Header

Nya inlägg

Igår samlades ena halvan av min släkt för att umgås (och för att busa med barnen). Ni ser ju bara!!! Jag smälter av hur söta mina nästkusiner är!!!

Mamma hade fixat en skattjakt och samarbetet bland de små liven är ju inte det bästa. Den som låter mest är den som har rätt, tydligen. Annars var de överlyckliga över att få leta efter nyckeln till skattkistan.

Ska ni ha barnkalas och behöver hjälp med planering av skattjakt är min mamma the person to contact!!! Bara så ni vet :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Från igår. Rosa toner på topp och solglasögon.

Likes

Comments

Att få träffa mina favoriter är bland det bästa som finns ju, och dessutom över en liten lunch/fika är ju drömmen. Idag åt vi på Lotta Love, Ella och Amanda åt acaibowls och jag åt något annat, men det var också gott. Det må gå flera veckor mellan de tillfällena vi ses, men det gör inget då vi vet exakt var vi har varandra. Är evigt tacksam för vår vänskap!!! Förresten, ni kan kolla i @mvhella för ännu fler drömmiga bilder på våra bowls!!

Nu har jag och Albert precis ätit hamburgare och jag är i djup matkoma. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen och lägga mig i relativt god tid, då jag ska träffa en del av min släkt imorgon och behöver energi för att busa med barnen. Det ska bli kul! Kommer kanske ta med min kamera dessutom!! Wihoo!

Likes

Comments

Har varit väldigt oinspirerad med kläder på senaste hehe (men min plånbok är i alla fall nöjd). Hänger på pinterest typ hela tiden för att det ska ändras, men icke. Här är några outfits jag tycker är najs.

Och hallå, kan vi snacka om att jag har skaffat mig ett medlemsskap på ett gym och dessutom åt tonfisksallad till lunch. Är jag sjuk eller?

Likes

Comments

WOW! Ibland är jag en riktigt bra sambo till mig själv! Efter en sommar av torra rostmackor till frukost förtjänar jag lite mer ordentliga, goda frukostar, som denna. Idag gjorde jag amerikanska pannkakor toppat med lite chokladsås och bär. Vill man ha det nyttigt är det ju bara att byta ut de amerikanska pannkakorna till bananpannkakor (vilket också är såååå gott!!). Hur som helst - underbar frukost!

Och det som skulle hända idag som jag varit lite hemlighetsfull med? Albert flyttar in till mig, så nu kan jag vara en bra sambo till honom också, inte bara till mig själv! Det känns så bra, så spännande, som att jag flyttar på nytt. Framför allt känns det så rätt! <3

Likes

Comments

Traditionsenligt bjuder jag på en video från min fantastiska resa. Filmjobbet jag gjort är ju inte det bästa (skakigt och sådär), men det visar i alla fall en del highlights. Enjoy!!!!

Likes

Comments

Att få äta svenska jordgubbar är något jag kommer sakna i vinter. Bästa snackset, I love it!!

Har hunnit bli klar med allt jag skulle bli klar med till imorgon (tack vare hjälp av Elvira), förutom tvätt. Det känns i alla fall bra, woho! Ikväll ska jag dessutom träna lite fotboll. Egentligen var tanken att jag skulle sluta innan sommaren, men jag tycker det är för kul för att lägga av, även om jag bara kommer spela då och då framöver. Vi får helt enkelt se hur det blir, men jag kommer i alla fall fortsätta i viss utsträckning så länge jag tycker det är kul!

Likes

Comments

Somnade runt 8 igår, så idag var jag uppe med tuppen. Har varit vaken i snart 2 timmar och känner mig väldigt utvilad, så jag är i full fart med städning och tvättning redan.

Har dessutom återigen bestämt mig för att ge mig på havregrynsgröt och idag var det faktiskt godare än jag minns det. Toppat med äppelmos och kanel - tror det kan fungera för mig framöver, tills jag sakta men säkert utesluter tillsatt socker i gröten.

Nu är det dags att återgå till städning, att det kan bli stökigt så snabbt slutar aldrig förvåna mig....

Likes

Comments

Om några år kanske jag kan gå in här och spend some money utan problem, until then investerar jag i min framtid i form av kurslitteratur, vilket kommer att ge mig den förmögenhet jag ska slösa på Gucci. Hur som helst tyckte jag att det var fint med marmor, såklart. Och därför var jag tvungen att fota, såklart.

I morse landade vi på dansk mark, och för att inte somna och sova bort hela dagen har jag aktiverat mig med lite shopping till ..... mitt förråd. Får man vuxenpoäng för att man tycker att det är tillfredsställande med ett organiserat förråd? Har byggt ihop tre hyllor och nu svider mina händer, men det blev så jäkla bra. Viktigt att ha det välorganiserat när man bor så litet som jag gör, så man kan använda det som ett extra rum i princip.

Nu väntar några dagar av tvätt och hussysslor. Dessutom ska en av livets bästa saker ske på torsdag. Har längtat såååå länge... De som vet de vet, ni andra får vänta till torsdag/fredag innan jag droppar nyheten!!!

VI HÖRS!

Likes

Comments

Mitt hjärta må vara mer solbränd än vad jag är, men andra bilden ger dock inte skillnaden rättvisa. Så stor skillnad är det verkligen inte!

Snart ska jag och Augusta iväg och fixa naglarna, och i eftermiddag börjar vi röra oss hem till Sverige igen!! Det blir nästan ett dygns resande! :)

Likes

Comments