Header

FOOD & DRINKS
En smoothie proppet med vitamin C og ingefær!
Oppskrift

2 appelsiner
2 kiwi
litt appelsinjuice
og altfor mye ingefær!
It's time to get rid of that cold ...

Etter laaang tid uten verken hjemmelaget smoothie eller milkshake så var det på tide å anskaffe en ny blender. Den vi hadde var nemlig så ihjelbrukt at knivene ikke ville kutte lenger. Pluss at den bråkte. mye. Så når jeg var på jobb i dag passet det meg midt i blinken at vi hadde en fiffig liten blender på tilbud. Den var overraskende god også! Dagens lille kupp og høydepunkt. Nå skal det bli mye smoothie igjen! Så i kveld lagde jeg en vitamin bombe for å skremme vekk forkjølelsen som jeg er så fryktelig lei av å gå rundt med.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

ON APRIL 21ST I FINALLY GOT MY FIRST TATTOO.

"WILUNA" står det på min første tatovering. Dette er noe jeg har visst i noen år at jeg skulle ha, men som jeg liksom aldri helt fikk summet meg til å få gjort. Wiluna er kennel navnet(eller etternavn om du vil) på alle schæfer hundene vi har hatt. Helt siden jeg ble født har vi hatt hunder, og ofte ganske mange av dem samtidig. Så det står for alle hundene som har vært i livet mitt siden dagen jeg ble født. Det er med andre ord et navn som betyr mye for meg, og et navn som jeg forbinder med masse kjærlighet, glede og latter.

Likes

Comments

FOOD & DRINKS
A great way to start the day...

I det siste har jeg lært meg å like havregrøt! Ikke verst til meg å være. Jeg må ha smør, kanel og sukker på så smaker det nesten bedre enn risgrøt faktisk. Det tar jo bare noen minutter å lage, pluss at jeg har merket at huden min blir ekstra fornøyd hvis jeg får i meg dette en gang daglig. Med det mener jeg at jeg får mindre kviser og huden ser friskere ut. Jeg synes det er kjempe godt og har fått ganske dilla. Kan virkelig anbefale å prøve denne versjonen hvis du er litt skeptisk/ikke liker grøt noe særlig. Havregrøt er jo super sunt så her er fordelene så mange at det virkelig er verdt å prøve! Det gir en fin start/slutt på dagen.

Spiser du ofte havregrøt?

Likes

Comments