Header
View tracker

Hallo!

Idag är det första advent och jag får äntligen börja med min "julserie" som jag länge har väntat på att få göra. På första advent passar det bra att samla ihop familjen, vänner eller bara någon viktig i ditt liv och pyssla ihop jul pyssel och äntligen få in julstämningen i huset.

Roligare sätt att få in en gran i huset

Snö är iallafall för mej en stor del av julen och detta är två sätt att få den att vara en del.

Om man inte vill köpa de vanliga chokladkalendrarna är detta ett sätt att hålla nedräkningen till julen rolig.

Hoppas pyntandet går bra och stämningen blir på topp. December är den mysigaste månaden, glöm inte ljusslingorna och ert hus kommer att vara det bästa någonsin. Lycka till!


Puss&Kram
Feffe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejssan!

Det har nu kommit till den tiden att alla är sjuka och eftersom vi bor på ett "internat" så smittar det mycket snabbt och lätt. Jag och flickorna bestämde oss för att mysa till det lite och gjorde choklad bollar och tittade på den mest childhood filmen nånsin, High School Musical!!

Så mysigt att bara få mysa upp i en stor säng med sina närmaste flickvänner! ♥

Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

View tracker

Hello!

Today wasn't really a good day. I'm the third day sick and today is the worst. Due to that we (me and my two friends) are here from Finland and we are here thanks to Svenska Kulturfonden, some schools in Finland including our own schools wanted to talk to us. One of the people from Finland, who is from my city, had talked to my mom and got me a surprise package from home. Sooo happyy!

I got gingerbread cookie cutters, icing bags, finrexin, nasal spray, a "pre-christmas gift", licorice and two chilli chocolate bars.

Thank you to my whole family and to the man who got the package to me.

Curing my flu is the next thing on my list, good bye and stay away from the flu.

Hugs&Kisses
Feffe

Likes

Comments

Hejssan!

Det har blivit populär att tycka till om trender. Det görs både i tidningar, bloggar och på youtube. Jag tyckte detta var en bra idé och ville själv göra det.
Före jag börjar vill jag bara säga att YOU DO YOU! och fastän jag säger att jag inte gillar någonting så betyder det inte att det är fel, detta är bara mina egna åsikter om vad jag själv sku kunna se mej själv ha på.


1. Calvin Klein underkläder
Dessa underkläder är så mycket kärlek i mitt liv. Jag älskar dem. Om ni inte ännu ha provat dem så gör det. De är både snygga och bekväma. Jag är även en person som gillar simpla underkläder som vita, gråa och svarta och det har CK mycket bra lyckats med.


2. Snörade plagg
Personligen gillar jag jätte mycket dessa plagg som är snörade fram. Jag tycket att alla kan ha på sej dem vilken kroppsform man än har. Jag ser inget fel med att ha en så urringad blus, snörena är där och det gör så att den inte är lika naken.


3. Boot cut jeans
Nej, dessa byxor är någonting som är ett jätte stort nej.. Jag sku aldrig lägga sådana byxor på mej.


4. Silver hår
Detta är någonting jag ÄLSKAR och personligen sku vilja ha. Det enda som är svårt med denna hårfärg är att väldigt få passar i den och om du inte är en av dem så ser det inte alls bra ut.


5. Boxiga ögonbryn
Nej, nej och en gång till nej. Detta är någonting jag ALDRIG sku "lägga på" mej själv. Vid ett tillfälle var det mode att ha kantiga ögonbryn men det är inget som är snyggt.


Detta var några av mina åsikter på dagen flicktrender. Som jag sa i början av inlägget, You do you, detta är bara mina personliga åsikter.

Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

We all sometimes struggle with getting the motivation to do something. It can be to do your school work, to go out or to workout. If you feel that you can see yourself as a person who struggles with getting the motivation to workout. I've got your back!

1. Get cute/good looking workout clothes
From ny own experience I've realized that if I have cute workout clothes that I really like, I wanna wear them and I really wanna work out in them.

2. Get a workout buddy
If you and your friend have the same goal you can workout together and you will both feel better. Even if you are a "beginner" and your friend has worked out for a while he/she can be your "pt" and will also get motivated from seeing your progress.

3. Surroud yourself with fitness/progress
The easiest way to get motivated is to follow workout accounts on instagram and youtube. That is what I do. You get motivated when you see it and you get really good workout tips. These four are the ones that I like the most.

Hope that you feel a little bit more motivated and that I could help/push you in some way! Good luck!

Hugs&Kisses
Feffe

Likes

Comments

Hallo!

Ni vet den sköna känslan då man kommer till skolan på måndag och vet att det inte är vilken vecka som helst utan det är en av de få veckorna som är en dag kortare. En av de veckorna som är överälskade. Veckorna då man har fredagen ledig och skolveckan bara är 4 dagar. Detta var en sådan vecka. Så skönt att det är inpassat att den första veckan då man kommer tillbaka från lovet är en kort vecka.

Torsdagen var en innedag. Vi chillade mest inne och på kvällen hade vi en liten get together och jag fick träffa ♥. En helt klart bra torsdag.

Fredagen var en ledig dag. På morgonen fick vi brunch. Resten av dagen hade jag ett litet hemma spa och skypade. På kvällen var det som vanligt utgång som stod på schemat.

På lördagen bestämde vi oss några flickor att åka till Bryssel. Vi tog en taxi in till Bryssel och hade där efter en jätte mysig och trevlig dag inne i stan. De hade redan satt upp en hel del julpynt ute vid gågatan så stämningen var på topp.

Ekonomisk shoppare som jag är så köpte jag nästan inte någonting alls. Det enda jag köpte var ett schampoo eftersom jag har slut på schampoo och för att jag har hört av många olika personer att detta specifika ska vara speciellt bra för ditt hår. Jag lovar att jag ska uppdatera er om hur det fungerar och om det håller sej till mina förväntningar och vad andra har sakt.

Idag är det söndag och en helt vanlig sådan. Hela dagen kommer mer eller mindre att gå till att städa och studera. Inte det roligaste men det är ändå någonting som måste göras.
Vi hörs igen på tisdag

Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

- Marilyn Monroe