Header

Idag fick jag en riktig utmaning. Kunden hade annorlunda fransar som krävde att jag fick tänka till både en och två ggr innan jag fick till det bra.
Jag fick blanda tre olika böj och två olika tjocklekar och längder mellan 08-12. Men herregud vad roligt det är! Jag älskar utmaningar och att få till vackra fransar. Helt otroligt att jag fick till det! jag var lite osäker där i början.
Sedan hade jag en annan kund som ville ha en fransförlängning som inte syndes. Hon ville gå därifrån och att ingen skulle se att hon gjort en fransförlängning. Det i sig är en annan sorts utmaning. Jag fick använda mina tunnaste fransar och de två kortaste. Jag fick även låta bli att sätta på alla fransar, för att det skulle se naturligt ut. För om jag satt på fler fransar, hade man nog sett att hon gjort något. En riktigt fin gräns och jag hade jättesvårt att sluta, haha :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gjorde precis ett självtest i pms, svåra pms symtom.. haha
Jo tack, extremt trött heeela tiden, sover sjukt dåligt och drömmer mardrömmar, får världens sämsta självförtroende, orkar inte någonting har ingen lust att göra något och det värsta av allt, jag känner mig så extremt ensam.
Jag har inga direkta arga symtom, utan blir nedstämd och trött, så sjukt jobbigt.
Vad gör man åt det? Slutar med p-piller och det löser sig? Det spelar ingen roll hur mkt jag sover, jag blir inte pigg!
Det hjälper ju inte att sambon inte kommer hem innan jag somnar, det bidrar till att jag känner mig ensam. Men jag vet att han måste, vi måste för att kunna försörja oss. Men just nu vill jag bara att han ska vara här..

Likes

Comments

Måndag igen, och nya kunder att se fram emot denna vecka.
Idag hade jag sovmorgon, tur var väl det, jag har haft huvudvärk hela morgonen. Så skönt att bara ha en kund och mjukstarta veckan :)
Har tagit en alvedon och ska äta något och hoppas på att jag mår bättre snart.
Jag får tänka tillbaka på helgen, som var så mysig! Att få umgås med släkten och med min kärlek är det bästa jag vet. Under veckorna ser jag knappt min sambo, har jag tur är jag vaken när han kommer hem efter jobbet :) så att få en hel helg med mina nära och kära uppskattar jag extra mycket.

Dagens fransar:

Likes

Comments

I fredags hade jag fyra kunder, så jag var helt slut när jag kom hem. Som tur var så köpte jag och sambon mat. Igår hade jag en kund på morgonen sedan var det släktträff resten av dagen.
Varje år träffas hela min släkt och äter mat tillsammans om umgås. I år var det kräftskiva, så mysigt att träffa alla! :)
Idag har jag bara tagit det lungt innan den nya veckan drar igång.
Fredagens och lördagens kunder:

Likes

Comments

Igår hade jag en ledig dag både från fransar och blogg.
Idag däremot hade jag tre nya set, en långdag med tanke på att ett nytt set tar 150 minuter. Nu har jag precis slagit ner mig i soffan efter dusch och mat och tänkte kolla på en film.
Imorgon blir det en ännu värre dag med fyra kunder, rekord! Så himla kul!

Dagens kunder:

Likes

Comments

Den här dagen började så bra och har fortsatt varit jättebra! På morgonen hade jag världens coolaste person som kund, så himla spännande att höra vad alla gör och har gjort i sitt liv. Dessutom hade hon så fina ögon :)
Här är dagens kunder i bilder:

Likes

Comments

Måndag och det har gått en hel vecka sedan min första arbetsdag i mitt lilla krypin på Söder.
Jag hade fram tills igår två bokningar idag, men en var tyvärr tvungen att avboka, så jag fick en väldigt skön start på veckan! Nu fick jag tid till att tvätta och städa, inte den roligaste aktiviteten man kan göra, men det är så skönt efteråt :)
Idag gjorde jag en påfyllning på en kund (så fin ögonfärg), riktigt utmanande att hinna med att sätta så många fransar som möjligt på 75 min, som ska vara perfekta och separerade. Jag älskar verkligen mitt jobb! :)

Likes

Comments

På helgen älskar jag att göra havrepannkakor, eller plättar rättare sagt.
Dem är helt veganska och så så himla goda!

Receptet 4 portioner:

3,5 dl mandelmjölk
2,5 dl havregryn
2 bananer
1dl mjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt

Sedan mixar jag ihop allt med en stavmixer och steker i en stekpanna, mums! :)

Likes

Comments

Min sista kund igår hade bokat påfyllning hos mig men hade varit på en annan salong innan.
Jag tyckte en del utav fransarna inte var så snygga plus att dem var lite för tunga för hennes fransar. Det resulterade i att jag fick ta bort i princip allt och sätta dit så många jag hann.
Jag blandade lite tjockare och tunnare fransar för att inte slita allt för mycket på hennes egna.
Det går inte att sätta för tjocka fransar på tunna, dem orkar inte hålla upp fransen och kan gå av. Jag brukar även tipsa mina kunder att använda fransserum för att boosta fransarna lite. Man behöver inte använda varje kväll, men någon kväll i veckan för att fransarna ska bli lite starkare.

Likes

Comments

Fredag! Vilket innebär att jag jobbat i mitt lilla krypin på Söder i en vecka!  Det bästa utav allt är att jag fick tre kunder idag :) Jag har gjort ett nytt set och en påfyllning. Nu har jag en paus och sitter jag och väntar på min sista kund för dagen, också en påfyllning. Jag ska dricka upp mitt te innan det svalnar och även städa lite nu :)

Likes

Comments