· SOME TASTY FRUITS FOR A FRUITY FRIDAY NIGHT ·
· LET'S RELAX AND ENJOY THE WEEKEND ·

Endelig helg. Om bare en uke flytter vi, så denne helgen vil jeg nyte i fred og ro hjemme før jeg begynner å pakke ned alt. Jeg gleder meg, samtidig som det blir rart og ikke skulle bo her mer. Men forandring fryder, og min første flytting har jeg drømt om i årevis så dette blir nok veldig gøy. Vi har handlet inn masse nytt til leiligheten som jeg gleder meg veldig til å få på plass. Det blir så spennende å se hvordan det blir til slutt! Da må jeg vise dere. Nå skal kvelden nytes med fruktfatet før det blir en tidligvakt på jobb i morgen. Det blir så bra så. God helg da!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

· A GREAT SNACK ·

Vannmelon har jeg faktisk aldri likt før nå. Tenk at noe som stort sett smaker vann likte jeg ikke... Men jeg gir ikke opp, så i år prøvde jeg det igjen og plutselig skjønte jeg hvorfor alle rundt meg liker det så godt. Endelig smakte det godt for meg også! De sier jo at smaksløkene våre endrer seg regelmessig, så noe du ikke likte for 1år siden kan det hende du liker nå. Verdt å forsøke i alle fall!

· Some health benefits of watermelon ·

1. Antioxidant firepower
2. Enhance the immune system
3. Rehydration
4. Increased energy
5. Weight loss
6. Heart health

Jeg har jo vært super kresen helt frem til jeg gikk inn i 20 åra. De 2 siste årene har jeg begynt å like flere ting enn jeg noensinne kunne sett for meg. Det er så deilig og endelig slippe å være den som ber om "å få burgeren uten dressing, tomat, agurk og salat" på restaurant, og heller være den som synes at alt tilbehøret er det som gjør burgeren ekstra god! Det er gøy at jeg stadig "oppdager" ny mat jeg endelig liker når jeg har håpet så lenge at nettopp det skulle endre seg. Da blir det jo også mye mer spennende å lage mat når man har maaange flere ingredienser å velge mellom. Gleder meg til å teste mange nye retter på kjøkkenet når vi flytter!

Likes

Comments

· One of the most beautiful places I know ·
· Admiring the powerful sea ·
· I will never get tired of that view! ·

Vakre vakre Spornes rullesten- og sandstrand. Jeg elsker det stedet. Håper på å få noen fine sommerdager her med masse bading i det nydelige blågrønne havet. Slik som på bildene var været tidligere i dag, mens nå sitter vi på loftet i 3. etasje og lytter til torden og regn mens lynet også viser seg i vinduet. Jeg synes slikt uvær er så sykt koselig. Elsker og bare sitte å lytte til det så lenge det varer (men ikke alene da). Så det er planen for resten av kvelden. Nyt den tordenfylte tirsdagskvelden dere, det skal i alle fall jeg. ♥

Likes

Comments

· Favorite outfit right now ·

White T-shirt and Ripped jeans from BikBok
Brown belt from Zara
Necklace from H&M

· You don't need that much ·

Man trenger ikke nødvendigvis så veldig mye for å sette sammen et fint antrekk. Jeg er overhodet ingen moteekspert, men en ting jeg har lært med årene er at det faktisk ikke trenger å være så vanskelig som jeg ofte har gjort det. Hadde jeg fått 1 krone for alle gangene jeg har bombardert rommet og revet meg i håret i jakten på et antrekk hadde jeg nok hatt en fin sum på kontoen(ikke veldig fin den som er der nå heheh). Det enkleste er ofte det beste, og det har jeg omsider skjønt. Det er jo de mest tidløse og "basic" plaggene man som regel bruker mest, nettopp fordi det passer til alt. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har brukt denne t-skjorta og buksa. Jeg blir ikke lei. Lenge leve enkle plagg!

Hjemme er det fullstendig kaos for tiden da store deler av 2. etasje skal pusses opp. Det var en mindre blid Helene på morgenen i dag da jeg fant ut at hele kjøkkenet var tømt. Så jeg så ingen annen utvei enn å ta meg en tur på Cafè for å snu humøret(jeg er lite gøy å være rundt når jeg ikke har spist på mer enn 12timer). Der satt jeg og nøt solen, spiste baguett og drakk en deilig cappuccino. Brukte først sikkert 20min på å parkere bilen innenfor de hvite strekene da. Tror det var mange forbipasserende som synes det var gøy å se en sulten og frustrert blondine i aksjon. Nå skal jeg få pakket litt før vi flytter bort til gode svigermor i stedet så vi slipper å være her i byggekaoset. Og sånn at jeg og Ole får mat. Det blir koselig!

Har du hatt en fin 2. pinsedag?

Likes

Comments