Hej!
Hjälp nu var det längesedan vi uppdaterade, nytt år-2017! Kan inte lova att vi ska uppdatera kontinuerligt men kände att jag ville skriva detta inlägg så vi kör väl igång!
Men det jag vill säga är att människor är så otroligt fega, varför äter vi fortfarande kött? Jo för att vi är rädda för vad folk runt omkring oss skulle tycka om att vi blev så kallade kaniner som äter grönsaker. Tänker speciellt på ( de som skulle kalla sig själva för "riktiga karlar") som tänker säkert att vad skulle till exempel mina vänner tycker om jag åt grönsaker som en kanin. Förlåt om jag drar alla över en kam men tycker det är så fegt att man fortfarande bryr sig väldigt mycket om vad andra tycker kan man inte försöka tänka lite på hur djuren har det?!?
Eller varför har vi fortfarande djurparker? Jo för att människor är så fega att säga emot när det gäller till exempel barnen, man har ju ""alltid"" gått på djurparker och kollat på djuren med barnen, men varför kan man inte hitta på något annat som är kul för ALLA! Kanske åka karuseller på grönalund eller stannna hemma och göra något annat!
Samma sak tycker jag gäller djur på cirkus, förlåt men är det fortfarande folk som på riktigt tycker det är kul när en elefant tex, ska gå runt och tex, visa upp sig och göra några konster men vad är bakgrunden av det? Vilken är den andra sidan så att säga?? Tror du att efteråt blir elefanten utsläppt i savannen typ ,nej tyvärr inte den åker i någon jävla liten transport och bor en liten hage alltså vad fan är det för jävla liv!??!??
Eller varför har vi fortfarande pälsjackor, för att det är snyggt??!?? Jag förstår verkligen inte de som bär päls på jackorna osv, varför kan man inte ha någonting som inte har gjort att ett djur har fått lida????
Det sista jag vill säga är att, för fan vakna upp !!våga testa något nytt något som ingen har behövt lida för!!! Något som är roligt eller gott för ALLA!
Hoppas ni fick en liten tankeställare och kommentera gärna era åsikter!<3

Kram Linn

Älskade katt❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Idag tänkte jag skriva om mina topp fem youtube, hoppas ni tycker om detta inlägg och att ni kollar in imorgon då det kommer ett inlägg!

1:Therese Lindgren

2. Ida Warg

3. Linn Ahlborg

4. Misslisibell

5. Jocke och Jonna

6. Wilma och Emil

​Kunde inte bestämma mig så det fick bli 6 st youtubers, tänkte bara säga att det inte var någon speciell ordning. Hoppas ni gillade inlägget. Ella

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara be om förlåtelse för dålig uppdateringen på sista tiden.

Jag tänkte göre ett litet schema typ såhär:

Måndag: Recept

Tisdag: inget speciellt

Onsdag: Något roligt om hästarna

Torsdag: Dagens outfit

Fredag: Stallet idag

Lördag: Någon rolig fakta eller något ämne att prata om

Söndag: Söta bilder

Något i denna stil kommer det vara under några veckor nu!!

Kram Ella

Likes

Comments

Hej! Hade bara en fråga om vad ni tyckte om bilar som kör fort förbi hästar/ryttare vilken hastighet tycker ni dom ska köra i? Jag tänkte att jag ska skriva ett inlägg om detta på tisdag då jag berättar om en händelse jag och Linn varit med om! Men tänkte egentligen bara skiva att jag tycker dom ska köra i minst 10-20km/h!
Ni får gärna skriva era åsikter om detta så syns vi imorgon igen!
Kram Ella

Likes

Comments

Hej alla! Idag har jag varit i stallet och tänkte skriva lite om vad jag gjorde mm. Hoppas ni gillar detta!
Först kom jag till stallet gjorde iordning Dilla o Steffi (jag red med hästarnas ägare Tina) jag red Dilla och Tina red Steffi. Vi red en backig men mysig tur!! Sen fixade vi iordning hästarna och släppte ut dom i hagen..
Sen var det Leeroys tur att bli pysslas med så då borstade och myste jag med honom. Sen var det dags att släppa in hästarna (ge dom hö). Det var egentligen allt jag gjorde idag! Hoppas ni tyckte om att läsa detta inlägg!! Kram Ella❤️

Likes

Comments

Hej allihopa!
I onsdags var jag ut dem och säg och jag tänkte att ja men jag ska gå med honom i typ en halvtimme, men sen gick en lite längre och jag hittade lite hallon,blåbär & vinbär som jag åt, Sen gick vi ner till sjön och titta på vattnet och jag tog lite kort på Ozzy<3<3
Sen när jag kom hem hade jag varit ute och gått i 2 timmar och 15 minuter haha så det blev mycket längre än vad jag hade tänkt mig men det var super mysigt💗
Kram Linn

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag är det torsdag och jag är ledig från skolan, alltså hela min skola är ledig!
Min dag ser ut som så att först på förmiddagen ska jag baka kakor antagligen brysselkex eller kolakakor och sen på eftermiddagen ska jag åka hem till min Mormor med buss och då ska jag ta med mig kakorna!
Sen ska jag vara där till ca klockan 20:00 då Mamma slutar och kommer och hämtar mig då ska vi antagligen åka och handla på Ica Maxi.
Hoppas ni har det bra!
Kram Linn

Likes

Comments

Hej!
Dilla, världens underbaraste själ...
Igår var vi på ridbanan och gjorde några saker men iallafall så i slutet lät jag Dilla bara springa runt där med mig på ryggen, hon gjorde massa glädjeskutt,sötis men det bästa av allt var när vi kom ner till stallet igen för att jag skulle rykta av henne, direkt jag gick in i stallet för att lämna min väst och hjälm var hon där och tittade på mig , typ " vad gör du då" eller " du lämnar mig väl inte"?
Gullis<<<<33333
Sen skulle jag dricka ur min vattenflaska och hon kollade på mig och såg så törstig ut, så jag gick fram till henne och hon tog tag i vatten flaskan och jag klämde lite på flaskan så det kom vatten och så drack hon vattnet
❤️😂😂
Asså va?? Hade inte förväntat mig det men sen hämtade jag såklart en hink med vatten då hon kunde dricka ännu mer!
Rolig händelse och Åhh hon är så fin,undebar och så nära<3
Kram Linn

Likes

Comments