Header

Har lyckats blivit sjuk igen, helt fantastiskt med tanke på att jag ska iväg på monsters of rock på lördag. Men jag hinner kanske friskna till lite iallafall. Vägrar missa black sabbaths sista spelning någonsin i Sverige.

När man är sjuk målar man, dricker Cola och lyssnar på bra musik, okej?

Likes

Comments

Inte okej att vara såhär full och skriva inlägg men shhhh! Hahah. Bara rom och sourz, fint skare va! Ska iväg till nån snart på fest, vet inte vem men just nu sitter jag , Jerry och Döden och förar lite. Alkohol är bra.

Likes

Comments

Varit ute i sommarstugan idag, solat lite och druckit lite. Nu ska jag åka iväg till J för att dricka lite till och mysa och fira midsommar imorgon! AlkisAnna är på gång! Hahaha

Likes

Comments

Råkade shoppa en hel del faktiskt. Bara svarta kläder. Känns bra hahah. Hade presentkort så jag betalade väl bara runt 300 ur egna fickpengar så att säga. Men jag köpte ett par jeans, två tjocktröjor, 3 toppar och 3 par örhängen. Men hittade snyggaste jeanskjolen på Gina tricot, svart och tight och jättetrasig liksom, men den fanns bara i pyttestorlekar. Så måste hålla utkik efter den i rätt storlek för mitt ha-begär gick i taket när jag såg den hahah.

En av topparna jag köpte

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är shoppingsuget stort hahah så jag funderar starkt på att ta bussen in till stan och gå runt lite och se om jag hittar nått. Får ordna om designen på bloggen sen ikväll med andra ord (känner att jag måste få det gjort för att få igång bloggpeppen igen)
Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi ikväll!!

Likes

Comments

​Känns som det är dags att byta header och ändra design på den här bloggen snart. Den har sett likadan ut i över ett år tror jag. Jaja, det får bli morgondagens projekt.

Likes

Comments

Men ååååh varför är jag så sämst på att uppdatera här?! Men allt i livet är kaos. Varit iväg på festival 2 veckor i rad nu och jag lovar att slänga upp lite bilder och inlägg snart.
Idag var jag på arbetsintervju och lyckades få jobbet så jag börjar redan imorgon. Fan vad härligt att äntligen få in ordentligt med pengar igen. Hoppa bara allt går bra på jobbet nu! Man är alltid nervös för första dagen.

Likes

Comments

Vad gör jag vaken såhär tidigt på en fredag? Jo jag och cherri ska springa iväg på HMevent. 20% rabatt på allt och frukost liksom, kan inte tacka nej. Har lite grejer jag ska spana efter dessutom. Får väl visa om jag hittar nått sen!

Likes

Comments

Igår hamnade vi på fest. Det var Js brorsas tjejs syrra som fyllde år eller nått. Lät komplicerat det här hahah hursomhelst så kände jag ju absolut ingen utom J där men jag hade det fan kul ändå. Alkohol räddar mycket kan jag lova. Det var hawaiitema på festen så det var mycket goda drinkar och sommarkänsla över det hela, nice som fan. Vi körde en massa lekar bl.a limbo och jag som är så lång åkte ut trea eller nått hahah sämst. Men hursomhelst hade jag en asbra kväll och idag ligger båda två döende på soffan här hemma.

Likes

Comments

Är så jävla skönt med fredag faktiskt. J är på väg hit för att hämta mig nu men jag vet inte vad vi har för planer ikväll alltså. Antingen går vi ut på krogen eller så ska jag minsann prova min nya BUS. Är fett sugen på att bli lite brun nu hahah.

Blekfisen eheheh

Likes

Comments