the long and winding road aka the long time no seen!!!!!!!! as usual.....


Har haft så kul april hittills, massa häng vid domkyrkan när det är sol, bio, sociallife on top! Igår satt jag, Malla och Siri i solen till det började regna och löste spykenkoden, sånt liksom. Hedda och jag har bokat boende ;)))))) Johanna, jag och Måns spontan stack påbio för att se skönheten och odjuret som får 100/10! Kul häng på finfest och inte finfest hos gertrud där vi lekte förmögna bakom en bar under en natt. Pexet imorgon! ska bli jätte kul, har faktiskt aldrig varit på ett pex. Sen är det drygt en månad till spyxet och är övertaggad! ska bli så kul!!!!!!!!


Ella <3<3<3 / Hanna och Gertrud, twins / Jag, danmark / Johanna / M´Jag på en av mina favoritskolplatser

Lovis Persson mina damer.

måns och jag i mina nya brilllooorrr

massa sånthär?????

person som ska till kina!!!???????!?!?!??!?!?!?!

<3 Louise <3

omsagt, massa najs häng!

<3<3<3<3<3<3

Likes

Comments

Johanna ni vet, är en riktigt filur

Men vänner det har vi varit i ur och i skur.

Nej nu ljög jag återigen

Vi har bara varit vänner sedan sommaren.


Roligt tillsammans det brukar vi ha

Oavsett om vi festar, fikar eller leker spa


Nya favvolåtar ska hon alltid visa

Dock har jag aldrig fått höra henne fisa!?!?

Hennes mage verkar alltid må bra,

Trots att hon är överkänslig mot choklad.


Stora sked hon alltid är,

När jag henne efter fest hem till mig bär.

Sedan första dagen hon hemma hos mig va´,

Sa hon ”Lovis, här ska jag bo en da´”


Efter det hon ibland flyttar in

Då myser vi så mycket, vi blir tighta som ett korvskinn.

Det bästa är dock att hon behandlar mig som den prinsessan jag faktiskt är,

Hur hon alltid sopar gatan framför mig gör mig nästan kär…


Vi blev kända genom vår fantastiska julkalender,

Det var då vi insåg: vi verkar ju vara själsfränder?


Johanna, min älskling, min fina vän

Hoppas du snart flyttar in hos mig igen

Då ska vi sitta med cigg och vin på min balkong

Mm, nu vill jag att du kommer på en gång.


Farväl, farväl du arma lantbo

Fortsätt för evigt att kyssa min(a) sko(r)

Likes

Comments

Hetaste tipset efter 2 veckor av allt från 18/19års fest till Super Bowl träningar och rep är följande: VILA TILLRÄCKLIGT LÄNGE OM DU ÄR FÖRKYLD!!!!!!!

Blir så arg på mig själv att jag (citat Hjalmar) "tar det aldrig lugnt". Jag kräver att konstant ha något att göra för att kunna hålla tempot uppe. Skulle tro att jag är lite introvert med sting av socialt beroende. Fullkomligt älskar att vara själv också, egentid är så galet skönt men när jag fått nog av det behöver jag syre igen, i detta fall socialt umgänge. Jag är väldigt glad för mina fantastiskt spontana och entusiastiska vänner som bokstavligttalat gör vad som helst sålänge 2 eller fler är med på det. Lovis min fantastiska blogg-påminnare åt t.o.m socker, Hedda och jag kollar lägenhet i både Köpenhamn och Budapest och det är precis det jag vill! Vill ha saker att längta till vid sidan av att jag gör precis vad jag vill.

Går det att förstå?

Jag har haft 0,0 läxor denna veckan och lever livet alltså. Har hunnit göra så mycket och landat lite tills förkylningen aka aids-ebola-jordbävningsHostan kom tillbaks inatt. Har knappt kunnat sova och ångrar att jag inte bara tog min egentid i helgen som jag behöver.

Min nya bok marina abramovic (som ni ska få höra mer om) har jag sträckläst och rekommenderar starkt!!!!!!!!!!!!! Den har fått mig i ett lugnare stillestånd vid vissa punkter de senaste dagarna, tack! Här är allt ni missat puss puss Bang Bang

Likes

Comments

Hängde med Alice och Alma i skymundan för alla andra, "snacka massa gossip med gärisen"

Lel's konsert lel-el på mejeriet i söndags!

tips!!: byt ut nachos i nachotallrik mot sötpotatis!!!

fekke fekke fekke, bad, fekke igen

Likes

Comments

hali hallå!!!!!! kollar new girl, ska plugga matte och fullfölja (I better) början av Marina Abramovic reningsteknik! Jag har alltså inte ätit något på en dag, inte något alls förutom Te. Trodde ärligt inte att jag skulle kunna klara det i skolan s/h till spykens matsal. Jag är dock fete sugen på någon riktigt god maträtt typ lasagne!!!!! Har iallafall druckit grönt te och det är mmmm så gott!

"allvarligt upplys inte sånt!" "det är inte bra" "diet???" nononononono

Jag vägrar upplysa osunda dieter (hatar hatar det ordet, tänker på Katrin Z), jag rekommenderar faktiskt detta dock! Varje gång man är uttråkad inbillar man sig hungern eller am I right? så fort du väljer att tugga något på dagen tillkommer ett beroende av att fortsätta vilket är super naturligt men det var skönt att kunna släppa det suget idag! Det var skönt att inte känna begäret just eftersom jag inte tuggat något idag. Och nej det är inte bra i längden men det rensar kroppen tillskillnad från andra sorters detox. Har faktiskt läst på om detta och är extremt intresserad av Marina Abramovic 5 dagars retreat!!!!!! Hon klarade 17 dagar också, så kanske i framtiden med den. Idag är idag.

Annars idag (tisdag) har jag haft håla, fått massage i nacken(!!!!!) hetaste tipset!!! Jag har haft en ny tröja på mig och bara hängt höhö. Nej men klockan är bara 5 och kom hem för ett litet tag sedan så har inte gjort så mycket. hej hej hej ses

Likes

Comments

Likes

Comments

sitter i "trädrummet", orienterar mig genom Helsingborg men Björn och Osin för att hitta alla fina hus och kolla havsutsikt. När ska man börja gå barfota? När är det socialt acceptabelt att ta in värmen????? När det är sol ute får jag såna tankar att jag vill:

  • "Njuta av värmen och känna strålarna sakta träffa mina porer tills hela jag är uppfylld av ljus"
  • "Sitta på balkongen och sippra på ett glas soda men en krispig snökänsla i bakhuvudet för att inte glömma vår kära jul"
  • "läsa en trevlig, romantisk men ändå skojfrisk bok, pocket. Ska njuta av den ljuva varma luften"
  • "spisa brunch med mina vänninor och dricka bubbel, bubbel från utlandet eller brygga eget (ekologiskt såklart)


Jag får verkligen de klyshigaste av de livsnjutigaste(?) tankarna och kan inte sluta! det blir smör på smör på grädde!!!

Likes

Comments