Idag träffa jag min saknade Janine, känns som det var evigheter sedan. Vi åt sushi på favoritstället Sushi Samba på Götgatan. Vi scouta också på diverse second hand butiker på söder, jag leta efter en Champion tjocktröja som jag efter många om & men hitta. Drömmen!!

Efter det mötte jag upp Julia & Emil för ett produktionsmöte angående slutproduktionens affisch. Möte ledde till öl & massa garv. En klockren tisdag med andra ord.

Nu ska jag gå och lägga mig, lång dag imorgon!
Ha det fint!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var så fantastisk trevligt. Jag mötte upp Julia för att laga middag till våra vänner som skulle glida förbi vid 18-tiden. Vi, eller rättare sagt, Julia laga en gudomlig asiatisk middag till oss. Sen var partyt igång. Jisses!!! Vi hade en sån där äkta tjejmiddag och vid 23 fick vi en briljant tanke "vi går och crashar killkvällen som är på Viktoriagatan" (alltså Hanna & Märtas bror hade grabbkväll) så vi glider in där, glada i hatten och drar igång världens kväll!

Åh va härliga vänner jag har! Tack för igår!!

Likes

Comments

Jag är hemma under påsken. Det är så extremt skönt. Igår fick jag tid för tandläkarbesök (tråkigt men viktigt), träffa Klara, tränat med mamma och en hel myskväll hos henne. Vistelsen kicka igång på bästa sätt alltså!

Idag var inte heller speciellt pjåkigt. Jag och pappa börja dagen på Göteborgs Konstmuseum och såg Tove Jansson utställningen. Efter det hade vi en grym dag på stan, 6 timmar senare är vi hemma.. känns som jag har gått i en oändlighet.

Världens finaste Pappa!

Likes

Comments

Ni vet en sån där dag som man bara drömmer om. Allt är spontant, allt är lekfullt, solen skiner och bästisen får en skratta som aldrig förr. En sån dag hade jag med Julia igår. Åh!! Lever fortfarande på känslan jag hade igår. Älskar att ljusare tider är på g.

Likes

Comments

Mars, vilken jävla månad. Våren smög fram typ varannan dag och det har hänt så sjukt mycket. Under Mars har jag hunnit söka scenskolan i Gbg, åkt på callback i Malmö (som sen inte gick i mål, men ändå) mycket utgångar och nattliv i Stockholm, gått på flertal olika teaterföreställningar, haft en weekend i Göteborg och första möte med vår regissör inför slutproduktionen.

VÄNSTER: En pannkakslunch följd av bio med min favoritkille. Jag hade haft 3 dagar i Göteborg och skulle samma dag tillbaka till Stockholm. Jag var helt slutkörd efter tre mycket intensiva dagar i Götet men på något sätt får han mig att glömma hur slut jag faktiskt är. Jag får en oförklarlig energi av honom. Här satt vi iallafall och hade världens mysigaste pratstund om livet. Min älskling, som jag saknar dig!

HÖGER: En måndag, det minns jag och det var innan skolan! Jag hade fått lite nya vårkläder av pappa och invigde dem. Jackan är en Levis, second hand från Beyond Retro och halsduken från Acne. De båda plaggen används flitigt!

VÄNSTER: typ världens mysigaste dag med världens mysigaste vän. Vi hade nyss ätit lunch på Barobao och skvallrat om helgen.

HÖGER: Jag hitta denna bilden (som egentligen är en reklamaffisch för något jag inte minns) påväg hem från gymmet en dag. Jag tyckte den var så jävla charmig.

NEDAN: Bilden är från häromdagen med pappa på Riche, ja vad ska jag säga. Bästa sällskapet på bästa stället.

Ja, nu sätter April igång. Vad händer då? Jag har en resa till Göteborg inplanerad, vi kommer repa för fullt inför slutproduktionen, jag har 2 lördagar ledigt från jobbet, vilket är rena rama semestern för mig. Igår öppna också de flesta uteserveringarna så det lär bli mycket sol häng med ett glas rosé i handen, I like! Jag har också suttit upp ett träningsmål under denna månad som ja ska jobba mot.

På instagram finns jag under @hannahsommerfors - Instastory är min nya favorit för övrigt, följ! Det blir kul!

Likes

Comments