​- 01 : 20 -

Jeg elsker å være oppe om nettene. Det er en helt spesiell energi og ro i meg på denne tiden av døgnet. Nå er det offisielt den 3. august og jeg fyller 22år i dag også. Kost meg med en smoothie og litt vannmelon i eget selskap. I morgen(eller egentlig senere) skal dagen tilbringes sammen med Ole og familien som steller i stand med middag og kake til meg. Det gleder jeg meg til! Elsker å ha bursdag. Da er alltid humøret på topp, jeg får servert nydelig mat og blir overøst med koselige hilsener fra mennesker jeg er glad i. Hva er vel bedre enn det?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

· WELCOME TO OUR LIVING ROOM ·
· SO MUCH NATURAL LIGHT ·

Ahh... Fred og ro. Stillhet. Det er deilig! Nå har vi bodd her i litt over en uke så det meste har kommet på plass. Det jeg liker best med leiligheten må være alt det naturlige lyset. Hvem skulle tro at dette var en sokkelleilighet? Det føles i alle fall ikke slik i det hele tatt. Har bodd i en kjeller hvor det var altfor lite dagslys i noen år, så det merkes veldig. Man merker fort forskjell på humør og energi når man får se mer av dagslyset.

Jeg føler meg ikke helt som "hjemme" enda da. Det er rart å tenke på at dette er mitt nye hjem. Men siden det er min første flytting så er det vel normalt at det tar litt tid å finne seg ordentlig til rette. I kveld og i natt er jeg alene her så tiden fylles med sofasliting og tv titting. Har til og med våget meg på å sette på mitt livs første klesvask! Applaus for det. Nå gjenstår det bare å se om det som kommer ut av maskinen fortsatt går an å bruke da. Krysser fingre og tær.


Likes

Comments

· SOME TASTY FRUITS FOR A FRUITY FRIDAY NIGHT ·
· LET'S RELAX AND ENJOY THE WEEKEND ·

Endelig helg. Om bare en uke flytter vi, så denne helgen vil jeg nyte i fred og ro hjemme før jeg begynner å pakke ned alt. Jeg gleder meg, samtidig som det blir rart og ikke skulle bo her mer. Men forandring fryder, og min første flytting har jeg drømt om i årevis så dette blir nok veldig gøy. Vi har handlet inn masse nytt til leiligheten som jeg gleder meg veldig til å få på plass. Det blir så spennende å se hvordan det blir til slutt! Da må jeg vise dere. Nå skal kvelden nytes med fruktfatet før det blir en tidligvakt på jobb i morgen. Det blir så bra så. God helg da!

Likes

Comments

· A GREAT SNACK ·

Vannmelon har jeg faktisk aldri likt før nå. Tenk at noe som stort sett smaker vann likte jeg ikke... Men jeg gir ikke opp, så i år prøvde jeg det igjen og plutselig skjønte jeg hvorfor alle rundt meg liker det så godt. Endelig smakte det godt for meg også! De sier jo at smaksløkene våre endrer seg regelmessig, så noe du ikke likte for 1år siden kan det hende du liker nå. Verdt å forsøke i alle fall!

· Some health benefits of watermelon ·

1. Antioxidant firepower
2. Enhance the immune system
3. Rehydration
4. Increased energy
5. Weight loss
6. Heart health

Jeg har jo vært super kresen helt frem til jeg gikk inn i 20 åra. De 2 siste årene har jeg begynt å like flere ting enn jeg noensinne kunne sett for meg. Det er så deilig og endelig slippe å være den som ber om "å få burgeren uten dressing, tomat, agurk og salat" på restaurant, og heller være den som synes at alt tilbehøret er det som gjør burgeren ekstra god! Det er gøy at jeg stadig "oppdager" ny mat jeg endelig liker når jeg har håpet så lenge at nettopp det skulle endre seg. Da blir det jo også mye mer spennende å lage mat når man har maaange flere ingredienser å velge mellom. Gleder meg til å teste mange nye retter på kjøkkenet når vi flytter!

Likes

Comments