Header

Måndag: Skola

Tisdag: Brännboll, studentmiddag och vinnarna av utmaningsveckan utses.

Onsdag: Skola

Torsdag: Skola

Fredag: Skola

Lördag: Städa

Söndag: Hemmaspa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kom hem för ungefär en och en halvtimme sedan ifrån grillkvällen som var väldigt mysig. Nu är det dags för mig att sova för att sedan orka upp till den sista praktikdagen imorgon, wish me luck!

Likes

Comments

I fredags vankades det parkhäng på Djäkneberget för att fira att betygen äntligen var satta. Vi började även med några studentutmaningar till klasskampen och hittills leder vi. Det var jättemysigt och när jag kom hem därifrån tog jag mig vidare till ett rondellhäng. I lördags skedde i princip ingenting och i söndags blev det ett hamnenhäng. Mycket häng denna helg men det har varit jättemysigt!

Likes

Comments

Idag har vi i klassen pysslat lite med studenten, dock dök bara fem av oss upp vilket är lite tråkigt men what to do. Idag betade vi av ännu en studentutmaning, nämligen att klä ut sig till rockstjärnor en hel skoldag. Efter plugget hämtade jag ut lite paket och nu hänger jag med min bästa vän. Snart ska vi dra oss vidare för en grillkväll med klassen, ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Hej på er från en trött Hulda! Kom hem för ungefär en timme sedan och väntar nu på att min tvättid ska sätta igång. Medan jag väntar tittar jag på kläder och smink jag har tänkt att beställa. Tidigare idag så var jag en kort stund på praktiken för att sedan prata med några lärare i skolan. Fick reda på att jag blivit klar med engelskan vilket är en sådan lättnad. De enda kurserna jag har kvar nu är historia och religion och de blir jag förhoppningsvis klara med imorgon men jag ändå lite orolig.

Likes

Comments

Godkväll kära läsare! Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Skulle egentligen varit hemma mycket tidigare men när jag satt i buskuren väntandes på bussen hem bad min bästa vän mig att komma över för att äntligen se hennes och hennes sambos nya lägenhet. Så himla fin och mitt i staden, hur bra? Käkade middag där och hade det allmänt mysigt. Glömde dock helt bort att jag hade en tvättid här hemma men det får jag ta tag i imorgon. Annars så har jag blivit klar med både både psykologin och entreprenörsaken, praktiserat och köpt smycken till balen idag och ovan ser ni en bild ifrån förra årets bal i Köping.

Likes

Comments

Måndag: Psykologi och praktik.

Tisdag: Praktik.

Onsdag: Skola.

Torsdag: Fika.

Fredag: Betygen sätts, parkhäng och utmaningsveckan börjar.

Lördag: Städa

Söndag: Hemmaspa

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Idag är jag ledig ifrån praktiken då jag har tandläkartid klockan 11 som krockar med busstiderna. Så istället ska jag utnyttja dagen till fullo med att plugga och beställa catering till mig studentmottagning. Apropå den så hade jag och mor ciderprovning igår, haha. Innan det gick jag i skolan och blev klar med två kurser! Gymnasiearbetet och hantverksteknik 5. Att gymnasiearbetet äntligen är godkänt känns så jäkla bra och min komplettering ser ni ovan.

Likes

Comments

Måndag: Skola.

Tisdag: Tandläkaren och beställa catering.

Onsdag: Presentation om upphovsrätten, seminarium, presentation om samhällsvetenskaplig forskning.

Torsdag: Presentation om runskrift.

Fredag: Presentation och skriva klart nationalsim och demokrati.

Lördag: Skriva klart en filmanalys.

Söndag: Skriva klart essay, städa och hemmaspa.

Likes

Comments