Jag praktiserar på Ekohallen igen, trivs jättebra! Denna gången är jag på köksavdelningen, ljusen, badrum och krukorna. Jag har också suttit i kassan och lärt mig det :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag praktiserar på Squash klubben kristianstad. Jag står i receptionen och hjälper till med städningen. Jag har gjort bokningar, sålt allt från rack till godis och jag har även städat mycket.
Jag har gjort en marknadsföring för klubben. Jag ska även förnya deras flyers.
Idag har jag även svarat lite i telefonen ang bokningar.
De som jag jobbar med försöker lära mig squash, men det går som det går.

/Jessica

Likes

Comments

Efter lite mer än 1 vecka så har jag nu kommit in mer i det. Personalen (därav bl.a. jacobs syster) är jätte trevliga och eftersom restaurangen är väldigt fin så lär man sig väldigt mycket som man inte gör på andra restauranger. Tillexempel hur man dukar upp för 3 rätters, knep & småsaker om hur man serverar på rätt sätt osv. Har redan fått praktisera både lunchpass och kvällspass och bara morgonpasset kvar. Har även fått köra deras minibuss (då de kör sina gäster från och tillbaka från hotellet och restaurangen på kvällen) och golfbilar. Till sist så ser man även väldigt proffsig ut då man har skjorta, slips och kavaj-väst på sig! 

Helt enkelt en praktikplats att rekomendera! / Linnea

Likes

Comments

​Nu är det dags för ny praktikperiod. Dela gärna med er av era erfarenheter :-)

Lycka till!   //Anette

 

Likes

Comments

nu är vi inne på sista veckan av praktiken och jag trivs verkligen jätte bra! Personalen är hur goa som helst :) alla veckorna har gått perfekt! Har fått göra allting och kan allting nu med :) vi syns! /frida


Likes

Comments

Sista veckan på praktiken, jag är på ekohallen och trivs  så himla bra!  Personen är trevlig och  det är faktiskt kul där :) jag jobbar mån, ons och fredag på textil avdelningen och på finkem tis och torsd, finkem är där de finns schampoo, balsam och parfymer och sånt :) / sofie 

Likes

Comments

​Hejsan! 

Har glömt bort detta helt.. 

Men nu är vi inne på sista veckan i praktiken, jag tycker tiden har gått jättefort. jag trivs väldigt mycket på min praktik personalen som jobbar där är jättehärliga :) jag har bakat, lärde mig kassan redan första veckan så den kan jag nu helt. jag jobbar olika tider varje dag, jobbigaste tiden är när man börjar 06.00..

HA EN TREVLIG JUL! / MILLA

Likes

Comments

Fyra veckor har nu gått och jag har fått lära mig en massa olika saker allt från bokningar till att ringa upp kunder och resebolag! Imorgon blir det att jag ska få testa på att vara med på en lördag för att se om de är någon skillnad med att jobba en vardag och helg! ☺️
För övrigt så har allt gått extremt snabbt!

Trevlig helg!

Likes

Comments

första bilden med mig i är från Nyköping där jag säljer glögg. I andra bilden är några av partyfabrikens artister och Anna Book som gästartist nere i Lund.
/Jessica


Likes

Comments

Lite mer än halv praktiken har gått,och man känner att andra andningen börjar komma igång. Mina arbetsuppgifter varierar från dag till dag, denna veckan satt jag med flera olika typer av budgetar och räknade på, väldigt kul och intressant men det ger även en del erfarenhet i och med att vi kör allt på engelska så det blir mycket nytt men samtidigt en del saker som man känner igen sedan tidigare. (Försöker njuta vid sidan av även om man jobbar halv åtta till 7, 5 dagar i veckan så blir man sliten ganska kvickt, men det är en erfarenhet jag får ta med mig tillbaks.

Bilderna nedan är tre världsrekord som ligger intill varann.

Dubai Mall - Världens största Köpcentra, (gick vilse på 10 min).

Burj Khalifa - Världens högsta byggnad.

Dubai Fountain- världens största Koreograferade fontän.

/Jacob

Likes

Comments