Å hjelpes! I dag vil dere ikke være i mitt hode! I dag er det mye tanker og sinne! En forsåvidt god dag med maling hos hu Mor☺️ men sinne har vært der! En urovekkende følelse av å ikke ha kontroll på alt, der alt går skeis på en egentlig normal måte , men det blir en galskap inni meg! JA, jeg forstår det vel ikke helt selv ! Dagen går sakte framover å ting som ikke skulle blitt sakt , ble sakt eller vist på et vis og jeg er litt i en " utfor kroppen " type ting! Men dagen er snart over å kroppen begynner å gå over i normal fungsjon, med håp om morgendagen skal bli enklere ! Men innerst inne har vi det veldig gøy, jeg å min ADHD ! Min store støtte og min største frykt!

Flis på dere! Natta

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er ei jente fra Stavanger , født i 1990! Utadvendt å lett å være rundt mesteparten av tiden :) Er ei som har mye tanker å meninger om stort sett det meste, dessverre! Jobb, kjærest, familie og venner er en del av hverdagen og ser meg selv om relativt " normal" person👊🏽

Prøver blogg og ser om det er så spennende som det sies. Den kommer til å handle om meg, hverdag å en del tanker og ting i verdens som står på dagen tenke cellen! Overrasker stadig! :)

Håper på en dag i morgen :) så ses vi nok da! Ses❤️

Likes

Comments

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1684932503" 

Likes

Comments

Nå har jeg startet ny blogg! Håper jeg klarer å holde interessen lenge nok! En forandring du gjør i dag, kan lønnes i femtiden ! Snx dere😔

Likes

Comments

Long time no see:) 

jeg går rundt med en følelse av at jeg venter på noe ? Romjula er ei vente tid! Jeg vet jeg ikke er den eneste, går rundt å venter på en normal hverdag igjen, hvor det er folk i gatene å noe annet en matbilder på  fb! Kjenner at jeg gleder meg til januar begynner, ett helt år til neste gang????????   

Updates is coming ?? Ta vare på hverandre 

Likes

Comments

Flyktningekrise ? Eller bare krise ? Den kom fort å den kom brått! Mennesker som flykter fra deres hjem, barn som havner på utrygg grunn og muligens står helt alene! Dette gjelder flere land. Krig er ikke et fint ord , å jeg nekter å tro det er noe fint å oppleve. Men jeg reagerer på hvordan vi håndterer våre ny landsmenn, misforstå meg rett, det er mennesker der ute som har ofret masser av tid å energi på dette å all kreds til dem, men det finnes alltid noen som ikke liker det uvante, redsel kaller jeg det! Redsel for noe nytt, redsel for forandring, noe jeg forstår delvis! Ja nytt er ikke alltid bra, men hva vet vi før vi gir det en sjangs? Ordet urettferdighet går mye igjen, hvorfor skal vi gi til dem hva de aldri vil eller kan gi tilbake ? Mitt svar er for vi kan. Vi kan hjelpe, vi kan gi dem litt ekstra, For en gang i tiden var våre forfedre selv flykninger , å de fikk hjelp, de ble tatt hånd om! 

Det er ikke bare materielle ting, men et smil , en klapp på skulderen å noen gode ord!  jeg er sikker på et smil på gata for noen som har opplevd krig er noe dem vil huske å føle på!  

Som sakt så kunne det vært oss!  Tenk litt før dere Uttaler dere, tankene kan ingen ta fra deg men gi da folk en sjangs !

 Kansje også litt extra nå i juletidene! 

God jul å ta vare på hverandre å ver medmennesk ! 

Likes

Comments

A young man went to seek an important position at a large printing company. He passed the initial interview and was going to meet the director for the final interview. The director saw his resume, it was excellent. And asked,'

"Have you received a scholarship for school?" The boy replied, "No".
'It was your father who paid for your studies? '' Yes.' He replied.
'Where does your father work? ' 'My father is a Blacksmith'

The Director asked the young man to show him his hands.
The young man showed a pair of hands soft and perfect.
'Have you ever helped your parents at their job? '
'Never, my parents always wanted me to study and read more books. Besides, he can do the job better than me.

The director said:
'I have got a request: When you go home today, go and wash the hands of your father and then come see me tomorrow morning.'

