Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

så jävla typiskt jag blir bara så trött, trodde att våren var på väg så börjar de snöa! och inte lite heller. men vad kan man förvänta sig när det är fredagen den 13de för andra månaden i rad. skit väder

Likes

Comments

Att livet kunde vara så här bra visste jag inte !

Jag har allt jag vill ha och mer där till                                                                  En underbar man, en underbar son som jag får spendera varje dag med :)       Vi har en lägenhet, en hyfsad ekonomi och kärlek som aldrig slutar att växa och bli starkare.                                                                                                 För varje dag blir jag mer och mer förvånad över hur bra jag faktist har det. Nu känner man att man fått allt det man trodde att man aldrig skulle få.

Likes

Comments


Väldigt god rabarber kompott och en svartvinbärs mosse med choklad chrisp botten och vit choklad fyllning <3 väldigt stolt över resultatet.

Likes

Comments


Kärlek <3

Likes

Comments

Det var ett tag sedan kan man milt säga sådär två år drygt hehe :D

Vad ska man skriva då? kan väl börja med att jag börjar skolan igen imorgon hehe känns lite skumt efter att ha varit mamma ledig, men de ska nog bli bra de är ju bara ett år som tur var.

Ja ja men nu ska jag dra mig Puss och kram Nathalie

Likes

Comments