna köra järnet i fullt tempo för att sedan vila och återhämta sig,
det handlar om att kunna le.

hittar man inte detta så bränner man tillslut ut sig själv,
man får inte in nytt syre i lungorna,
man kör i fullt tempo men bryter bara ner sig själv utan att återhämtas,
man orkar inte le.

kom alltid ihåg att stanna upp once in a while och känn efter hur du faktiskt mår. prioritera ditt välmående, din hälsa är viktig.

pussen #

Likes

Comments

har inte skrivit på ett tag tyvärr

fyfan, har varit sjuk i typ en och en halv vecka nu och det suger. när man äntligen haft tid att träna alla träningar så blir man sjuk, skräll. nu ska jag försöka vila och återhämta mig, så förhoppningvis är jag snart back on track och tillbaka i alla rutiner!
påtal om träningar, jag älskar verkligen lagen jag spelar i. sporten ger mig så mycket glädje och energi, det är helt sjukt. jag kan ha en skitdag i skolan för att sedan komma till träningen och vara gladare än någonsin. fantastiska tjejer och grymma tränare.
jag tycker att det är bra om man håller på med någon aktivitet av något slag. sporten har gett och lärt mig så mycket, bl.a. att ta ansvar, att stötta varandra genom allt och att ta den för laget. att kämpa för varandra i alla situationer. och allt detta stärker oss så mycket. vi har sett alla varandras sidor, vi är som en familj. vi skrattar, gråter, kämpar och krigar tillsammans. och det är det som är det absolut bästa med lagsport.

kram #

Likes

Comments

alltså hörni
att börja sova klokt är bland de bästa valen jag gjort. det låter som en jevlans klyscha, men 4 real jag mår så sjukt mycket bättre. för första gången på flera år kan jag vakna och faktiskt känna mig utvilad, vilket jag vet är väldigt sällsynt hos många ungdomar nu för tiden.
det finns så många sömnlösa nätter, helt sjukt.

jag kommer ihåg att i sjuan och åttan så sov jag väldigt lite. jag kunde lägga mig vid 3 för att sedan gå upp vid 7, and so on. på detta gick jag i skolan samt tränade fotboll och innebandy. 2 be honest så mådde man inte jevla bra av det naj. så att nu ha börjat sova klokt, damn vad skönt. man känner verkligen av hur mycket mer man orkar, även hur mycket gladare man blir.

att byta ut sena onödiga timmar på sociala medier är bland det bästa jag gjort.

godnatt, kramen #

Likes

Comments

två blickar möts,
du ser rymden i hans ögon

två hjärtan hörs,
du hör rytmen i hans hjärtslag och musiken i hans puls

två själar möts,
och du undrar inte längre vart universum tar slut för vad du har framför dig är din egen oändlighet

Likes

Comments

under alla mina år som tonåring (vilket inte är så många lol) har normal varit det enda jag velat vara. jag har velat vara som alla andra. varför? trygghet förmodligen. att känna att man är tillräcklig. att man varken är sämre eller bättre än någon annan. att man duger helt enkelt. jag har ständigt sökt bekräftelse, jag har inte stått upp och trott på mig själv. jag har aldrig förstått att jag duger som jag är och att det för den delen inte spelar någon roll vad andra tycker, det som spelar någon roll är vad man tycker om sig själv. och jag har förstått det nu.

alla är unika (dvs en av sitt slag , vilket jag lärt mig är definitionen av ordet unik). man behöver inte följa normerna. man behöver inte göra precis som alla andra. var precis den du vill vara och låt inget hindra dig. 

aja. har en buss att passa. kramen #

Likes

Comments

varför jag tycker om att skriva?

jag vet inte riktigt. förmodligen för att jag är en filosof. även drömmare, nostalgist (är det ens ett ord? autocorrect tellin' me its not), realist
etc. min hjärna arbetar konstant och funderar över frågor som handlar om allt från myror till beteende till hur stort universum egentligen är. jag har alltid varit nyfiken. under hela min uppväxt har jag ständigt ställt frågor, vissa mer relevanta än andra.
så varför inte skriva ner mina tankar? vid vissa tillfällen måste man rensa sina tankar, det måste vi alla. så känner mest att why not.

aja, mat nu. kramar #

Likes

Comments