Mijn naam is Mariëlle Ik ben 36 lentes jong en trotse mama van 2 geweldige kids! Ik ben erg creatief en vind het erg leuk om diy projectjes te doen en bezig zijn met de inrichting van het huis! Ik ben een echt diyer....het geeft mij een kick om weer nieuwe creaties te maken voor in huis. Deze verzin ik meestal zelf of zie een voorbeeld via social media en werk dit uit op mijn eigen manier.

Je kan mijn huisstijl omschrijven als stoer scandinavisch! Cactussen zijn mijn favo plantjes en industriële accenten zie je ook terug in mijn huis! Wil je een kijkje nemen in mijn huis? Kijk dan even op mijn IG pagina : thuisop5

Hierboven zie je een aantal diy projecten! De washitape skyline boven de bank! Het industriële lampje aan de muur! Het washitape lampje in wissellijst en het thee kopje met cactus!

​ De tipi tent en het bekende ikea keukentje transformeren waren ook leuke diy projectjes!

​cactussen zijn mijn favoriete plantjes!  Ook botanische accenten vind ik erg mooi 

​De kids hun kamertjes!

Likes

Comments

Omdat ik best creatief ben heb ik een super leuke naamposter gemaakt van mijn gezin. Omdat ik hier zoveel reacties op heb gehad leek het mij leuk om hier iets mee te doen! Je kan bij mij zo'n leuke naamposter bestellen als printable! Leuk voor jezelf of als cadeau weg te geven.

Ik gebruik voor de naamposter de lettertype die erg lijkt op het lettertype die gebruikt word voor de tekst van de bekende Andy Warhol posters! Ik vind dit persoonlijk een hele gave en stoere letterype. Hij heeft een krachtig uiterlijk die direct opvalt!

Ik ontwerp en maak de poster als printable en jij print hem uit bij je thuis of bij een copy shop! Easy peasy!!!

● afmeting A4 (21 × 29,7 cm)

● €5,- per stuk

● Voor info kan je mij mailen naar thuisop5@gmail.com

Hier een aantal foto's 

Nu ook in de kleuren: grijs,petrol blauw,roze,groen,taupe en okergeel te bestellen!

Likes

Comments