Jag flytta till Västerås för ungefär 3 månader sen eftersom att Albin bor här och jag kan inte tänka mig bo utan honom i 1 helt år.. Så jag bestämde mig för att skaffa jobba sen kolla om jag kom in i en skola för att kunna gå klart skolan. Jag har bara positiva minen sen jag flytta hitta. I Stockholm var det för mycket skitsnack och jag mådde inte alls bra av det livet jag hade där. Det var vissa månader där jag kände mig deprimerad och vile bara fly där ifrån. När jag kom till Västerås kände jag än lättand att kunna släpa all den här drama i mitt liv och kunde fokusera igen. Jag hade ingen orka för att träna eller ens tänka på min hälsa men nu känner jag mig så glad och positiv så att jag har orkat ta upp min träning igen och även börjar tänka på min inre hälsa. Det är såklart riktigt tufft att ha flytta från min mormor och morfar och jag älskar dom väldigt mycket men jag var tvungen att tänka på mig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa mitt namn är Hulda Óladóttir och är 18 år gamla. Jag tänkte att jag skulle starta upp min blogg igen då det är något jag tycker är kul. Det här med att skriv om sitt liv blir ett minne för mig och ett sätt att dela med mig till alla runt omkring mig.

Jag är en glad tjej som har nyligen flyttat till Västerås från storstaden Stockholm, Jag börja på en helt ny skola i 3an och än så länge trivs jag riktig bra här. Jag bor här med min Pojkväns och hans familj men vi letar efter en egen lägenhet och förhoppningsvis får vi en snart.

På min fritid jobbar jag på bugar king men hoppas snart på att få ett nytt jobb. Jag och min pojkvän Albin träna också typ varje dag då vi ville komma i form innan Mexiko.


Likes

Comments