Men vilken underbar jävla dag jag haft! wow!

Jag och Janine möttes upp efter en välförtjänt sovmorgon för att ha en heldag ute i solen. Det var 15 grader idag, förstår ni lyckan eller? Lyxen att få vara ledig en sån dag är ju oslagbar! Jag och Janine åkte iallafall till Rosendals trädgård och tog en lunch. Efter dess åkte vi till stan och shoppa lite. Dagen avslutades med ett glas vin i solnedgången. Underbara dag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft skola, där vi för första gången mötte vår regissör till slutproduktionen. Jag gick från skolan med ett stort leende och kände mig super inspirerad. Jag längtar verkligen efter att vi ska sätta igång på riktigt!

Efter skolan gick jag till gymmet och körde järnet på spinningcykeln. Resterande av dagen är oklar. Får se om något skojsigt dyker upp.

Ha en fin dag!!

Likes

Comments

Hej på er!! Sorry för den extremt dåliga uppdateringen.

Vad har hänt då?
Jag var i Malmö för mitt andra scenprov. Det gick så jävla bra, det kändes helt underbart och jag hade hur kul som helst. Tyvärr gick jag inte vidare till tredje provet men det känns helt okej faktiskt.. nu iallafall.

Jag har också sagt upp mig lägenhet här i Stockholm då jag faktiskt inte har råd att bo kvar. Så jag lämnar denna lilla lya sista Juni. Det suger för nu vet jag inte riktigt ifall jag ska bo kvar i mitt älskade Stockholm eller flytta hem till Göteborg och börja på ett nytt kapitel. När jag flytta till Stockholm så bodde fortfarande mina föräldrar i Kungsbacka så jag har egentligen aldrig bott i Göteborg. Flyttar jag "hem" så blir det nytt äventyr. Tankarna som spinner runt i huvudet handlar mest om hur fan jag ska göra. Men jag börjar närma mitt ett beslut!

Idag läste vi också vårt manus inför slutproduktionen, så nu drar det igång! KUL!!!

Vad händer nu då?

Imorgon får jag folk över innan vi ska på Hip Hop Karaoke kväll på Södra Teatern. Hur kul?! Det är alltså en karaoke kväll fast bara hiphop. Åh va kul det ska bli!!!! Och som vanligt med det gänget jag ska ut med så blir det en galen kväll....

Skolan är i full gång. På måndag har vi en musikalredovisning. Det är bara för skolans elever egentligen men det är ändå lite nervöst och skitkul!

Jag ska nästa vecka slå slag i saken och köpa en tavla jag länge velat ha. Det är också den första "riktiga" tavla jag köper, då all annan kost här hemma är affischer. Vuxen poäng? Det är ett iallafall ett fotografi jag såg för längesedan och har drömt om sen dess. Det är en tavla på 30x40 och kostar 3000kr, vilket inte är en skitsumma för en student som jag. Därför har det behövts lite tid för att överväga ifall det är värt det just nu. Men ja. Jag vill ha den och det är värt att sno lite pengar från min sparbössa för att köpa något jag verkligen vill ha.

(foto: Janine Hamrin)

Likes

Comments

Efter 20 år kan jag fortfarande kalla denna donnan för min bästa kompis och det är jag överlycklig för. Tack för idag darling, you rock my world!

Likes

Comments

God kväll! Jag ligger just nu i soffan och är heeelt slut. Min dag har varit helt perfekt, faktiskt! Jag åkte i förmiddags iväg för en lunch med Janine. Vi åt på Barobao på Hornsgatan och efter det tog vi en promenad med hela Stockholm som utsikt. Efter min mysdate med Janine så träffa jag världens finaste Julia på Dramaten och såg "Liv Strömqvist tänker på dig". Jag har skrattat så jag har ont i både mage och käke. Helt sjukt faktiskt! Har ni möjlighet så se den. Idag var andra gången jag ser den live och den är fortfarande oslagbar!!

Likes

Comments