Header

EVERYDAY LIFE, INSPIRATION

LOVE MY NEW MOUTH BLOWN ONE OF A KIND SNOW LANTERN FROM BOLIA ♥ SO COSY

Slik ser da mitt nye kontor ut! Må si meg ganske fornøyd :) Liker alt bortsett fra tapeten, hehe. men det er et prosjekt for seg selv å gjøre noe med, så alt til sin tid. Nå må jeg vaske ferdig rundt her og få i meg litt mat før jeg skal besøke søsteren min sammen med bestemor. Det blir nok koselig!

Hva synes du?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

RØD APPELSIN, SMOOTHIE OG BOLIGDRØM ♥

Jeg har vært syk siden lørdag, men i dag var jeg så lei av å ligge i ro at jeg var fast bestemt på å få gjort noe. Så jeg proppet i meg paracet og nesespray før jeg endelig fikk kuttet det altfor tjukke båndet til sengen. Og det var nok akkurat det jeg trengte. Å ta en lang dusj og stelle meg for å føle meg bedre. Og ikke minst for å få opp humøret noen hakk, hehe. Jeg blir ikke akkurat lykkelig av å ligge i sengen dagen lang. Nå er jeg fast bestemt på å drepe dene syken så det inntas mye vann, frukt, honning og te i håp om at det skal gjøre susen. Fingers crossed! Mens jeg venter på å bli frisk kan jeg i alle fall kose meg med å bla i mine mange interiør blader da, hihi. Inspirasjon til interiøret får jeg jo aldri nok av.

Hvordan har starten på din uke vært?

Likes

Comments

INSPIRATION

STARTING THE WEEK WITH A CUP OF TEA AND SOME INSPIRATION

♥♥♥

God mandagskveld! Håper mandagen deres har vært bra. Selv har jeg holdt meg i seng i dag med en solid hodepine og tett nese. Følt meg ganske tom for energi hele dagen. Ikke helt den starten på uken som jeg hadde ønsket, men sånn er det i blant. I morgen er det jo valentines day så da vil jeg helst være i form siden min snille kjæreste skal ta meg med på middag, noe jeg har gledet meg veldig til! Så da tenkte jeg det var lurt å holde seg i ro i dag så det forhåpentligvis er borte til i morgen.

♥♥♥

Når jeg ikke er helt i slaget og bare er i seng hele dagen synes jeg alltid det er fint å fylle på med litt ny inspirasjon! Det letter alltid litt på humøret mitt. Elsker å fortape meg i weheartit sin verden av vakre og inpirerende bilder som man bare drømmer seg helt bort i.

Hvordan har din mandag vært? Håper du får en fin uke videre!

Likes

Comments

PHOTOSHOOT

A LITTLE PHOTOSHOOT OUT IN THE COLD WINTER WONDERLAND

Men det var ikke sånn at alle bildene vi tok i dag ble like vellykket. For sånn er det aldri. En hel del av dem ble seende sånn her ut:

"Kaste på håret så jeg ser fin ut" ble bare veldig rart. Da vi skulle prøve på det klassiske "hoppebildet" ble jeg seende skremmende stygg og gal ut, og "kaste snø i luften" bilder endte heller ikke særlig bra. Da ble det stort sett bare store hvite flekker foran ansiktet eller bilder fra før snøen faktisk ble kastet i luften. Storesøster så jo riktig så håpefull ut der hun stod og skulle til å kaste snøen på det nest siste bildet. Tror jeg ble mest fornøyd med hoppebildet når jeg ser tilbake på dagens bilder. Heheh. De morsomste bildene er de som ikke ble vellykket!

GOD HELG!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

NETFLIX AND CHILL ...

Da jeg skulle trene i kveld greide jeg å glemme treningsskoa... Ahh det er så typisk meg!! Så mens jeg ventet på å få de så ble jeg stående foran en cafe. Da var det selvsagt helt umulig for meg å gå forbi uten favoritt kanelsnurren med hjem. Gjett om den pluss en iskald cola smakte digg etter over 2 timer på trening da! Himmelsk. Klokeste kjøpet på lenge, hihi. Det er viktig å belønne seg selv(det er i alle fall jeg ekstremt flink til ;)). Nå har jeg snurret pleddet rundt meg og ser på gossip girl for 100ende gang. Spørs om ikke jeg må finne en film etter hvert. Nyyt resten av kvelden, fine mennesker.


Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

MMM ... TOASTED BREAD WITH BOILED EGGS AND A BIG CUP OF TEA FOR DESSERT

Ingen ting er bedre enn en goood frokost for å få en i gang når man har sovet litt i lengste laget. Jeg satt oppe til langt på natt i går og prøvde meg frem med designet på bloggen og ble så revet med at jeg glemte klokka helt. Jeg vet enda ikke om jeg er fornøyd med hvordan det ble seende ut, så det kan hende ting ser litt rart ut til tider mens jeg flytter rundt på ting og prøver meg frem. Det er noe av det gøyeste jeg vet å dille med designet, så det er heldigvis bare en morsom utfordring når det tar litt tid før jeg vet hvordan jeg liker det best.

Så det er nok stort sett det jeg kommer til å holde på med i dag, i tillegg til en tur på trening for å komme meg ut litt. Kan jo ikke bare sitte på rumpa hele dagen! Trening gjør så utrolig godt for meg også. Humøret blir mye bedre og jeg får mye mer energi. Elsker det. Nå gjelder det bare å ikke slutte med det.

Hva synes du om designet slik det er nå?

Likes

Comments