· WELCOME TO OUR LIVING ROOM ·
· SO MUCH NATURAL LIGHT ·

Ahh... Fred og ro. Stillhet. Det er deilig! Nå har vi bodd her i litt over en uke så det meste har kommet på plass. Det jeg liker best med leiligheten må være alt det naturlige lyset. Hvem skulle tro at dette var en sokkelleilighet? Det føles i alle fall ikke slik i det hele tatt. Har bodd i en kjeller hvor det var altfor lite dagslys i noen år, så det merkes veldig. Man merker fort forskjell på humør og energi når man får se mer av dagslyset.

Jeg føler meg ikke helt som "hjemme" enda da. Det er rart å tenke på at dette er mitt nye hjem. Men siden det er min første flytting så er det vel normalt at det tar litt tid å finne seg ordentlig til rette. I kveld og i natt er jeg alene her så tiden fylles med sofasliting og tv titting. Har til og med våget meg på å sette på mitt livs første klesvask! Applaus for det. Nå gjenstår det bare å se om det som kommer ut av maskinen fortsatt går an å bruke da. Krysser fingre og tær.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

· SOME TASTY FRUITS FOR A FRUITY FRIDAY NIGHT ·
· LET'S RELAX AND ENJOY THE WEEKEND ·

Endelig helg. Om bare en uke flytter vi, så denne helgen vil jeg nyte i fred og ro hjemme før jeg begynner å pakke ned alt. Jeg gleder meg, samtidig som det blir rart og ikke skulle bo her mer. Men forandring fryder, og min første flytting har jeg drømt om i årevis så dette blir nok veldig gøy. Vi har handlet inn masse nytt til leiligheten som jeg gleder meg veldig til å få på plass. Det blir så spennende å se hvordan det blir til slutt! Da må jeg vise dere. Nå skal kvelden nytes med fruktfatet før det blir en tidligvakt på jobb i morgen. Det blir så bra så. God helg da!

Likes

Comments

· A GREAT SNACK ·

Vannmelon har jeg faktisk aldri likt før nå. Tenk at noe som stort sett smaker vann likte jeg ikke... Men jeg gir ikke opp, så i år prøvde jeg det igjen og plutselig skjønte jeg hvorfor alle rundt meg liker det så godt. Endelig smakte det godt for meg også! De sier jo at smaksløkene våre endrer seg regelmessig, så noe du ikke likte for 1år siden kan det hende du liker nå. Verdt å forsøke i alle fall!

· Some health benefits of watermelon ·

1. Antioxidant firepower
2. Enhance the immune system
3. Rehydration
4. Increased energy
5. Weight loss
6. Heart health

Jeg har jo vært super kresen helt frem til jeg gikk inn i 20 åra. De 2 siste årene har jeg begynt å like flere ting enn jeg noensinne kunne sett for meg. Det er så deilig og endelig slippe å være den som ber om "å få burgeren uten dressing, tomat, agurk og salat" på restaurant, og heller være den som synes at alt tilbehøret er det som gjør burgeren ekstra god! Det er gøy at jeg stadig "oppdager" ny mat jeg endelig liker når jeg har håpet så lenge at nettopp det skulle endre seg. Da blir det jo også mye mer spennende å lage mat når man har maaange flere ingredienser å velge mellom. Gleder meg til å teste mange nye retter på kjøkkenet når vi flytter!

Likes

Comments

· One of the most beautiful places I know ·
· Admiring the powerful sea ·
· I will never get tired of that view! ·

Vakre vakre Spornes rullesten- og sandstrand. Jeg elsker det stedet. Håper på å få noen fine sommerdager her med masse bading i det nydelige blågrønne havet. Slik som på bildene var været tidligere i dag, mens nå sitter vi på loftet i 3. etasje og lytter til torden og regn mens lynet også viser seg i vinduet. Jeg synes slikt uvær er så sykt koselig. Elsker og bare sitte å lytte til det så lenge det varer (men ikke alene da). Så det er planen for resten av kvelden. Nyt den tordenfylte tirsdagskvelden dere, det skal i alle fall jeg. ♥

Likes

Comments