Hej Melody ska faktist öva hoppa hinder nu hon är färdig inriden inom gångarterna Skritt, trav & galopp! Men jag tror att melody kommer bli ett jätte duktigt New forest sto! Förut så var hon väldigt jobbig i hanteringen aldså att stå uppbunden. Men nu är hon så snäll hon kan vara ljust nu!I Morgon händer det jag väntat på!

I morgon Aldså på Torsdag så kommer jag rida på ridskolan i gen! Det kommer bli spännande! vem jag ska rida och Värför och hur! Jag är så jätte glad att få åka till Ridskolan i morgon! Men vi hörs lite senare i dag! Då kommer jag visa min otefit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej Alla jag kommer uppdatera lite mera nu för Ridskolan börjar snart i gen! På Måndag Öppnar ridskolan men jag rider på Torsdagar! Äntligen ska jag få rida! Jag har saknat Alla hästar på Ridskolan så jätte mycket! Definitivt Mandy!!! Jag har inte så mycket att berätta Ljust nu men Jag kommer lägga upp min Outfit på bloggen På Onsdag och Efter det På Torsdag kommer jag Lägga upp hur allting gick😃👍🏼!!! Så vi hörs i gen på Onsdag Ha en fortsatt trevlig Lördag❤️😊!!!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag är så jätte glad för i går fick jag höra att Melody är färdig inriden. Vilket gör mig glad fram till toppen. Jag är väldigt glad av att få höra att hon har varit en liten jobbig rackare som blivit en snäll och trevlig dam i hantering och ridning. Hon var ju lite bitig och väldigt lätt uppstressad. Men nu är hon så lugn som hon kan vara ljust nu. Men det kommer lite mera uppdatering om några daggar.


(🐴)

Likes

Comments

Bosse är en ungponny på 3 år. Han är väldigt snäll och rar. Han är pigg samtidigt som han är snäll. När man borstar honom så är han så lugn. Han är snäll i all hantering. Han är en shetlandsponny och hans mamma är väldigt väldigt lugn fast hon är blind på ena ögat. När jag började rida där jag rider nu så var Bosses mamma Doris den första jag fick rida på den gården.

Likes

Comments

Hej allihopa ! Jag kommer åka till EM i hästsport.
Vilket är väldigt kul! Jag kommer vara där när själva EM börjar tills det slutar.!. Jag tror att
Malin Baryard kommer vilket jag hoppas hon är min förebild!
Fast vet ej om hon tävlar längre eller om hon gör det. Men det hoppas jag!

*ja jag har ingen kol på sånt men jag vet att hon hoppar vilket gör henne till min förebild.

Likes

Comments

Melody är ett sto på 5 äller 4 år.
som är väldigt mänisko kär. men hon är lite understimulerad så hon är lite bitig för tillfället. men hon är lika snäll som hon är stor. tanken med Melody är att bli en hopphäst så hade jag tänkt i alla fall. Melody och jag har ett väldigt syb band. jag älskar Melodys personlig het! hon är lite jobbig i bland men det är bara roligt för då har man alltid något at göra!


Likes

Comments

Hejsan

Jag har inte ridit på länge nu pga ridskolan jag rider på har Sommarstängt! Jag kommer kanske rida med en kompis senare i veckan eller i morgon. Jag kommer rida i paddock i början och sedan rida ut en stund. Nu kommer det antingen komma upp ett inlägg i morgon eller senare i veckan.PS kommer det komma upp ett inlägg innan ridningen och efter.

Tack för att ni läste detta inlägga! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Detta är min Nuvarande Ridskolponny Mandy en Liten tjurig tjej som är född år 2001. Men hon är lika snäll som hon är stor! Hon är den häst som lärt mig att få mitt självförtroende till att bli bättre efter jag ramlade av Allis. Och Mandy är lite nafsig av sig när hon märker att man är räd så blir hon lite skrämmig som hon har lärt sig att man kommer långt på. Men nu är det mest jag som bestämmer över henne. Hon fullständigt hatar att bli sadlad det är det värsta hon vet! Men när man lugnar henne så brukar jag ställa mig och klappa på halsen och klia henne på pannan. Här kommer en rutin jag har kommit på funkar.

*ställa sig med sadeln innan för Box dörren.

*man sätter på sadeln.

*man tar sadelgjorden under magen och håller i den en stund typ 20 till 30 sekunder.

*spänner sadelgjorden ett hål i taget.!


Det var informationen om Mandy.


VÄRDENS BÄSTA OCH SNÄLLASTE HÄST!!!

Likes

Comments

Varit på 4H i dag och kollat på alla hästar.
Dem värkar må jätte bra! Sickan är lite tjurig och vill ha all mat i hagen😊❤️. Soda är fortfarande lugn som vanligt. Persilia den svarta hästen är väldigt lungn i dag med jämförelse som hon brukar vara vilket är väldigt posetift👍🏼! Allis verkade må prima bra i dag. Tack för ni läste❤️❤️😘

Likes

Comments

Här är en bild på Mickemickelangello min absoluta favorit häst! Men han var riktigt gammal när jag kom han var hela 23 år då! Men jag han bara vara med honom i 2års tid vilket var ganska så medräknat efter som att han var så gammal.
Nu mera är han en engel som kollar ned på mig när jag rider😊😘🐴
Han kallas Mick eller Micke.
Han blev 25 år gammal

Likes

Comments