Hemma i Funäsdalen igen efter ännu ett bra träningsläger i Norge. Försöker hitta balans och stabilitet och bygga en bra grund den här försäsongen vilket känns bra än så länge. Ska börja packa ihop alla mina saker nu för om några dagar går flyttlasset äntligen till Tärnaby. Ska bli väldigt kul.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Jag har startat en insamling för min fortsatta elitsatsning via sponsor.me där man som privatperson kan donera. Alla bidrag är välkomna. Kika gärna in på den här länken för att hjälpa mig bli bättre:

https://www.sponsor.me/hugobackman


Likes

Comments

För en vecka sedan träffade jag min nya träningsgrupp Tärnaby skidakademi för fystester i Östersund vilket gick ganska bra för min del. Dagen efter åkte vi till Juvasshytta i Norge för 5 dagars skidåkning på glaciär. Första dagen regnade det och var ganska dåligt, men det var ändå så sjukt kul att kunna åka skidor igen. Efter det hade vi sol och bra underlag varje dag! Åkningen fungerar ganska bra för att bara vara augusti tycker jag. Nu har jag precis kommit hem till Funäsdalen för två veckors fysträning innan jag åker tillbaka till Norge :)

Likes

Comments

Den här sommaren har bestått av träning och jobb, ibland för mycket av varje. Har inte hunnit med så mycket annat över huvud taget i sommar faktiskt. Träningen har gått både bra och dåligt. Det var flera år sedan jag var så skadefri och smärtfri som jag har varit de senaste månaderna. Eftersom kroppen känns så bra har jag tränat hårt och vilat lite för lite, vilket gjort att jag har haft många tunga dagar istället. Men när jag fattade att jag behövde vila lite mer så vände det och sedan dess har träningen gått bättre än någonsin.

Nu är det bara några veckor kvar av min sommar innan jag börjar åka skidor igen. Ska bli väldigt kul att dra igång med en ny träningsgrupp och ny tränare. Har aldrig varit så förberedd på säsongsstart som jag är i år.

Likes

Comments

Hej och välkommen. Här kommer jag att skriva om vad som händer i mitt liv som mestadels består av träning, tävling, resor och mat.

Jag heter Hugo Backman och är en 20år gammal alpin skidåkare från Funäsdalen. Jag växte upp ca 50m från skidbacken i Sveriges bästa skidområde och åkte skidor första gången som 2åring.Likes

Comments