Wat was ik super enthousiast toen Amely van Beauty Salon & Brow Bar Amely mij vroeg om haar salon te restylen. Ze vond mijn stijl zo mooi dat ze dit ook wel in haar salon wilde hebben.


Zelf omschreef ze haar salon als saai en niet gezellig. Ze had zelf haar muur al in een kleur geverfd die paste bij de mooie balie die ze zelf heeft gemaakt. Maar toch...het voelde nog niet helemaal goed. Ze vroeg mij om haar salon wat gezelliger en huiselijker te maken en dan ook een beetje in de Scandinavische look van nu. Ook mocht het stoer en industrieel worden. Ik vond dit natuurlijk helemaal geweldig om te doen. Mijn 1e klus als "stylist". Wat een super leuke uitdaging.

foto's voor de restyling

Ik ben naar Amely toe gegaan om samen een plan van aanpak te maken. Ik zag dat de muur een taupe kleur had en vond het mooier om die te verven in een warmere tint. De kleur groen kwam direct bij me op...Amely moest even wennen aan dat idee omdat ze zelf nooit zo'n kleur op de muur zou doen. Ze gaf me volledig de vrije hand en vertrouwde op mijn kwaliteiten. Ook de muur aan de andere kant was te wit en saai...naar haar idee. Ik vond het zonde om hem te verven omdat het een kleine kamer is met weinig licht. Ik vond het idee leuk om er een lange wandplank neer te hangen met leuke lijsten...met natuurlijk het printable naampostertje :)

Ook had ik het idee om stoere industriële lampen boven de balie te hangen. Ze kreeg van haar broer een hele mooie zelfgemaakte houten bak waaraan de lampen nu hangen.

Verder heb ik de salon afgestyled met leuke accessoires. Een mooie bakkerstrolly voor haar spulletjes en leuke lijsten voor aan de wand. De kruishaken vond ik ook erg mooi...omdat ze eigenlijk geen kapstok kwijt kan. En zo toch ruimte heeft om jassen op te hangen.


Ik vond het super gaaf om te doen! Hier volgen de foto's van na de restyling. Veel kijk plezier!

de groene muur die taupe was...

De bakkerstrolly...

De witte muur met wandplank...

De kruishaken...

De balk met lampen...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mijn naam is Mariëlle Ik ben 36 lentes jong en trotse mama van 2 geweldige kids! Ik ben erg creatief en vind het erg leuk om diy projectjes te doen en bezig zijn met de inrichting van het huis! Ik ben een echt diyer....het geeft mij een kick om weer nieuwe creaties te maken voor in huis. Deze verzin ik meestal zelf of zie een voorbeeld via social media en werk dit uit op mijn eigen manier.

Je kan mijn huisstijl omschrijven als stoer scandinavisch! Cactussen zijn mijn favo plantjes en industriële accenten zie je ook terug in mijn huis! Wil je een kijkje nemen in mijn huis? Kijk dan even op mijn IG pagina : thuisop5

Hierboven zie je een aantal diy projecten! De washitape skyline boven de bank! Het industriële lampje aan de muur! Het washitape lampje in wissellijst en het thee kopje met cactus!

​ De tipi tent en het bekende ikea keukentje transformeren waren ook leuke diy projectjes!

​cactussen zijn mijn favoriete plantjes!  Ook botanische accenten vind ik erg mooi 

​De kids hun kamertjes!

Likes

Comments

Omdat ik best creatief ben heb ik een super leuke naamposter gemaakt van mijn gezin. Omdat ik hier zoveel reacties op heb gehad leek het mij leuk om hier iets mee te doen! Je kan bij mij zo'n leuke naamposter bestellen als printable! Leuk voor jezelf of als cadeau weg te geven.

Ik gebruik voor de naamposter de lettertype die erg lijkt op het lettertype die gebruikt word voor de tekst van de bekende Andy Warhol posters! Ik vind dit persoonlijk een hele gave en stoere letterype. Hij heeft een krachtig uiterlijk die direct opvalt!

Ik ontwerp en maak de poster als printable en jij print hem uit bij je thuis of bij een copy shop! Easy peasy!!!

● afmeting A4 (21 × 29,7 cm)

● €5,- per stuk

● Voor info kan je mij mailen naar thuisop5@gmail.com

Hier een aantal foto's 

Nu ook in de kleuren: grijs,petrol blauw,roze,groen,taupe en okergeel te bestellen!

Likes

Comments