Hej kära läsare, jag har nu tänkt över detta jobbiga beslut ett långt tag nu, men nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta blogga. Bloggandet gav inte så mycket som jag trodde, plus så hamnade jag efter i skolan som fan. Men min tid här på nouw har varit fantastisk. Jag har lärt mig så mycket men har bara inte tiden just nu. Jag vill även tacka min goda vän Juan som har hjälpt mig med bloggen, utan honom skulle jag aldrig att ha klarat detta, men jag ställer fortfarande upp på autografer. Så det här är slutet på en fantastisk period i mitt liv, Ha d najs<3

Likes

Comments

Tjena tjena bloggen. Jag har alltid varit intresserad av bloggar och bloggare så nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och blivit en man. En stor anledning till att jag börja blogga är att jag vill tjäna pengar och bli känd, min största idol är Thomas Sekelius. Jag heter Hugo Andreasson och jag bor i Lysekil och bor uppe vid Mariedal. På min fritid är jag med min kära flickvän Emmy Ivarsson (shoutout till dig @karamellemmy), har även katt och en säng. Spelar också dator ibland men gillar mest att spela poker. Men har redan kommit på att har ingen framtid så vill satsa på detta istället.

Just nu sitter jag i ett grupprum med mina bästaste vänner och drömmer mig bort. Alla vill ha en shoutout men tycker att den viktigaste är Hugo Hjelm så tar bara honom @hugolainen. Vi ska egentligen skriva tal men som sagt tror jag inte på skolan så skriver här istället. Efter skolan ska jag nog gå hem och spela poker eller vara med min katt. När jag är med min katt så blir jag alldeles till mig och så min kära flickvän säger att jag får en speciell min då och då ser jag ut så här.

Men annars tack för att ni läste och detta namnet kommer snart bli en av de största bloggarna i hela världen, så kom ihåg namnet Hugosigsomhelst.

PS när jag når 50000 visningar på bloggen så kommer jag gå över till engelska :-)

Likes

Comments