Hej på er! Idag har jag vart på hööks med pappa och vi fick med oss lite hem inte så mycket men lite iaf.

Ett par svarta lindor och ett par vita paddar. Lindorna kostade 169kr och paddarna kostade 99kr.

Ett ull täcke till en av våra hundar då hon fryser välldigt lätt, täcket kostade 279kr. Allt kostade tillsamans ca 550kr men det va hundra kroner rabat så ca 450kr kostade allt tillsamans. Det va iaf allt så ses imorgon☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har min lilla isbjörn blivit korthårig igen, och gud vad galen hon va när jag red. Det va välldigt svårt att stå på fyra ben idag och roligast va de att stegra och sen kasta sig iväg i full galopp😂 roligt att hon va glad iallafall men blev lite trött på henne efter en stund fast hon ljngnade sig lite mot slutet iaf så det va bra👍 Välldigt sent idag men jaja

Likes

Comments

Vissa dagar saknar man usa mer än andra. Saknar allt roligt vi gjorde varje dag, och alla nya människor man lärde känna. Även om jag inte ville dit från början ångrar jag inte att jag följde med. Har lite idé torka nu i blev lite kort men ska skriva något bättre imorgon.☺

TB till en bra kväll i USA❤

Likes

Comments

Ok jag kan erkänna att jag har världens bästa ponny och önskar att hon kan växa typ 30 cm och bli typ 6 år för kommer nog alldrig hitta någon som henne, jag ser henne inte som en maskin som jag äger jag ser henne som en bästa vän som en gång räddade mig och det kanske är därför prestation inte spelar ngn roll för mig. Hon va iaf bäst idag och hoppade super fint.

Bjuder på en fin bild på älsklingen🦄❤

Likes

Comments

​Tänkte berätta lite om mina mål jag har i min ridning. Både långsiktiga mål och kortsiktiga mål. 

Inom ett år vill jag ha startat LA i hoppning och LC1 i dressyr men gärna även LB1 i dressyr.

Inom två år vill jag ha kvalat till msv i hoppning och gärna startat också och i dressyr vill jag rida stadiga LB1 med helst fina procent.

Inom tre år hoppas jag att jag har en stor häst som går både hoppning och dressyr och med Moonie vill jag gå stadiga msv klasser i hoppning och ligga kvar på stadiga LB klasser i dressyr men kanske även någon LA klass ibland.

Inom fyra år kan jag inte säga något om Moonie då jag inte vet om jag har kvar henne då men jag tror att jag har en storhäst då som gärna får gå lite 110 hoppning och LA dressyr.

Sen kan jag inte säga något säkert då jag aldrig vet när en storhäst kommer in i mitt liv eller om jag kommer stå utan häst ett tag men de får vi se. Iallafall så va det lite mål som jag har inom ridningen. Tänkte försöka bli bättre på att blogga nu men vi får se hur det går.

Likes

Comments

Dagar som idag undrar jag lite vad jag har gjort i snart två år... Blir bara så besviken när inget funkar och allt går åt hellvete. Hon ville inte lyda och va allmänt tjurig. Kändes sådär när man red för en grand prix ryttare och knappt kunde skritta. aja imorgon ska min medryttare rida så tror inte jag åker ut till stallet men vi får se. Vi ses imorgon iaf.

Likes

Comments

​Imorgon är de dax för min första dressyr träning med Moonie haha efter att jag ägt henne i snart två år. Tränaren jag ska träna för är grand prix ryttare så jag är väl tvungen att ta dressyrsadlen, men det ska väl bli lite roligt om hästen sköter sig men tror det då hon knappt fått någon krafft på några dagar och hon va rätt lugn idag. Tänkte kika in här ite imorgon och berätta hur det har gått.

Likes

Comments

Just nu tävlar jag inte så mkt men känner mig verkligen tävlingssugen. Ska antagligen på en tävling i vetlanda den 29-30 så det blir roligt👍 men vi får se lite det blir nog också en tävling i växjö den 6 november men har inte riktigt bestämt mig ännu🙂.

Likes

Comments

​Många tror att om dem köper hästar för flera hundra tusen så blir allt bra sen men så är det inte, min häst kostade det halva och visst jag har snart lagt två år på henne två år av blod svett och tårar utan så mycket framgång, men jag har inte gett upp än och jag kommer inte ge upp fören vi har kommit så långt som vi kan. Jag har mål samma mål som folk har med sina ponnys efter en månad men det spelar ingen roll för mig för jag vet att vi kan och en dag ska vi visa vad vi kan. för mig spelar det ingen roll om vi är där om en månad eller två år men en dag ska vi va där starkare än någonsin och oslagbara. Jag kommer inte ha denna ponnyn hela livet och nästa ryttare kommer få en ponny serverad på ett silverfat men det kommer inte vara lätt det kommer aldrig va lätt för någon men ingen kommer nog gråta så mycket för denna hästen som jag gjort, men jag älskar henne och kommer alltid att göra.

Likes

Comments

Ridturen idag va super mysig men blöt så det blev inget trim i paddocken då hon bara va tjurig. Det va iallafall sista gången man kunnde rida i skoge  nu då älgjakten börjar så nu blir det mest trim ridning i paddocken och lite små uteritter där det inte är älgjakt. Jag ska iallafall inte göra så mycket nu ska plugga lite judendom då jag glömt bort att vi  har prov i det imorgon😂🔫.

Likes

Comments