Strax åker jag , Lisa och Mia mot Södertälje för att möta upp Heléne . Sedan åker vi mot Sari och hämtar upp henne för att sedan åka mot Värtahamnen för att dra på kryssning. Ska bli jätte skoj :)

Kram på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Titta vad vi fick av mamma och pappa när de var här och hälsade på för några dagar sedan :)
Tack så mycket ! Den är så fin!

Likes

Comments

Titta på världens sötaste lilla byggnadschef , hihi :)
Jag älskar verkligen Trassel

Likes

Comments

Nu jävlar har vi dragit avloppsrör ifrån gäststugan till avloppet. Ett jävla stort projekt må jag säga men Gud så skönt att de är färdigt ;)

Likes

Comments

I onsdags åkte vi till Solvalla med 2års märrarna. Alltså till att börja med ... herregud vilka skötsamma hästar. De skötte sig bra på alla sätt och vis. Båda klarade sina premielopp utan problem , utan galopp. Ja de kändes riktigt bra :)

Lyckad dag med bäbisarna!

Likes

Comments

Alltså den här 70 tals festen var så jävla kul :)
50 talet gäster dansade fram till halv 1 på natten , sen öppnade födelsedagsbarnen sina presenter :)
3 rätters middagen var super bra ! Sedan hade vi musik tävling vid varje bord och vårat lag som hette Lonley Horse vann en signerad skiva :)

Nu ser vi fram imot en härlig frukost . Kram så länge

Likes

Comments

Imorse drog vi till byggmax och inhandlade lite material till bygget i gäststugan. Sedan har ja fixat stallet och nyss tagit in hästarna . Sölve var hit en sväng och fyllde tillbaka massan i hålet där rören går. Nu ska hästarna strax avmaskas och får stå inne imorgon. Sedan ska jag ägna eftermiddagen åt att sminka mig och fixa håret innan vi tar bilen mot Öster Malma där vi ska gå 70 - tals fest. Vi sover över där och jag kommer försöka blogga något ifrån det :)

Kram på er !

Likes

Comments

Såhär ser startlistan ut inför kommande Onsdag när 2års märrarna ska springa in lite pengar förhoppningsvis !!!!!! Snacka om nervöst , usch ...

Likes

Comments

Här kommer bilder från veckan som gått :)
Full rulle med grävning , dragning av rör , lite snickrande osv. Och arbetet fortsätter :) håll tillgodo !

Likes

Comments

Sitter på kortsidan av stallet och njuter av den värmande solen som är här idag :) Ska ta in hästarna om en stund då unghästarna ska köras motion idag. Kalle var uppe tidigt och åkte och skodde.

Hoppas ni har en fin dag. Kram på er

Likes

Comments