View tracker

EVERYDAY LIFE

Goood søndag dere! Sola skinner inn vinduet og jeg har nettopp inntatt en deilig frokost og er klar for den obligatoriske koppen med te til "dessert", hehe! Tror jeg må få til en tur ut i finværet også før solen går ned igjen. Det er jo nesten for fint til å la være. Så får det nok bli litt søndagsvasking og rydding senere. Det er jeg flink til å utsette til det er absolutt nødvendig, haha... Men på søndager så må man jo kose seg også da. Nyyyt dagen dere, det skal i alle fall jeg!

Hva skal du denne søndagen?

Likes

Comments

View tracker

EVERYDAY LIFE, PHOTOSHOOT

Aaahh.... I dag har vi virkelig kost oss ute i herlig frisk luft! Det gjør så godt for kropp og sjel å komme seg ut litt i disse mørke tider. Jeg merker i alle fall at bare en liten tur med hunden kan gjøre underverk for humøret mitt. Så det må jeg bli mye flinkere til. Avsluttet en fin dag med en god treningsøkt så nå var senga og en kopp te ekstra godt å komme hjem til. Slike dager er gull verdt!

Likes

Comments

View tracker

EVERYDAY LIFE

De siste dagene har lysten til å ta bilder blitt veldig stor igjen, men når man vil ta bilder ute er det jo selvfølgelig også ofte sånn at været ikke er på min side. Fryktelig irriterende med så grått og trist vær, så i mellomtiden går jeg rundt inne og prøver å knipse bilder av alt som kanskje kan bli fint, hehe. Får prøve å øve litt mer på "innebilder" med min kjære blitz som jeg er blitt så glad i å leke med.

I dag er det også hele FEM dager siden sist jeg tok en snus! Det er svære greier det. Så i den forbindelse har jeg blitt veldig sjesken den siste tiden. Har derfor blitt nødt til å fylle fryseren med smoothie mix poser sånn at jeg kan hive innpå noe annet enn godis når jeg blir sjesken(noe som skjer ofte), hihi. De første dagene uten snus ble jeg kjempe sur hvis jeg så mye som sølte litt vann, haha. Det var nok abstinensene som styrte humøret litt. Men nå går det heldigvis helt fint. Gleder meg til det har gått sånn 1mnd for da har jeg forhåpentligvis glemt det helt.

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, NEW IN
NEW IN: CANON SPEEDLITE 430EX III-RT

Nytt år, nye bilder! Hehe.. Siden sist har det vært svært lite fotografering. Det har derimot vært en del jobbing i jula etterfulgt av en mengde super koselige familieselskaper. Tiden har flydd, og plutselig var det et nytt år også gitt. Det var først i dag at jeg fikk testet en av julegavene mine ordentlig. Det var en ekstern blitz til kameraet mitt, jippi! Har ønsket meg en slik i sikkert et år. Bildene ovenfor er tatt med blitzen. Seee så fine de ble da. Jeg ble nesten litt rørt da jeg så hvor fint det ble, haha! Til vanlig uten bruk av blitzen ville bildene blitt helt gule og kjempe mørke... Men nå kan jeg ta bilder når som helst uten å være avhengig av dagslyset utenfor. Det hjelper veldig i disse mørke tider. Jeg er sååå fornøyd. Det skal bli gøy å teste den enda mer fremover.

Bruker du ekstern blitz til ditt kamera?

Likes

Comments

OUTDOORS, PHOTOSHOOT
Enjoy every sunset!

Se så vakkert da! Spornes er virkelig stedet å være ved solnedgang. Helt magisk. Disse bildene tok jeg i går da vi akkurat rakk en liten tur til denne vakre stranda før det ble for mørkt. Dette må gjøres oftere. Når vi var der trodde jeg faktisk at de fleste bildene jeg tok ble stygge og ubrukelige så jeg ble en smule trist, haha. Men de ble heldigvis fine likevel da jeg fikk se dem på pc. Rart hvor misvisende den lille kameraskjermen kan være til tider. Gleder meg til å traske litt lenger ut der neste gang for å jakte på flere fine motiver å ta bilder av!

Likes

Comments

View tracker

OUTDOORS, PHOTOSHOOT

Hei, fine mennesker. Hvordan har deres onsdag vært? Her har vi ikke gjort så mye annet enn å sove lenge og kose oss inne. Vi passer nemlig hus og Gustav pus for Ole sin mor og her koser vi oss veldig. Ole drar snart på nattevakt, mens jeg blir igjen i godstolen foran peisen med katt, tv og pc som sosialt selskap.

Exploring
new places

I går dro vi på en liten roadtrip som endte langt inne i skog og mark. Vi så en mektig grønn skog, med et tykt lag av tåke og en innsjø som var dekket av is. Det var så fint lys der og ikke minst fredelig og fint. Tok en del bilder, men deler det heller opp i to innlegg så det ikke blir altfor mye bilder på en gang. Så det kommer en del to senere. Nyyyt kvelden videre, dere!

Likes

Comments