Det börjar märkas att Linus snart flyttar ut. Möbler försvinner, flytten planeras, vi börjar dela upp våra grejer, vi blir kvitt med pengar och jag börjar köpa nya möbler. Idag hände mycket. Vi fick sålt vår soffa, jag köpte nya soffa (kommer nästa vecka!!!) vi har kommit överens om vad som är vems och hur vi gör med det vi köpt ihop. Sjuk tanke att om 2 veckor bor jag helt själv i Stockholm, lite läskigt faktiskt!! Det sköna i den här processen är hur enkelt jag och Linus gör det. Vi förstår varandra och vi löser det så båda trivs med resultatet. Vilket är väldigt skönt!

Så, i veckan köpte jag ett bord. Jag älskar det! Sen att jag fick det för 100kr är inte heller fy skam. Nu när soffan är borta så har jag gjort en liten mys hörna tills dess att min nya soffa kommer nästa vecka. Trivs bra här i min hörna, det är riktigt mysigt faktiskt, sen att resten av lägenheter står i kaos ignorerar jag!!! Nu ska jag och Linus kolla film och hänga lite.

Ha en fin kväll! / H

Likes

Comments

Jag har en fråga. Hur kan man älska någon så mycket att det gör ont? Idag för fem år sedan (!!! vad tiden går fort !!!!) föddes min kusin och Gudson, Alfons. Sedan dagen han föddes har jag/vi känt en oförklarlig kärlek till varandra. När jag flytta till Stockholm var jag livrädd att han skulle "glömma mig" men så fort vi ses så är allt likadant som tidigare, hela min kropp fylls med värme och jag känner en lycka som ingen annan kan ge mig. Fem år och han lyckas med sånt.

Så, Alfons. Grattis på din dag. Du kanske inte uppskattar detta inlägget i din ålder och kan inte läsa heller för den delen men jag känner ändå att jag vill skriva om dig. För jag vill skryta om dig, jag vill få alla förstå vilken lycka du är för mig. Jag älskar dig! Tack för att du rockar mitt liv!!!

Likes

Comments

Jag och Janine gick till det uber-hippa stället Pom & Flora för en lunch. Vi hade, som vanligt, mycket att prata om. Stunder som dessa med bästis är oslagbara! Nu sitter jag hemma igen och ska snart dra till jobbet. Det blir en helg med jobb.. jobb och ännu mera jobb.


& en fredagsbulle på det! Härligt!


Hoppas ni får en fin fredag! / H

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är en sån där skön dag. Jag har snoozat i en evighet och när jag väl slet mig från sängen lade jag mig direkt i soffan där jag nu kollar sex and the city och chillar. Här tänker jag vara tills jag ska träffa Matilda för en fika och tjejsnack. Hur skönt?!


Hoppas ni får en fin dag! / H

Likes

Comments

View tracker

Herre min jesus vilket kalas det var igår! Vi gick inte och lade oss förens 04.30... Jag mår ändå oförtjänt bra idag. Lite grumliga ögon men annars inga större slitningar från igår.

Kvällen inleddes med mingel då pappa hade bjudit alla föräldrar till mina barndomsvänner, de gick sedan vidare för middag och vi ungdomar levde loppan här hemma. Jag hade (med hjälp såklart av min fina pappa) fixat en trerätters. Under kvällen hade mina vänner fått uppdrag som skulle utföras under kvällen, tillexempel hade vi en DJ vid bordet som när som helst skrek "disco paus". Då dansa vi alla tills musiken stannade. Vi hade en kille som berätta reglerna under kvällen, vett & etiket samt andra uppdrag som dansuppvisning och quiz. Ni hör ju, lyckad kväll!!!

Här kommer en drös med bilder. Enjoy!

Sedan var det dags för middagen, som sagt så var det trerätters. Jag bjöd på en jjordärtskockssoppa med bacon. Till varmrätt servera jag en äggnudlar med paprika, rostade cashewnötter med en laxsida marinerad med sweet chili, ingerfära, lime och soya. Efterrätten talar för sig själv, enkel men helt perfekt! En magnum med nougatsås och popcorn.

Hoppas ni hade en lyckad nyår och en bra början på 2017!!

Kram!!


Likes

Comments

Imorgon är nyårskalaset här! Det bjuds på 3 rätters och bubbel. Herregud vilken kväll vi kommer få. Jag ska fira tillsammans med mina barndomsvänner, så roligt! Jag har nu på kvällen fixat dukningen och testat min kamera lite, så tänkte bjuda på de bilderna!Likes

Comments

Idag vakna jag upp som en 22åring! Det känns helt ok! Jag har haft en fantastisk födelsedag med kalas med släkt & familj. Dagen avslutades med drinkar & middag på Toso!

Nu har jag precis börjar fixa inför nyår som hålls här hos Pappa, jävlar va bra det blir!!!

Frukostbrickan, då jag också fick en SYSTEMKAMERA! Jisses! Ärligt talat tycker jag den är liiite svår att fatta, men det kommer väl! Wow! På släktkalaset blev jag ju minst sagt bortskämd med andra paket. Vilken familj jag har!!!!

Tack snälla för denna dagen! Jag är så himla lycklig för att ha så fina människor runt om mig. Tack!

Likes

Comments