Header

FOOD & DRINKS
En nydelig midag på brygga med min kjære...

En herlig avslutning på en veldig fin helg med familiesammenkomster, god mat og mye latter. Stort bedre kan det ikke bli!
Hvordan var din helg?

Likes

Comments

OUTDOORS, PHOTOSHOOT

Er det et bilde jeg er fornøyd med så må det være dette akkurat nå. Elsker lyset og stemningen her... Det er viktig å gi seg selv litt skryt innimellom! Dette må jeg nok ha på veggen et sted i den nye leiligheten tenker jeg. Fortsatt god søndag til dere fine mennesker.

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, OUTDOORS

Noen bilder fra gårsdagens lille fisketur! Etter kanskje 10?? turer uten å få noen fisk så fikk plutselig Ole to stykker! De var så små at vi slapp dem ut igjen da. Men gøy var det likevel! Disse bildene tok jeg forresten med min kjære mobil i regn og tåke. Må si jeg synes den gjorde en overraskende god jobb på tross av det.

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
A low key celebration ...

I år valgte vi og la vær å "feire" 17 mai noe særlig. For oss holdt det å få servert en nydelig middag og kake på kvelden, etterfulgt av en liten fisketur før dagslyset forsvant. Nå har vi laget oss et koselig hjørne med overmadrass, dyner og masse puter på gulvet foran tven. Her skal vi nok bli sittende til langt på natt, og innta godis så det holder. Med andre ord en ganske fin og rolig dag.

Hvordan har din 17. mai vært?

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Jeg elsker å stjele Ole sine skjorter.(til hans store glede;) Haha. Vi har det litt sånn at han stjeler mine store kosegensere mens jeg tar vel i grunn det jeg måtte ønske av hans tøy. Fin deal. Han kjøpte ulvang genser til meg til jul da, men hvem tror dere bruker den hele tiden? Han er litt lur han også skjønner dere. MEN hvis det største "problemet" man har her i livet handler om noe så teit som klær, så tror jeg man skal si seg nokså heldig, egentlig.

God kveld til dere ♥

Likes

Comments