Jag sitter just nu med två härliga vänner och gör oss redo för en kväll ute. Vi har det så himla mysigt så vill inte sitta med mobilen. Men jag vill önska er en trevlig kväll!!!

Bilden på Emilias dörr är så klockren, precis som hon. Jag dör!!!

Likes

Comments

Jag börjar se hur fler läsare hittar hit, det är så himla roligt! Välkomna!! Jag har dock en läsare som är den mest trogna av dom alla, det är min kära far. Så i denna bloggtorka jag känner idag så tänkte jag dela med mig om lite visa meningar från honom. Vi prata i telefon förut och tyckte detta var en grym idé, det är roligt att pappa är så peppande till min blogg! Så här har ni:

- Man kan alltid göra en pasta rätt

-
Det får gärna bli bra

- Livet är för kort för att ha ångest

- Det löser sig!

Tack pappa för att du är du. Jag älskar dig!!!

Likes

Comments

Åh va härlig dag! Jag vakna och hade sovmorgon, åt en lång frukost och låg i soffan fram till 13.00, gick sen och träna, kom hem chilla lite mer tills Isabella knacka på min dörr. Vi hade planerat en efterlängtad middagsdate.

Jag testa på att göra en fisksoppa, helt själv från grunden. Jag är verkligen ingen rackare i köket så det var en utmaning nog men det blev riktigt gott faktiskt. Till det öppna vi en flaska vitt jag längtat efter att få öppna. Det är en flaska jag köpte i Italien i somras från Cinque Terra som var magiskt gott, både då & nu. Kul att bjuda på viner om man inte får tag på hemma i Sverige också.

Nu har Isabella precis gått hem och jag måste kila till kojs, har skola imorgon och har inte lust att va trött.


Likes

Comments

Åh, ja är helt fyllt med kärlek efter igår kväll. Lina mötte upp mig i Möllan där vi köpte falafel för att sen ha riktigt bästis häng. Vi skratta så mycket att magen värkte. Tänk att man har sånna vänner som får en må sådär fantastiskt. Jag & Lina är gamla barndomsvänner då våra föräldrar är kompisar, så hon har alltid varit i mitt liv. Dock har vi aldrig bott nära varandra, hon i Malmö jag i Göteborg/Stockholm. Så vi ses bara några gånger per år. Men då är allt som vanligt, vi uppdaterar varandra om vad som hänt sen är det ingen hejd. Vi pratar om allt mellan himmel & jord. Åh, hon är verkligen bäst!

Nu sitter jag på tåget och kollar Sex and the city - asså livets serie! När jag kommer hem blir det träning & en lugn hemmakväll. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Jag har ett par timmar innan jag ska iväg för att göra mitt scenprov. Det kändes lite snopet att åka till Malmö över ett dygn och bara hänga i lokalen jag ska göra provet på och när jag gjorde det förra året blev jag bara mer och mer nervös. Så i år blir det andra bullar.

På tåget hit hitta jag ett tips om ett ställe som var känt för sitt kaffe och den mysiga mijön. Så jag tänkte, dit måste jag gå. & tjena va det är mysigt här!! Jag dricker vanligtvis inte kaffe, konstigt nog gillar jag espresso då & då, STARKT ska det va, bryggkaffe funkar inte alls...visst är det konstigt? Här beställde jag iallafall en mochalatte och en smörgås till frukost, mums!!!

Men asså tänk att sitta här när det är soligt och varmt ute. Jag har ju turen att både min bror och bästis bor i Malmö, så det blir absolut ett längre besök i Malmö till sommaren.

"Life begins after coffee!" 

Detta var absolut den bästa tänkbara starten på en mycket nervös dag. Önska mig lycka till för nu kör vi!
HA EN FIN DAG!!

Likes

Comments