Header
View tracker

Mat

🍴🎅🎄⛄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vardag, Mode, New in, Outfit

God kväll!

Kom precis hem från jobbet och landade i sängen och är i ett så bra mood. Jag jobbar på ett ålderdomshem och idag satt vi och gjorde julpyssel och sjöng traditionella julsånger. Ibland kan det verkligen bli lite segt men idag var det verkligen jättehärligt. Börjar verkligen bli taggad på lite jul! 

I fredags köpte jag tillsammans med mamma och pappa min första julklapp. Det blev denna tröja från Loewe. Den har en fin blå färg och det behöver jag verkligen eftersom jag har alldeles för mycket svart i min garderob. Pricken över iet var att den var på 20% också. Köpte den på min favoritaffär Nathalie Schuterman.

Efter det träffade jag tre kompisar och vi gick till Vapiano på Sturegatan vid Humlegården. Vi satt där i säkert två timmar och bara pratade och åt. Därefter tog vi tuben hem till mig och fortsatte prata och äta :)

Hoppas ni har haft en bra helg, kram <33

Likes

Comments

Vardag

Min dag började med att jag vaknade dödstrött som vanligt. Men lyckades dra mig till skolan och där gjorde vi verkligen inte ett skit. Började med mitt C- språk ,tyska, som visserligen alltid är kul men efter det hade jag bara lektioner med vikarier vilket nästan alltid resulterar till att man inte gör något.
Efter skolan drog jag och två kompisar in till stan och tog en sväng till NK för att titta runt lite! Nya julskyltningen är superfin i år! Efter NK hamnade vi som vanligt på Nathalie Schuterman för att titta på skor mm.

Nu hemma sitter jag och försöker plugga engelska men det går inget vidare. Går nog bra ändå får vi hoppas.
Hörs

Lite bilder från idag :p

Likes

Comments

Annat

Hej på dig.

Jag heter Hugo Norrbohm. Jag är 15 år och går i nian. Jag får se lite vad jag postar med de blir nog mode, mat, resor och vad jag gör helt enkelt. Men Welcome.

Likes

Comments