Header
View tracker
View tracker
View tracker

Denna dag har sett ungefär likadan ut som gårdagens, så tyvärr har jag ingenting spännande att berätta. Just nu ligger jag i alla fall i soffan framför en film och kopp te. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

I onsdags var jag och fyra klasskamrater på 200-dagarsfest i Eskilstuna som blev mycket bättre än förväntat. Torsdagen var det mössprovning som gällde. Det blev dock ingen middag på Pinchos utan den sköt vi upp på till lördagen. Fredagen hade Elastico FC lagfest och under lördagen spelade vi Monopol samt åt tapas på Pinchos i Västerås. Söndagen spenderades framför hockey och futsal. Efter måndagens skoldag så mötte jag upp tre fina vänner som skulle testa balklänningar och sedan strosade vi runt på Erikslund Shoppingcenter i jakt efter ett par stövletter. Igår, tisdags, var jag på praktiken som vanligt. Hade tänkt att gå hem tidigare grund av min förkylning men stannade kvar hela passet. Jag tog hand om nya leveranser, lärde mig kassan och arkiverade följesedlar bland annat. Idag så är jag, som ni redan vet, hemma med en ännu värre förkylning och med massa plugg framför mig. Men först, serietittande! Gissa vem som alltid skjuter upp saker?

Likes

Comments

Hade tänkt att gå till skolan idag då jag hade ett stort prov på morgonen men jag är alldeles för sjuk och har pluggat lite för dåligt, tyvärr. Så nu har jag precis tagit en varm dusch och ligger nu under ett stort duntäcke i Max pyjamas. Tänkte spendera dagen med te, plugg och serier. Typisk sjukdag. Tänkte även langa in lite bilder ifrån "helgen", dagarna som varit sedan jag sist bloggade, om ett tag.

Likes

Comments

Som tidigare nämnt så var jag på praktiken idag och efteråt käkade jag räksallad ifrån Italian Piazza. Det har blivit som någon slags tisdagstradition nu. Jag har dock inte pluggat som jag hade tänkt ännu, men jag tänkte läsa igenom historia anteckningarna nu innan jag avslutar dagen. Godnatt!

Likes

Comments

​Måndag: ​Hemmaspa. Skola. Plugga.

​Tisdag:​ Praktik. Plugga.

​Onsdag: ​Skola.  Studentfest.

​Torsdag: ​Mössprovning. Troligtvis middag på Pinchos som har premiär i Västerås.

​Fredag: ​Tandläkaren. Fest.

Likes

Comments

Den här dagen har känts riktigt onödig. Har dock fått ganska mycket plugg gjort samt planerat in lite roligheter. Eftersom vi var på Acadermia i fredags så fick vi ledigt ifrån dagens alla hantverkslektioner men jag har såklart ett individuellt val sista timmen som inte rör hantverkstekniken. Så 15.30 och en halvtimme framåt var jag i skolan och sedan var det bara att åka tillbaka hem för att plugga vidare vilket jag gjort fram tills nu. I nästa inlägg kommer bilder ifrån helgen och helgen innan det, stay tuned!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag på praktiken hela dagen och när jag kom hem lyxade jag till det med en räksallad ifrån Italian Piazza. Somnade inte förens klockan tre inatt så tre timmar senare var jag uppe och påväg mot skolan. Det är ett under att jag känt mig pigg hela dagen och inte somnat än. Skolan rullade på och jag har faktiskt kommit in i det nu. Tidigare har det känts som sommarlov fortfarande, inte vädermässigt dock. Kom hem vid halv sex och då städade jag i en timme och fram tills nu har jag pluggat historia. Nu ska jag nog snart sova om ingenting annat dyker upp. Godnatt!

Likes

Comments