Header

Idag fyller J år. Nu börjar han allt på att bli gammal heheh. Men för att försöka få honom att tro att han fortfarande är ung så fick han tvspel i present. Verkade vara uppskattat iallafall.
Sen när han kommer hem från jobbet så ska vi lämna tillbaka katterna vi har lånat i tre veckor (eller är det mer?) och äta något gott.
På fredag bär det av till Stockholm för att se på älskade Ghost igen. Och lördag, ja då kommer Js bror hit till den lokala krogen och ska trubadura lite. Okej krog är det inte, det är ett litet fik/restaurang som serverar alkohol. Living the hillbilly life here.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag saknar förra året så mycket. När J bodde i Karlskoga i en mysig liten etta. Med Stina (katten). Åh vad jag saknar henne. Saknar att J pluggade och hade praktik och sov borta vissa nätter så jag fick vara själv i hans lägenhet med katten. Saknar sommaren och värmen.
Men vi har det ju bra nu med, vi bor ju faktiskt ihop. Men vi har ingen Stina längre. Vi lånar Js pappas katter men det är ju inte samma sak. Och vi bor inte i Karlskoga. Vi bor i Gullspång. Fyfan.
Jag saknar bara förra året litegrann.

Alltså hon var så mongo och jag älskar det.

Likes

Comments

Idag orkar jag fan ingenting. Ligger i soffan och spelar Sims, myser med katterna och äter lite vindruvor. Svårare behöver det inte vara ibland.
Men ska offra mig ut på en promenad i stormen sen när J kommer hem. Om jag orkar eheheh.

Likes

Comments

Glad påsk på er allihop!
Snart dags för påsklunch/middag/mat whatever och efter det så blir det att supa till lite minsann!
Lite fest är aldrig fel.

Världens knäppaste katt

Likes

Comments

Imorgon är det påskafton och det ska vi fira hos Js mamma. Med bara Js familj och släkt och bekanta. Jag vet ju att alla är hur snälla som helst men ändå har jag sån ångest. Så mycket folk. Så många jag inte känner. Så mycket som kan gå fel.
Egentligen vill jag bara sätta mig i bilen och åka hem till min egna mor och far. Fira påsk i ensamhet i princip. Slippa all ångest över att behöva vara trevlig och att få slippa tänka på vad alla tycker och tänker om en.
Sorry för lite rant men ibland mår jag bara såhär.
Vet ju att allt kommer gå superbra egentligen.

Likes

Comments

Egentligen har vi två, men den ena är lite skygg än så länge medans den andre ligger och spinner bredvid en. Och ja, vi har bara lånat dom för några dagar men jag kunde inte vara lyckligare!

Likes

Comments

Hemma igen efter ett dygn till havs. Ungefär 100 drinkar och 25 kilo mat. Livet var fint där ett tag. Nu är man tillbaka till den trista vardagen igen då. Men det gjorde inget för jag fick mina nya skor idag, ordnar nog bild på dom imorgon!

Likes

Comments