Slik ser da mitt lille kontor hjørne ut nå. Det befinner seg på soverommet, og jeg er så glad for at det akkurat var plass nok til å ha det. Hvor skulle jeg ellers hatt min kjære giga iMac? Hihi. Den er jeg så glad i at den må få sin plass. Jeg er jo en total sucker for interiør da. Jeg kjøper mye heller ting til hjemmet enn klær for å si det sånn. Jeg elsker å se etter nye ting til leiligheten. Så det kan hende jeg legger ut mer bilder etter hvert da ting stadig er i endring. Har et lite problem med at jeg stadig må endre på ting fordi jeg blir fort lei. Ikke bra for lommeboka det.

I gjespende stund prøver jeg å samle energi nok før jobb. Tror jeg har gjespet rundt ti ganger mens jeg skrev denne teksten. Ikke alle dager det frister like mye å jobbe nei ... Men det går jo som regel greit når man kommer dit, heldigvis.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

... And a huuuge scarf !

Plutselig var det måneder siden det var noen aktivitet her. Jeg har kjent på savnet en stund og i dag var tiden inne for å tørke støvet av kameraet og komme i gang igjen. Det å ta bilder er jo noe jeg elsker å holde på med, men etter jeg begynte på universitetet har jeg måttet fokusere på å komme inn i nye rutiner. Jeg vil prøve å ta bilder oftere siden det tross alt gir meg så mye glede. Dette nettstedet fungerer litt som mitt eget lille fristed hvor jeg kan være kreativ og publisere det jeg vil, når jeg vil. Så får vi se hvor ofte jeg får tid til det da. Skal i alle fall prøve!

Likes

Comments

Har egentlig alltid vært en Apple jente, men etter jeg prøvde Samsung telefon for to år siden var det ikke lenger noen tvil om at jeg synes den fungerte mye bedre! Den har også tålt så utrolig mye mer enn hva iPhonene jeg har hatt noensinne gjorde. For en liten stund siden fikk jeg den nyeste telefonen fra Samsung, og den skuffet heller ikke. Jeg er strålende fornøyd med denne, og spesielt elsker jeg det gode kameraet ♥

Likes

Comments

Et knippe med bilder av søteste Batman fra en veldig koselig hyttetur!

Likes

Comments