Header

Taskig outfitbild men I think you get the idea. Jag slängde i alla fall bara på mig något skönt innan vi skulle gå ut och äta och detta blev resultatet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som tidigare nämnt fortsatte filmmaratonet idag men vi hann dock bara se 2 filmer, så den sista tar vi på bion imorgon. Efter några timmars filmtittande tog vi oss ned på stan för en sen tapasmiddag och nu har mannen på bilden dragit iväg till jobbet. Så nu tänkte jag titta på lite serie och sedan försöka somna, godnatt!

Likes

Comments

Idag påbörjade vi vårt filmmaraton och nu återstår tre filmer som ska ses imorgon. En punkt avbockad i alla fall, yey! Till filmerna har vi gottat oss på det som visas på bilderna. Planerna för imorgon är att kika på film samt äta middag ute och på söndag tänkte vi äta hotellfrukost för att sedan spendera en dag på stan. Efter att ha tryckt i mig lite för mycket mat idag är jag väldigt trött just nu, så jag tänker säga godnatt till er nu. Sov gott!

Likes

Comments

Som förutspått har jag legat begraven i soffan. Jag har tittat runt på datorn samt kalasat på svampsoppa och godis. Testade ett nytt märke på lösgodis idag som jag har läst lite om tidigare som bland annat ska innehålla 95% mindre socker än vanligt godis och de smakade faktiskt bra. Nu är inte jag någon godisfantast men jag tycker att det är roligt att testa nya saker så ni kanske tycker att de smakar ännu bättre/sämre. Nu hade jag tänkt att planera helgen då pojkvännen i princip är ledig hela helgen. Jag hoppas på att kunna klämma in ett filmmaraton, våfflor, biobesök och middag. Hur ser en perfekt helg ut för er?

Likes

Comments

Vaknade vid 12 idag och började fixa mig på en gång. Jag har nämligen lärt mig att det är lika bra att vara klar när pojkvännen vaknar så att man kommer igång, nästan, på en gång. Efter några timmars om och men från hans sida fick jag tillslut med honom ut på lunch vilket han inte ångrar i efterhand. Jag menar, titta bara på maten. Så gott med färsk fisk och hur instagramvänligt, haha? Vi delade på en laxburgare och en fish n' chips. Efter lunchen handlade vi och sedan gick han iväg till jobbet och jag traskade hemåt. Väl hemma har jag bara suttit i soffan och pillat på mobilen, vilket troligtvis kommer vara planen för resten av kvällen också.

Likes

Comments

God eftermiddag! Nu är jag precis hemkommen från en lunch på stan och ska hädanefter bara ligga i soffan och chilla. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments