Hello!

Today is one of those specials days of the year, one of those days when people show more love then usual. This day is specifically nominated to be that day of love, Valentines day. The day that you either feel more loved or more lonely then any other day of the year. I just wanna say that even if you do not have a significant other, it doesn't mean that you can't "celebrate" Valentines day. The day is all about love and no one has ever set up a rule to who your love should to go. The love you have can of course go to you significant other but it can also go to your best friend, any of your family members, a neighbour or even a total stranger. I would get super happy for the day if, f.ex. a kid gave me a card on Valentines day.

I have the luck that I'm going to spend my day with my lovely ♥. Don't know what we are going to do, he has been the one in charge and has planned some kind of surprise for me. The only "suggestion" I gave was for it not to be anything big or expensive. The most important thing is that I have tha possibility to be with him.

Let this day bring love and let everyone feel loved! ♥


Puss&kram
Feffe

Likes

Comments

Halloj!

Jag tror vi alla kommer ihåg det sociala mediet ASK.fm. Denna nätsida var ganska känd då jag gick i åk 7 och 8 men har nuförtiden smått dött ut. För er som inte vet om ASK så var det ett ställe där man kunde ställa frågor till varandra både med namn eller anonymt. Frågorna eskalerade snabbt och frågorna blev mer till internet mobbning. Eftersom man kunde vara anonym var det lätt att mobba andra utan att bli fast för någonting.

För några dagar sen hittade jag mitt eget ASK konto och bestämde mej för att gå igenom det. Detta är alltså frågor som har ställts till 13-14 åriga Felice, och mina svar.

Visste redan som 13 åring att WiFi och internet i allmänhet är LIVET!

Hade som 13 åring lärt mej att man ska lägga värde på sej själv och inte låta andra göra vad de vill..

Savage!

Choklad for life!

Vad tänkte folk? Börjar fundera vart denna värld är på väg då folk tror att en 14 åring inte är oskuld mer?? Jag vet att det finns "16 and pregnant" och allt möjligt annat, men det är fortfarande fel. Man blir byxmyndig som 16 åring men det betyder inte att det första man gör är att bli gravid.
Jag hatar inte på folk som blir gravida tidigt men jag vill bara att alla ska tänka genom vad de gör och om de på riktigt är säkra på sitt val.

Där var några utdrag ur min ASK profil. Jag är väldigt glad att jag inte är en av de som fick allt för mycket hat eller blev mobbad över ASK. Klart att jag fick en del men jag var vid det skedet så väluppfostrad och stark så jag förstod att inte ta till mej det lilla jag fick.
Jag kommer ännu ihåg alla de gånger jag fick stöda min vänner då de fick så hemska saker över sociala medier. Jag fick själv med egna ögon se hur hemska folk är. Jag vill bara lägga ut på min blogg alla mina åsikter om nät mobbning. Jag anser personligen att det är den fegaste mobbningen någonsin. Ingen mobbning är bra men om man har någonting man vill säga till en annan mänska så ska man stå för sin åsikt och inte säga det anonymt över nätet. Även fast man inte säger det anonymt så är det fortfarande fegt att man inte vågar säga det till mänskan så länge man står och ser på den. Om man har någonting man verkligen måste få sagt till någon så ska man våga säga det till dess ansikte och kunna ta mot vad som än händer med den andra mänskan.

Snälla bara avstå från att mobba andra mänskor. Du vill inte själv heller bli mobbad och så ska du inte göra det till någon annan heller. Om du har åsikter om någon så håll dem för dej själv eller skriv ner dem i en anteckningsbok. Men säg det inte till någon annan eller personen själv.
Jag hörde en gång en mänska som står mej mycket nära säga; "Man ska aldrig säga någonting elakt om eller till någon annan. Hur mycket man än tror att man vet om personen, så vet man aldrig helt och hållet vad hen har gått igenom. Även fast man sku veta allt så vet man inte hur mänskan tog det och därför får man ALDRIG säga någonting elakt om eller till någon."


Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

Hello!

Right now Finland has the most dull weather ever. The weather is the worst ever. It's not so warm that you could go out wearing only a t-shirt, but then again not cold enought so you could go ice skating or snowbording. Sucks.... This is the time of year that I want summer to just come back. Please take me back to when it was hot outside, swimming in the ocean and going on picnics with your friends.

Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

Hej på er!

Tisdagen var en super chill dag. Jag vaknade halv 8 för att säga hejdå till ♥ men somnade ganska snabbt efter. Då jag vakande på nytt 11 tiden gick jag i duschen, år morgonmål och resten av dagen gick bara till att chilla, jobba och kolla på youtube videon. Före jag åkte hemifrån, halv 3 tiden, städade jag rummet en snabb sväng, det såg och ser ännu ut som ett bombnedslag pga. att jag har packat upp alla kläder från Belgien och för att ♥ har en stor del av sina kläder här.

Halv 4 hade jag tid hos en kosmetolog för att fixa mina ögonfransar. Har väntat så länge på detta och det har äntligen hänt. Jag kommer troligtvis att senare lägga upp ett inlägg där jag förklarar mer om min upplevelse med fransarna, vad som var bra och dåligt och om jag kommer att hålla dem.

Före

Efter

Jag är enormt nöjd med slutresultatet. Jag ba kosmetologen om att jag ville ha fransar så att de ser naturliga och inte allt för dock liknande ut. Jag tycker att hon lyckades precis som jag ville ha det.


Puss&Kram
Feffe

Likes

Comments

Instagram@fefilos