1. Sminka mej
En av de roligaste sakerna enligt mej är att sminka sej. Man får vara kreativ med sej själv som en tavla. Man kan göra så stora förändringar bara av att byta lite skuggor och linjer. Intressant!

2. Musik + dansa
Det bästa sättet att snabbt f glädje in i sin vardag är att lägga på glad musik, så högt så man inte hör omgivningen och bara LEVA!

3. Spela
Jag är en av de fickor som älskar att spela. Dator eller PlayStation, ingen skillnad. Jag spelar allt från GTA och Grand Turismo till Sims och andra flickspel.

4. Blogga
Som det kanske märks är bloggande ett av de största intressena jag har, synd bara att jag inte alltid har så mycket tid som jag hade hoppats... Det tar en hel del tid att bygga ihop en text, tänka vad man ska skriva om och allt sådant (kommer senare göra ett inlägg om hur man skriver ett bra och intressant blogginlägg)

5. Chilla
Bara chilla och ta det lugnt är en av de viktigaste sakerna en mänska kan göra. Alla behöver vi ro och dagar vi bara inte behöver göra eller stressa över någonting alls.


Puss&Kram
Feffe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag känner allt för många vackra kvinnor som är mina vänner, alla mina vänner är vackra i mina ögon. Men jag tänkte att jag väljer lite kändare kvinnor så kanske alla känner bättre igen dem.

1. Kim Kardashian

2. Megan Fox

3. Nicki Minaj

4. Vanessa Hudgens

5. Michaela "Keela" Nilsson

6. Jenn Im

Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

Jag har många nära vänner och det är jag mycket nöjd över men jag har en som länge har funnits där för mej. Vi kom fram till att vi har känt varann i 8 år och hela den tiden varit mer eller mindre bästa vänner. Under den senaste tiden har det blivit bättre och jag älskar henne med hela mitt hjärta. ♥ Jag har talar om henne förut och det har funnits bilder. Men här är hon igen, min bästa vän, Ida ♥

Likes

Comments

1. Mat
Det typiska, jag är en person som älskar mat och om det finns någon som vill dela sin mat eller ge mej mat så automatiskt gillar jag den personen.

2. Bry sej
Det finns ingenting bättre än att känna att någon på riktigt bryr sej om en, och verkligen vill en det bästa och inte bara säger det.

3. Visa
Visa att man bryr sej, tycker om en, prioritear och på riktigt vill vara med mej.

4. Vilja
Man ska vilja göra saker. Inte bara tänka på sej själv utan också förstå att den andra (jag) har en vilja och också prioritera det.

5. Positiv
Att vara med en positiv mänska är en av de bästa sakerna man kan vara. Om man bara är negativ och inte tänker bra om någonting kommer det mesta att gå dåligt och ingenting kommer att gå bra för en i livet. Positiva mänskor gör det lätt att vara med och man trivs bra.

6. Tillgänglig
Att bara tillgänglig 24/7 är inte möjlit, men att aldrig svara på meddelanden eller samtal är ingening bra. Man måste kunna få tag på mänskan mer än en gång per dag.

7. Med men inte påträngande
Jag gillar en mänska som vågar vara sej själv och vill vara med i vad man än gör, men det får inte heller bli så mycket så att det blir påträngande. Det finns inget värre än att en mänska tror att den är snäll och är med men egentligen bara är jobbig och påträngande.

8. Finnas
Att finnas där för mej både då jag behöver det och då jag inte vet att jag behöver det. Känna mej så bra att den vet när jag behöver någon, även fast jag inte själv heller vet om det.


Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments