Hei fine lesere!

I morgen fra klokken 19-21 skal vi arrangere et event i butikken vår, nemlig: AFTERWORK. Alle er så klart hjertelig velkommen, menn og kvinner. Det vil bli servert deilig tapas fra Jordbærpikene, drikke og selvfølgelig god stemning. Nå har dere altså muligheten til å gjøre noen skikkelige gode kupp. De første 20 kundene som handler over 1500 kr vil også få en lekker goodiebag (jeg har allerede snoket litt, og det er masse fint). Her har jentene virkelig jobbet hardt for å kunne gi litt dere litt ekstra stas ved handelen :-).

Vi kommer også til å ha en egen liten photo-booth i butikken, og premien for beste bilde med hashtaggen #høyerstoroafterwork er med i trekningen av et antrekk til en verdi av 7500 kr (!!).


Det er altså dette antrekket dere kan vinne:

Strikk fra Baum Und Pferdgarten, bluse fra Samsøe Samsøe, klokke fra Triwa, Bukse fra FWSS og veske fra Marlene Birger.

Vi gleder oss masse til kvelden, og håper dere vil ta turen. 

Vi sees!

// Høyer Storo team

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

For et par dager siden dro vi litt lenger unna for å finne en perfekt location for og ta litt bilder til Instagrammen og bloggen vår. Det blir ofte slik at vi benytter de samme områdene, gjerne rundt Storo/Nydalen for å ta bilder, men nå ville vi gjøre noe litt annerledes. I tillegg har vi hatt lyst til å ta noen ordentlige fine bilder av de kjolene vi har i butikken, og da krever det jo også at omgivelsene står til antrekkene som sådan.

Her om dagen ble det derfor satt av tid til en aldri så liten roadtrip. Etter litt om og men fant vi et perfekt sted på Norstrand. Kjolene vi ønsket å vise dere er fra Perseverance og Zetterberg. Bare å søke opp folkens! De har SÅ mange fantastiske kjoler og antrekk til de dagene du ønsker å føle deg litt ekstra fin. Perfekt om du enten skal i bryllup, dåp, jubileum eller bare en fin anledning.

Ikke bare det- du kan også bruke Perseverance kjolene (i dette tilfelle den turkise kjolen) med en t-skjorte under og en skinnjakke over. Vipps så har du klart å "tone" ned antrekket ditt, og får gleden av å ikke bare bruke det til fine anledninger.

Håper dere liker bildene, og at vi kanskje har gjort valget om en kjole- litt lettere. 

Det skal nevnes at det var veldig kaldt da vi tok disse bildene- det var faktisk dagen før det begynte å snø. Så en liten klapp på skulderen er vel fortjent, eller? Vi ble iallfall fornøyd med resultatet, og håper dere syntes det samme :-) 

Vi snakkes!

// Høyer Storo team

Likes

Comments

Hei, og riktig god morgen!

Jeg tenkte å dele en aldri så liten bildedryss fra en av våre fotoshoots. Her var været riktignok litt finere og temperaturen over 0 grader. Vi får håpe at dette kalde været snur snart og at vi får litt varmere vær igjen.

Marlen og jeg plukket oss ut noen favoritter fra butikken. Jeg valgte å gå for et helt sett fra Baum Und Pferdgarten, med bluse og tilsvarende skjørt. Var ikke dette fint? Jeg elsker detaljene og ikke minst fargen, og kjenner at jeg er ekstra klar for våren.

Selv vil jeg påstå at jeg har en litt "røffere" stil og kombinerer det derfor med en skinnjakke fra Designers Remix, slik at antrekket ikke blir så "sukkersøtt".

Marlen har selvfølgelig på seg skjorte-jakken fra FWSS (som er vist i tidligere innlegg), bukse fra det nye klesmerket vårt: Perseverance, skjorte fra Creative Collective og veske fra Rebecca Minkoff. Perseverance har såå mye fint, og jeg kommer til å lage et eget innlegg om dette. Det er bare til å glede seg!

Sånn her ser det altså ut når vi skal ta bilder for dere. Den store høyer posen er godt brukt og vært med på en del reiser kan man trygt si- og morsomt er det.

Ha en fin dag!

//Høyer Storo team

Likes

Comments

Heihei!

Ja, da var påskeferien over og hverdagen står for tur. Etter noen dager med fri, er det godt å komme tilbake igjen til vante rutiner, eller hva?

Denne gangen tenkte jeg å vise dere enda et nytt merke som vi har fått inn....."trommevirvel" solbriller fra SUN BUDDIES.

Blender Agency har før øvrig akkurat signert en kontrakt med Sun Buddies som en del av deres brand portefølje. Solbrillene er fra Sverige og konseptet er nokså unikt der de bruker samme linser/glass og materiale som Celine, alt fra Italia. Sun Buddies finner man i butikker over hele verden, blant annet Dover Street Market, Liberty og MyTheresa. Utvalget er veldig stort, så her finner dere alle mulige varianter.


Håper dere får en kjempe fin uke!

Vi krysser fingrene for sol, sol og enda mer sol.

//Høyer Storo team

Likes

Comments

Heisann :-)

Ahhh, da var det snart påskeferie dere! Det er ikke helt feil å ha et par dager fri med enten hyttetur, reise til utlandet eller simpelthen en enkel byferie. Påsken er jo litt sånn at man gjør det man vil, og det er litt deilig egentlig.

I dag tenkte jeg å vise dere et nytt merke som vi har fått inn i butikken, nemlig: Lily and Rose. Det er et svensk merke som har alt fra øredobber, ringer, armbånd, halssmykker og hårpynt. Utformingen og stilen faller et sted mellom romantisk, feminin og elegant chic. Øredobbene er laget av Swarowski krystaller. Her kan man velge mellom sølv, gull eller rose-farget messing. Og vet dere, man skulle tro at disse kostet en helt formue (believe me når du ser de), men det gjør de faktisk ikke.

Vi har fått inn masse fine statement-øredobber som hever ethvert antrekk. Det som er så fint er at man like så godt kan style det til en pen kjole som til en vanlig hverdags-look.

Håper dere likte disse herlighetene.

Its time to shine!

Ønsker dere en riktig god påske.

//Høyer Storo team

Likes

Comments

Heihei,

For noen fine dager vi har hatt i det siste, og vi klager heller ikke når solen viser seg på sitt beste i helgene. Når været er så fint, så må vi jo selvfølgelig ta litt outfits-bilder til dere.

Turen går som regel til Åpent Bakeri på Sandaker, det er nemlig vårt absolutt favorittsted. Det er så hyggelig, og de serverer alt for mye av fristende bakevarer og god kaffe. Søndagene er med andre ord dedikert til dette stedet, og litt fotografering så klart. Et annet tips er også Åpent Bakeri på Aleksander Kiellands plass, minst like hyggelig!


Dette settet er fra RAVN, helt nydelig ikke sant? I simply love it. Selv om mønsteret er ganske så "pyntet" er passformen relativt løs og behagelig, slik at man ser litt mer casual ut. Den kombinasjonen er helt perfekt i mine øyne- spør du meg.

Buksen som Karoline har på seg her er fra FWSS. Den har vi også i helsort i butikk! Stoffet er super behagelig og litt tynnere, noe som er deilig når det er litt varmere ute.

Vi snakkes!

//Høyer Storo team

Likes

Comments

Hei fine lesere!

Vet dere, FWSS har virkelig overrasket oss med sin kolleksjon i år. Altså det er bare å applaudere. Kolleksjonen bærer et gjennomgående preg av fargene; rød, lyseblå og lyserosa toner. Den "blod-røde" fargen har vi falt helt pladask for. Det er ikke bare FWSS som har brukt rød og rosa i sin kolleksjon, vi ser det overalt nå, og det er utrolig gøy.

Her ser dere et av de mange fine antrekkene vi har fått fra FWSS. Da Marlen fikk øye på dette, var det julaften og bursdag på en gang tror jeg. Hun elsker det, og kombinerer det gjerne hver for seg eller sammen. Marlen har valgt å style det sammen med en rosa genser, og en rosa veske fra Rebecca Minkoff.

Jakke og skjørt: FWSS. Veske: Rebecca Minkoff

En sak som vi har pratet litt om på jobb er kombinasjonen mellom rødt og rosa (som for øvrig er veldig inn for tiden). Tidligere var det ikke aktuelt for noen av oss å kombinere disse fargene, rett og slett fordi vi ikke tenkte at rosa og rødt harmonerte så fint med hverandre. Denne tankegangen er nå endret kan man trygt si! Nå kler vi oss alle i rødt og rosa- og det er så fascinerende å se hvor lett påvirket man blir av hverandre.

Så mottoet er vel, kle deg akkurat som du vil, og aldri tenk at; "nei dette er det ingen som liker". Dersom du føler deg fantastisk og komfortabel i klærne dine, er det kanskje du som inspirerer noen andre.

Ha en fin helg dere!

// Høyer Storo teamLikes

Comments

Hei alle sammen!

Som nevnt i forrige innlegg duket vi til Herrenes aften hos oss. Vi syntes det er litt ekstra stas å sette herrene i fokus. Eventet startet kl. 19 hvor vi hadde 20% på alt av herreklær, og 30% på utvalgte skinnprodukter fra Tiger of Sweden, og så klart goodiebags.

Maten vi serverte- vel, det kunne vel ikke bli noe annet enn pizza, potetgull og brus? Enkelt og greit for herrene, hehe. Dagen gikk som forventet og vi er fornøyde. Når det er sagt så er det alltid litt høyere støynivå og større engasjement når vi arrangerer for damene, men det er hver sin tur! Neste arrangement er allerede planlagt, så plutselig poster vi en ny invitasjon her inne. Uansett utfall så fikk herrene handlet masse freshe vårnyheter til en rimeligere pris. Det var god stemning, og kundene var fornøyde!

For oss er det viktig å ta vare på kundene våre og samtidig etablere nye relasjoner- derfor prøver vi så ofte vi kan å planlegge slike events. Det er alltid litt ekstra stats om vi klarer å få til en hyggelig happening med konkurranser, gode tilbud og fristende nyheter. Så vi kan ikke si noe annet enn.. stay tuned!

// Høyer Storo team

Likes

Comments

Vi er veldig opptatt av å gi tilbake til alle de fine kundene våre, og ved å gjøre dette holder vi regelmessig ulike event. I kveld er det allerede duket for første arrangement, og denne gangen ligger alt fokus på herrene. Det vil være konkurranser, deilig servering, gode tilbud og goodiebags til de første 20 som handler for over 1.500kr. Tidspunktet er 19.00-21.00 og som tidligere nevnt holder vi til på Storo Storsenter i 2.etg.

Kanskje du kan ta med kjæresten eller broren din på litt kveldshopping?

Håper vi ses, alle er selvsagt hjertelig velkomne!

// Høyer Storo Team

Likes

Comments

Hei fine lesere, og god morgen!

Som dere sikkert vet så innehar alle Høyer butikkene mange forskjellige klesmerker. Det vil for eksempel si at vi har merker som ikke Høyer Eger har, og omvendt. Du vil derfor ofte oppdage nye merker for hver Høyerbutikk du besøker- og det er jo litt ålreit med en denne ordningen slik at utvalget blir enda større. Vi tenkte å gi dere en liten oversikt over hvilke merker vi har i butikken vår, både for dame og herre.

Så her kommer de:


Så har vi også Varsity, Creative Collective og Luca Moretti. De to sistnevnte er våres egne merker.

Ha en fin dag videre!

// Høyer Storo team

Likes

Comments