Header

Igårkväll var det dags för årets andra studentfest, så några timmar efter att jag slutat plugget kom bästavännen över och fixade sig med mig. Men innan det hämtade jag ut två paket innehållandes min studentmössa och möjligtvis studentklänning. Snart är det dags! Efter någon timmes fixande drack vi lite vin och pratade strunt innan vi drog iväg på förfest. Sedan vankades det studentfest som var helt okej.

Likes

Comments

Goddag! Sitter just nu i personalrummet på praktiken på min lunchrast. Det har hittills varit en lugn dag med nya leveranser. Var dock utelåst i 45 minuter imorse vilket var mindre roligt då det har blivit ännu kallare! Men nu är det dags för mig att gå ut i butiken igen. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Måndag: Skola, diplomering. Hemmaspa.

Tisdag: Praktik. Plugga.

Onsdag: Skola. Plugga.

Torsdag: Skola, öva inför diplomering. Pluggträff.

Fredag: Skola, redovisning.

Lördag: Städa.

Söndag: Hemmaspa. Plugga.

Likes

Comments

Godkväll! Tisdagar = praktik och pastasallad ifrån Italian Piazza. Precis som vanligt. Utöver det vet jag faktiskt inte vad jag mer ska berätta.

Likes

Comments

Uppskatta vänner och familj - Vill verkligen visa mina vänner och min mor hur mycket jag uppskattar dem ännu mer detta år.

Göra saker på en gång - Jag har en tendens att skjuta upp i princip allt. Detta tycker jag är en dålig egenskap och jag vill verkligen försöka arbeta bort den.

Börja träna - Vilken kliché. Men jag vill verkligen att min kropp ska må bra, det är ju trots allt det enda huset jag kommer leva i hela mitt liv.

Fika mer - Jag tycker verkligen att det är så mysigt och avslappnande att fika men jag gör det inte så ofta. Dags att ändra på!

Fixa hårddisken - Tyvärr så har min hårddisk, full med alla bilder jag tagit och dokument jag skrivit sedan 2011, sett sina ljusa dagar och måste fixas snarast. Blir så ledsen över tanken att jag kanske aldrig får tillbaka dessa filer.

Resa - Jag vill verkligen resa mer än vad jag gjort de senaste två åren.

Ta studenten med de betyg jag vill uppnå - Jag vill verkligen ta studenten och känna genuin lycka, inte att jag skulle tagit tag i skolan.

Börja jobba - Sedan september har jag inte haft ett jobb vilket blev en liten skillnad i ekonomin. Så med ett nytt jobb hoppas jag att jag kan börja spara undan mer pengar igen.

Städa ur källaren - Detta har varit på min agenda länge, men det blir aldrig gjort. Nu är det dags att få det överstökat!

Rent allmänt vill jag bli en bättre människa under 2017.

Likes

Comments

I fredags vankades det årets första studentfest! Jag hade en väldigt bra natt och dagen efter tog vi en fika i stan och planerade kvällen som spenderades...

...här! Gick på dubbeldejt på Bistro Gränden och jag beställde in alldeles för mycket mat.

Igår så lagade vi middag, någonting jag, Max och Emma försöker göra en gång i månaden men varit ganska dåliga på sista tiden. Men det blev i alla fall toast skagen, ugnsbakad sötpotatis + röror och glass med varma bär! Imorgon är det en ny vecka och jag ska verkligen försöka skicka in lite inlämningar, då jag är mästare på att skjuta upp saker. Det är faktiskt någonting jag försöker förbättra och står även med på min lista med nyårslöften som ni kommer få se i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag haft mitt första delprov på min hår diplomering. Vi gjorde "ponytail" som rätt och slätt är vad det låter som, en hästsvans. Den ska dock ska vara perfekt slätkammad och sättas upp med en tråd(!?!). Efter provet var det praktik och sedan psykologi. Vi har fått en ny psykologilärare, NU!?!, och känner mest att jag gett upp på kursen. Men han skulle komma med en ny planering till nästa lektion, så jag hoppas på det bästa! Efter denna långa skoldag hämtade jag ut ett paket ifrån NA-KD, innehållet får ni se senare. Jag är dock inte säker på om jag ska behålla allt. Jag är egentligen bara säker på 1/4 plagg, haha, typiskt.

Likes

Comments

Hej igen, en vecka senare! Jag har äntligen lyckats blivit någorlunda frisk så pallrade mig iväg till skolan och praktiken idag. På hårlektionen övade vi inför diplomeringen och sedan var det dags för praktik där jag bland annat tog hand om nya Matteus leveransen och inventerade Missoni. Sedan var det genomgång i psykologin och sedan fick jag äntligen åka hem. Ska bara ta det lugnt i någon timme till och sedan ska jag hämta upp Max på sitt jobb för att sedan laga middag.

Det som har hänt under veckan är att jag sett klart säsong ett och två av SKAM samt börjat titta om Gossip Girl, tittat på luciainnebandy, varit hos veterinären, tittat på futsal och städat. Utöver det så har ni inte missat så mycket då jag endast legat hemma sjuk.

Likes

Comments

O'boy och rostmackor blev det till frukost imorse, så underskattat. Jag hade verkligen glömt bort hur gott O'boy är. Efter det gick jag ned till veterinären för att betala Desmos operation. I torsdagskväll upptäckte jag nämligen en svullnad i hans högra öra så på fredagen tittade en veterinär på det och sedan opererades han. Så nu har stackaren ett vikt öra, men han är lika söt för det!

Likes

Comments