Sista inlägget här för har skaffat en annan. Dock fortfarande på nattstad ;)
http://nattstad.se/marialoouise
checka vettja?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag äntligen få skjuta igen ( eller ja om ngn kan skjutsa mig) ! Har inte gjort de på 2,5 vecka nu så ska bli spännande att se hur dåligt det går xD Kommer bomma minst en pil, det kan jag slå vad om.
Pappa har fått tid på sjukhuset för att han har hög feber å lite sånnt. Får väl se vad det är sen.
tittar just nu på draktränaren i min ensamhet hehe
Ni kan ju alltid slänga iväg en snap vettja @maria99thelin
Adios baes ;*

Likes

Comments

Hejhej igen! Har en fråga; Vad tycker ni om tatueringar utan mening? Eller bara tatueringar in general?
Jag ser så många får hat över tatueringar utan mening att de e sjukt! Man blir nästan deprimerad bara av att läsa allas kommentarer...
Jag har personligen inte någon tatuering men känner många som har.
Man skaffar ju tatueringar mestadels för att dom har någon betydelse för en, men många skaffar även för att dom e snygga
Om man kollar på någon med många tatueringar som e sjukt snygga och ser en ful liten sticka ut så kanske det är den dära fula som är den mest meningsfulla och dom andra inte om ni fattar.
Alla måste inte ha betydelse.
Själv så tycker jag att det är dumt att tracka på folk bara för att dom inte har en betydelsefull tatuering. Vaffan gör det er?
Tack å hej leverpastej ;*

Likes

Comments

Som många vet är jag ganska duktig på att slösa bort mina pengar direkt jag fått dom hehe 😄 Tänkte nämligen egentligen köpa röd hårfärg idag men efter att jag fråga Natta om de va värt de så blev det inget med det. Ska tom spara ut min naturliga hårfärg för har fanimig glömt bort hur den ser ut 😂
Ska även samla till en båge, råtta (jaupp ni läste rätt) & kläder.
Pappa tycker jag ska sälja bär. Får väl se hur det går då.
Är allting dyrt eller är jag bara fattig?
Oh, btw; Har fått tre nya favoritband; Black veil brides, The red jumpsuit apparatus & bring me the horizon. Så jävla bra e dom *.*
Aja herrå 😘

Likes

Comments

Idag är jag äntligen hemma! Det första jag gjorde va att spänna upp bågen och ta nere igen xD Har gått två hela veckor utan bågskytte... Har glömt att träna också så är helt ur form bara för att ja e smidig.
Det braiga är väl att Jag har fått va mä Milo min lilla gris.

Likes

Comments

I tis fick jag reda på att våran ena katt, Lillys (siamesen) vart avliven pga hennes hjärt-& lungproblem då hon blev värre sista veckan.
Rest in paradise fulis ♡

Likes

Comments

Tjäenare alla å förlåt för den urusla uppdateringen. Har haft fullt upp å som några vet så har jag varit i skåne nu i två veckor, ska dock hem imon (puuh) Hittade även tre av mina bilder sen spanska ridskolan för ca 1 år sen.

Tjo baes♥Likes

Comments

Har inge annat å lägga upp så...
Tröja - carlings
Byxor - H&M som jag gjorde till shorts hehe
Bandeau top - H&M

Likes

Comments

Sååå... Idag var det nians middag och jag bästi å Felle skulle vara servitörer (elr vad det nu heter). Blev lite snurrigt men vi fixade det! (inte bara vi tre då utan några andra å) Woho!


Likes

Comments

Idag har varit myyyyycket mer händelsefull än jag någonsin anat att den skulle bli. Iom att vi har elevens val-dag så valde jag ridning med bästi. Först så vaknar jag 4 och kan inte somna om så sitter med mobilen tills jag kommer på att den kommer ladda ur, men då skulle vi åka till stallet. Så vi åker dit, hämtar Natta och så släpper Anna av oss på stallet. Allt går väl bra tills jag skulle fixa med vattenhinkarna och spiller ut allt vid stallöppningen. Sen så tappar jag skyddslurvet (eller vad det nu heter. men det var som ett skygg och lurvigt) till gjorden på torvet i boxen. När vi sen ska rida så sa jag att jag kan slå vad om att jag ska trilla av idag. Och det gjorde jag. Flög pladdask ner på marken så har ont i ryggen och runt skulderbladen.
Sen när jag ska skjuta idag (ute) så trillar jag i en liten ler"pöl" så vart helt lerig på allt bak förutom håret (de e ett under)
Bara för att jag har världens bästa balans va jag nära på att göra de igen sen.😑😒
Hejdå peeps ♥

Likes

Comments