Header

HEEEEEJ!!!!!!

Nuuuuuu är jag typ tillbaka, eller ja, jag upptäckte att jag har bloggen liggande, så tänkte starta upp den igen o liksom, skriva oftare.

Men för tillfället, hare gött så hörs vi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hörni, förlåt.
Jag har vart hemma ett dygn nu men jag har inte bloggat. Detta pga att jag behöver samla ihop mig, men som sagt, det kommer blogginlägg ibland,
inte varje dag, inte två gånger om dagen, men så ofta jag orkar. Vi hörs. ❤️

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara meddela att jag lever.
Detta är Edgware Road Station och en restaurang och bar som heter the Green Man, som serverar jättegod mat! Vi hörs.

Likes

Comments

Siste Juni, 30/6-16, red jag Littla-Dimma. En av de bästa hästar jag ridit. Då har jag ändå ridit på ridskola i 6 år också. Hon har dock lite för mycket spring i benen, så man måste jobba 20-30 minuter i skritt, för att få henne lugnt och gå ordentligt. Gör man inte detta har hon shettis-trav och tölten är bara spring innan galopp.

Jag skulle gärna hålla på med lite "hjärn-gympa" med henne, så att hon inte bara blir riden, gång på gång. Har ni något tips på hur jag kan sysselsätta henne, utan att ridningen ska blandas in?

Hennes förra ägare har lärt henne peka med benet om man pekar på det, men jag vill gärna lära henne något kul också. Hon är väldigt samarbetsvillig och tycker det är kul och mysigt vad man än gör.

Några tips?

Vi hörs och ses

Likes

Comments

Det är viktigt att man uppskattar folk. Jag har inte tänkt på hur lyckligt lottad jag är som får ha Alva i mitt liv. Jag märkte detta när jag var nära på att förlora henne.
Hon och jag hatade varandra när vi var små, vi klickade liksom inte. Vi bråkade och hotet "du får inte komma på mitt kalas" var standard för oss. Och det var inga tomma hot heller. Vi har varit på ett kalas hos den andra.
Ingen annan skrattar så åt mina skämt och ingen annan får mig att skratta så jag får hicka.
Jag är glad att vi tillslut klickade och nu är så nära som vi är.
Tack för att du finns där.

Likes

Comments

Hej på er!

2/7-16 idag, vilket betyder att imorgon, den 3/7-16, åker jag till LONDON!! Okej, ingen sååå stor hype då jag var där i höstas, men denna gången ska jag och mamma åka dit, ensamma. Eftersom vi var där i höstas så har vi redan gjort alla "turistgrejer", alltså kollat på Big Ben och liknande "måste-göras-saker". Denna resan ska vi bara gå på Primark, Warner Bros Studio Tour, alltså Harry Potter-museet och sen ska vi dricka afternoon tea, som mamma så gärna vill men inte hann förra gången vi var där.

Vi stannar där tills torsdag den 7/7-16. Jag vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket, men förhoppningsvis ska jag vlogga, så då kommer det upp på youtube. Hoppas ni mår bra, så hörs vi!

Likes

Comments

Sabrina Carpenter, vackraste jag sett typ.

Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på henne, ger er tips om att lyssna på hennes låtar!! Finns på spotify.

Hon är dessutom 99a, vilket betyder, bara ett år äldre än mig!!

Likes

Comments

Såååå jävla gött!!

Har vöntat sen den 15 DECEMBER förra året på det här, fick veta den 7e april om jag kom in, men då bara preliminärt, och nu vet jag, det blir gymnasiet i höst!

Börjar de 15e augusti medans kommunen jag bor i börjar den 22e augusti, känns sådär, en vecka mindre tid med kompisar. En av mina andra kompisar börjar den 17e augusti så hon hamnar ju där emellan.

Ni känner ju inte mig så det kanske var en oväntad linje? Mina kompisar har nog inte hört annat på säkert ett år. I början var jag 100% att jag skulle gå naturbruk, inriktning häst/ridsport, men efter övervägande om att jag skulle tröttna på den jag tycker allra bäst om så valde jag det som ligger näst på tur, vilket är fordon. Redan som 2-åring hjälpte jag pappa i garaget och visade intresse på det.

Är så taggad på att äntligen få en dator också, som jag får nu när jag börjar på Mimers, det betyder mer bloggande och att min youtubekanal kan ta fart och växa, bli bättre och roligare!

Vet att många av mina vänner inte läser denna blogg, men jag vill passa på och tackar er som stöttar mig hela tiden. Just nu är jag i ett känslokaos, och jag vet inte vad som orsakar hälften av det. Men jag kommer ur det, tack vare er!


Tack, så hörs vi! <33

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var det midsommarafton, en av mina favorithögtider!! Varje år har vi ett firande här där jag bor där scouterna (som jag tillhör) säljer korv för att få in lite extra cash till lägret vi ska på i sommar.
Sedan kan man åka fyrhjuling, köpa lotter, fika och dansa runt midsommarstången.
När allt är slut går jag hem till mig och där äter vi mat tillsammans med min morfar, oftast grillat med potatisgratäng.
När det börjar bli kväll brukar jag gå in på mitt rum men i år var det en midsommarfest som jag och min pappa hade blivit bjudna på. (Mamma hade också kunnat komma men hon valde att stanna hemma och passa hundarna.)
Runt kl 00.30 gick jag och pappa hem, och sen var dagen slut!

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!
Jag ska försöka blogga och faktiskt lyckas, och lyckas i mitt fall är att inte ge upp direkt.

Jag kommer blogga om min ridning, min allmänna liv, skolan, och skrivandet och böcker jag läser ut.

Hoppas ni vill hänga på! <3

Likes

Comments