arbetet fortsätter i gäststugan !

Likes

Comments

Igår var de bara skitigt överallt och idag ser de ut såhär :)

Likes

Comments

Nu är vi på g till Axevalla med Ruter.
Han verkar pigg och glad men blir alltid nervös när vi ska iväg och tävla. Han börjar få rutin och förstår vad vi ska göra. Hästen har ju startat mycket nu sista månaderna och gått framåt hela tiden så de är bara att hoppas formen kvarstår idag. För någon gång kommer formen rasa av någon anledning , de är inget konstigt lixom. Men den dagen får gärna inte vara idag !

Jag sitter i baksätet och chillar denna resa eftersom Danne är med idag , han och Kalle får umgås :)

Vi hörs senare kära ni

Likes

Comments

Har tagit så fantastiska bilder med min föredetta Iphone . RIP ❤❤❤
Vill göra små tavlor av dessa någon gång.

Gran canaria

kap verde

Likes

Comments

Igår kördes alla hästar förutom Shot och Ruter. Unghästarna gick intervaller i backen och vi var mycket nöjda med dom. Sarah motionerades men kändes inge bra tyckte Kalle.
Idag är Shot ute på lång motionsrunda i solen och Ruter ska skos bak idag!

Imorgon blir de axevalla med Ruter. Konstigt nog var jag typ minst nervös inför förra V7 starten än med vanliga lopp , antagligen eftersom jag har så låga förväntningar. Jag säger samma sak inför den här starten och har även försökt säga de till ägarna att , njuta av detta. Vissa får aldrig ens vara med i sånna här lopp. Ha inte för höga förväntningar då detta är travets elitserie !
Det är aldrig bluff lopp på V75. Var stolt över hästen !

Det är mina tankar. Nu är klockan mycket , vi hörs imorn . Kram och godnatt

Likes

Comments

Vi hittade en fräsch bättre begagnad varmluftsugn på blocket som Kalle hämtade idag. Nu är köket riktigt fint och jag är faktiskt super nöjd med hur de blev :)

Nu står jag i stallet här på kvällen och har shot samt ruter på skrittbandet.
Ruter ska bara gå lite skrittpass på bandet nu fram till start på Lördag och på Torsdag eller Fredag kan Shot börja köras efter sin behandling !

Hörs imorgon

Likes

Comments

Såhär ser de ut nu :)
Imorgon åker kalle och hämtar en varmluftsugn i rostfritt stål i vallentuna som inte är så gammal.

Likes

Comments

Detta ska jag köpa till köket imorgon :)

Likes

Comments

Idag Söndag är Kalle och jag fortsatt sjuka :(
Trots de har Kalle slitit hårt idag. Han klev upp och körde alla unghästarna i backen och sedan kom Janne hit och de blev dags att ta tag i köket.

Nu halv 2 denna natt blev vi helt färdiga. Janne åkte hem strax innan 10. Men jag lovar , resultatet blev såååååå jäääävla braaa!!!!! Riktigt fint är köket nu med nya kaklet och nya bänkskivor i äkta marmor.
Imorgon ska jag köpa lite nya köksgrejer som inredningsdetaljer också. Bilder på köket kommer imorgon !

Nu ska jag försöka somna så man orkar med Måndagen. Har precis fått kramp i magen... God natt !!!

Likes

Comments

Ruter startade i Fredags på Bollnäs. Hästen tillsammans med Kalle som kusk gjorde en toppen insats och blev 2a i mål , precis på håret slagen 1a faktiskt. Ruter imponerade på oss alla då han gick den tyngre vägen denna gång ute i tredje spår 800 kvar och lite även i fjärdespår. Bästa prestationen han gjort hitills :) Även fast vi var brutalt sjuka både jag och Kalle så kändes resan hem helt okej !

Ruter har tagit loppet bra och är pigg o glad. Därför beslutade vi att anmäla honom till V75 nästa Lördag på Axevalla. Idag såg vi att han kom med dit och Oskar som körde hästen i hans förra V7 start får chansen att köra igen. Tyvär fick vi lite tråkigt spår , spår 10 bakom bilen men känns ändå helt okej. Samma sak som sist , jag njuter varje sekund av att kunna vara med där ! Känslan är häftig

Likes

Comments