För någon dag sedan satte jag och Kalle igång och började gräva för hand runt ena sidan av gäststugan. Det har ruttnat väldigt mycket där eftersom vattnet rann direkt på trät och inte ner i grunden som det ska.

Det var jobbigt men efter en dag blev de färdigt. Ett helt lass med jord lastade av i våran skog där vi jämnade ut gropar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Världens bästa katt Trassel ❤❤❤

Likes

Comments

Fick en gullig present av våran hyresgäst Mia här om dagen :) En jätte fin ananas med ett ljus i. Jag har den i köket

Likes

Comments

testade ny ansiktsmask igår och de var ett helvete att få bort den. Haha..... så jag bestämde mig för att låta den sitta kvar

Likes

Comments

Sorry för dålig updatering :)

Målaren har jobbat klart i gäststugan och så här ser de ut. Igår kväll var jag och Kalle till Byggmax och handlade golv också. Kommer bli så jäkla fint :)

och kalle har målat runt nya ytterdörren :)

Likes

Comments

Här händer inget speciellt där av kort inlägg :) Målaren var här igår och fortsatte lite målarjobb. Dom kommer hit igen troligtvis imorgon eller i nästa vecka ! Det blir super fräscht.

Kalle köpte en ny kran till köket , när vi fick den var den paj så en nisse från en rörmokeri firma var ut till oss igår och lagade den

Sist men inte minst .... känner ni er lite hängiga såhär års ? Testa dricka Berocca varje dag ! Nej jag är inte sponsrad :) hihi

Likes

Comments

Jag hejade verkligen på Loreen i Mellon :(
Men nu när hon inte har någon chans så håller jag på Wiktoria. Hennes låt sätter sig i hjärnan och är faktiskt väldigt bra !

Likes

Comments

Hej på er.
Kallt och snöar här idag. Hästarna var inne igår när vi var iväg och tävlade så de går ute länge idag :)

Kalle är på ridskolan med sin lärling idag och jobbar :)

Imorgon kommer förhoppningsvis målaren hit och fortsätter med gäststugan. Det ska målas och jag har valt ut fondtapeter till ala rum. Det kommer verkligen bli så himla fint. Snart dags att planera golven också... Jag har i tankarna hur de ska se ut !

Hörs .

Likes

Comments

Alla lopp som Ruter har gjort nu under många månader har varit riktigt bra! Han har startat 22 gånger hitills och tjänat pengar i 18 av dom starterna. Det är riktigt bra !!!

Igår fick vi en fjärde plats med oss hem. Rygg ledaren som på förhand var rankad långt fram. Tyvärr slocknar den hästen och Ruter satt fast. Kom ut för sent för att kunna visa något men som sagt fyra i mål i en dessutom uppanmäld propp. Jätte nöjda !

Nästa start planeras den 18e på samma bana.

Likes

Comments