Header

Hej! Senare på lördagen, då jag bloggade sist, åkte jag, Max och Mattias till Skeppshandelns Stenugnsbageri där vi åt deras omtalade pizzor. Efter det hämtade vi upp Elias och sedan skjutsade jag de till O'Learys. I söndags gjorde jag ingenting speciellt och i måndags var det skolan som gällde. På hårlektionen fick vi lära oss förlänga håret med tejp och efter plugget åkte jag hem till Emma. Hos henne lagade vi middag och denna gången blev det rödbetsbiffar på hennes egna rödbetor och potatisar, gott! Måndagskvällen var mindre rolig på grund av en jobbig konversation men det har löst sig någorlunda nu. Efter det så har jag i princip bara varit i skolan. I tisdags kom min mor hem vilket kändes så skönt, att äntligen kunna få ventilera lite tankar med henne är guld värt. Imorgon vankas det skolfoto vilket känns mindre roligt. Wish me luck!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon! ​Jag vaknade väldigt tidigt imorse så jag har redan hunnit med att städa och diska. Så skönt att få saker gjort tidigt så att man slipper göra det sen. Sov dock väldigt dåligt inatt så blir säkert någon nap snart, haha. Jag har faktiskt inga planer för idag men tänkte gå ut för att plocka blåbär nu. Så lyxigt med egen blåbärsbuske på tomten!

Likes

Comments

Jag har körkort!!! Äntligen. Igår kammade jag hem teoriprovet med 57 poäng och imorse innan praktiken hade jag uppkörningen. På praktiken inventerade jag två märken och prismärkte varor. Jag fick även en liten present av mina fina kollegor, de är verkligen så mysiga!♡

Likes

Comments

Äntligen fredag! Slutade skolan tidigt idag vilket är så skönt. Dock så är jag helt ensam ifrån min klass på förmiddagen på grund av mina induviduella val, haha. Efter plugget har jag bara myst med mina katter, ätit blåbär och tvättat kläder. Ska upp för att kika hur torrt det har blivit nu, ses!

Likes

Comments

Guess what? Jag har köpt en ny jättefin dator och känner mig absolut mer manad till att blogga nu. Så välkommen tillbaka! Sedan maj har det hänt en hel del. Jag gick på mitt sista sommarlov, åkte till Cypern, fyllde 18 och har nu precis startat mitt sista år på gymnasiet. I nästa inlägg får ni se lite bilder ifrån tiden jag har varit borta!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån veckan som har varit. Jag har bland annat hunnit tagit mitt första dopp för iår, övningskört, bowlat en hel del, pluggat och jobbat. Just nu så sitter det ett gäng killar och lanar hemma hos Max och jag ska nu börja plugga.

Likes

Comments