The young man felt his chance to get the job was high.

When he returned to his house he asked his father if he would allow him to wash his hands.

His father felt strange, happy, but with mixed feelings and showed his hands to his son. The young man washed his hands, little by little. It was the first time that he noticed his father's hands were wrinkled and they had so many scars. Some bruises were so painful that his skin shuddered when he touched them.

This was the first time that the young man recognized what it meant for this pair of hands to work every day to be able to pay for his studies. The bruises on the hands were the price that his father payed for his education, his school activities and his future.

After cleaning his father's hands the young man stood in silence and began to tidy and clean up the workshop. That night, father and son talked for a long time.

The next morning, the young man went to the office of the director.
The Director noticed the tears in the eyes of the young man when He asked him,

'Can you tell me what you did and what you learned yesterday at your house?'
The boy replied: 'I washed my father's hands and when I finished I stayed and cleaned his workshop.'

'Now I know what it is to appreciate and recognize that without my parents, I would not be who I am today. By helping my father I now realize how difficult and hard it is to do something on my own. I have come to appreciate the importance and the value in helping my family.

The director said, "This is what I look for in my people. I want to hire someone who can appreciate the help of others, a person who knows the hardship others go through to accomplish things, and a person who realizes that money is not his only goal in life".

'You are hired'.

A child that has been coddled, protected and given everything he or she wants, develops a mentality of "I have the right" and will always put himself or herself first, ignoring the efforts of parents, family and friends. If we are this type of protective parent are we really showing love or are we helping to destroy our children?

You can give your child their own room in a big house, good food, a computer, tablet, cell phone, and a big screen TV, but when you're washing the floor or painting a wall, children need to experience that too.

After eating, have them wash the dishes with their brothers and sisters, let them fold laundry or cook with you, pull weeds or mow the lawn. You are not doing this because you are poor and can't afford help. You are doing this because you love them and want them to understand certain things about life.

Children need to learn to appreciate the amount of effort it takes to do a job right. They need to experience the difficulties in life that people must overcome to be successful and they must learn about failure to be able to succeed.

Children must also learn how to work and play with others and that they will not always win, but they can always work harder to reach their goals. If they've done their best, then they can take pride in all the effort they put forth.

Life is about giving and serving and these qualities are taught in our homes.

Likes

Comments

Sitter her i natte timene å tenker på alle som ikke gleder seg til jul, ikke bare pga alkohol å rus hjemme, men også de som ikke har plass å være, de som sitter alene på jul og ikke minst de som ikke har råd til å ha en god jul! I alle land er det noen som sliter, som ikke har det som dem har rett på! En norsk familie sliter i Norge , en syrisk familie sliter i Syria , en helt ordinær familie som sitter dag etter dag å teller kroner for å få ting til å gå rundt , eller et barn som bare venter neste smell av bomber eller våpen! 

Hvorfor godtar vi dette ? For det gjelder ikke oss? For det er ikke noen vi kjenner? Tro meg, en dere kjenner sliter mer en du aner, men er livredd for nederlag å ydmykelse om noen finner det ut!  

Likes

Comments

Hva tenker dere om alt som skjer i verden ? Krig, sult , flykten fra selve livet? Ting er ikke som det en gang var! Vi lever på en tid hvor mye av problemene, er luksus problemer!  Hva vi skal spise til middag? Hva skal jeg ha på meg? Når går bussen? Hverdagsproblemer! 

Ja vi tenker forskjellig! Å det må vi respektere. 

Men hva med de som spør om andre ting?  Blir det middag i dag? Hva med de som ikke har nok klær? Hva med de som går milevis bare for vann eller for å unngå en bombe! Det er mangen spørsmål der ute men få svar.  

Det jeg spør meg selv om er, hvorfor gjør vi ikke mer, jeg inkludert ? Hvor er det blitt av det gode i oss? Hvor er det blitt av styrken til å hjelpe andre å sette seg inn i en situasjon som du kansje aldri kommer til å oppleve mye pga vi bor i gode Norge!   

En dag kan det være oss, eller det var det jo også for en del år siden ! Men har vi glemt dette! Har vi glemt at alle er mennesker uansett religion å hudfarge!? 

Reflektere å se på ting utenfor din verden! 

Likes

Comments

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Likes

Comments