Ja ni.. vad ska man säga, i varje inlägg jag lägger upp här så pratar jag om hur dålig jag är på att updatera haha, jag ska bli bättre!

Ett bra sätt att börja är väl att dra en liten sammanfattning av allt som hänt under min inaktiva tid.
Jag har kämpat mig igenom den lite svårare perioden som jag skrev om i mitt förra inlägg. Jag mår så himla mycket bättre nu!
Min tid har jag använt mest för att fokusera på mig och se till att jag mår bra, vilket var svårare än vad jag trodde.
Men när sommarlovet kom så blev allt mycket mycket bättre, jag fick spendera mer tid med nära och kära. Jag har fått en så mycket bättre kontakt med mina kompisar från grundskolan, vilket jag är så sjukt glad över. Dom är personerna som kan få mig att le oavsett hur jag mår.

Min träning börjar tas på allvar och jag är så nöjd att jag kan ha den inställningen. Jag planerar att komma i relativt bra form tills oktober för min familjs utlandsresa till Thailand. Om mina planer går som jag vill så ska jag åka dit och bli brun och sen komma tillbaka hem och söka modelljobb.

Det är väl lite det som hänt under tiden, jag som sagt mår mycket bättre idag, så jag ska börja ta bloggen på allvar igen!

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allt är lite kämpigt just nu, det är anledningen till att jag aldrig skriver här längre. Jag har mycket tankar och mycket beslut. Inget är riktigt enkelt.

Min pojkvän och jag har gjort slut och det är väldigt mycket runt om detta som gör att mitt mående inte är helt bra så att säga.

Så när jag är igenom denna period, och är glad igen, då börjar jag på nytt.

💕💕💕

Likes

Comments

Wellwell, denna dag har varit rätt tråkig och det har knappt hänt något alls. Har varit i skolan som vanligt, jag och min klass gick på en jättebra teater under svenskalektionen! Sen så gick jag och några kompisar en promenad runt hela stan i solen istället för att åka skridskor haha.

Hoppas på att veckan kan rulla på snabbare så jag kan få helg!


stay tuned

xoxo

Likes

Comments

Då har man klarat av måndagen också, skönt med kväll efter en dag med mycket aktiviteter. Är ju bara van med att va i skolan och åka hem, men helt plötsligt så ska jag på ridträning?!

Första lektionen på 2 år, var så nervös, hade en helt annan häst än den jag är van vid. Ett tungt pass för kropp och hjärna både för mig och hästen haha! Men mot oddsen så gick det riktigt bra! 

Såklart så vill ju hästen testa mig lite och se hur långt han kan dra innan han är över gränsen, så en jobbig början på lektionen blev det, sen gick det hur bra som helst! Är så stolt över både hästen och mig! Så slutsatsen av lektionen är - tung början - sjukt bra mitten - tungt slut på grund av väldigt trött ägare och häst!

Mot kvällen blev det fullt schema kan man säga. Jag började tänka över allt jag måste göra och skrev ner en lista, den listan blev rätt lång, sen va det bara att börja jobba... så har haft fullt upp från morgon till kväll. 

En stressig måndag om man ska summera dagen. Nu säger jag godnatt och hoppas på en mindre stressig Tisdag.

stay tuned

xoxo

Likes

Comments

Söndagsångesten är något som typ alla känner av, jag känner av den något extremt just idag. Jag har haft en bra helg som de flesta helger.
Är dock väldigt taggad på morgondagen då jag först ska ha praktik som alla måndagar, men efter praktiken så ska jag på ridlektion! Har saknat ridningen något enormt och ska få rida en annan häst istället för min gamla sega haha. Har inte varit på en ridbana på 2 år!! Så det ska bli så sjukt kul!

Söndagen har ju inte vart sådär superkul haha, jag har städat och packat ihop och ska snart åka hemmåt mot Uppsala igen.

stay tuned
xoxo

Likes

Comments

Nu har jag äntligen slutat och jag fick ett samtal av en vän att hon var ute på stan. Så jag tog en liten promenad och ska träffa henne och hennes klasskompis.
Annars har det varit en bra dag med mycket skratt som vanligt i min klass haha.

stay tuned
xoxo

Likes

Comments

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra.
Denna morgonen är första på länge då jag vaknar upp pigg och glad haha, så det ska användas till det positiva.

Jag har redan börjat fundera över vad jag ska skriva om här. Jag har för tillfället bara tänkt att skriva om min vardag, men min vardag är samtidigt sjukt tråkig och ingenting händer hahaha, men det löser sig.

stay tuned
xoxo

Likes

Comments

​Well, jag heter Hugo, är 16 år gammal och bor i Uppsala. Är sjukt oseriös och ännu mer oklar, så klaga ej. Har haft tankarna länge på att starta denna blogg så är riktigt taggad. 


Stay Tuned

xoxo

Likes

Comments