Tjena!

Idag hare vart en toppen dag först kalas hos mormor sen Eurovision mys med kompisar! Vart kort inlägg idag haha...

Hadeee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena Är det bra med er? Med mig är det as bra faktiskt:)

Som jag sa igår så har vi haft Nationella prov i matte idag och det gick bara så bra asså!!

Men jag tänker såhär har man bara den rätta motivationen så kan man fixa allt, jag tänkte i morse innan skolan att jag fixar det här och se på fan jag gjorde de också. Det här lär ju vara bland den bästa dagen i mitt liv, eftersom jag har kämpat så himla mycket för att verkligen få till de, och nu har jag fått valuta för pengarna, JAG FIXADE DE!!!

Det var lite av min dag,

Trevlig helg!Likes

Comments

Tjena Tjena!

Idag har de varit en ganska seg dag faktist haha, tråkigt i skolan men sen lite roligare efter. Har fixat stereon i mopedbilen nu så jag har bas och nya högtalare, så nu kan det spelas rejält i sommar!. Imorgon ska vi ha nationella prov i matte, är faktist ganska taggad, hoppas det går bra😊 De va typ min dag Haha inte så rolig... ;)

Hadeee

Likes

Comments

Tjena!

Var ett tag sen sist, för att det har varit sjukt mycket i skolan den här veckan😕 Nationellaprov i Matte idag och massa annat dagarna innan... Men lovar att jag ska bli mer aktiv nu!😊 Idag var jag också och badade/fiskade med ett par kompisar i "Skogsbrottet". Det är ju faktist riktigt behagligt i vattnet ca 20° haha

Hade Bra!

Likes

Comments

Tjena!

Äre bra med er eller? Med mig är det as bra iallafall😃 Vädret är på topp och allt är bara bra, jag han tyvärr inte med att skriva något igår för vi fick lite främmande och så. Men idag är det söndag och skola imorgon, ska bli rätt skönt med lite rutiner igen😊 Idag har jag ätit lunch på Fresh Food lätt bästa mat stället i lilla Kumla.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

​Tjena! Idag har det varit en super-duper bra dag, Gått på Hallsbergs marken med mamma, badat & solat...! Och varit och ätit med Oskar på Pitchers...!

Trevlig Helg!

Likes

Comments

Heej!

Idag har jag gjort allt möjligt kan man säga, fixat poolen, rullat ut gräs och en massa mer. Har självklart hunnit fotat min älskade hund "Smilla" <3 Det är verkligen människans bästa vän. Men nu är det dags att fixa lite mat tills ikväll...

Trevlig helg på er! :)

Likes

Comments

Heey!

Måste bara säga vad hände med vädret? Från 15 grader och blåst till värsta bästa sommar värmen! jag älskar det, gör inte ni de? I varje fall så har det här varit en kortväcka för de är ju Kristi himmelsfärd imorgon och klämdag på fredag, så det är ju ingen skola! Hurra!

När jag kom hem idag efter skolan grillade vi och satte igång värmen i poolen så hoppas den blir varm snart så man kan ta ett dopp i de blå!

Haadé (:


Likes

Comments