Dressyr, Sunset

Hejsan!
Nu har jag precis börjat rida min ena medryttarhäst igen efter sommaren. Sunset är en gul valack på 16 år (om jag minns rätt), han är en gammal westernhäst som just nu skolas om till engelskt av mig. Men pågrund av en gammal skada så kan han inte hoppa så han är alltså mer åt dressyrhållet. Denna hästen är verkligen ett av det bästa jag har i mitt liv, trots att han kan ha lite extra åsikter ibland!
Jag tänkte att jag delar en liten video och några bilder med er så får ni se lite!
Vi hörs snart igen!
#hästärbäst #häst #hästar #barbacka #ridning #dressyr #horse

Fotograf: Julia Grenryd

Likes

Comments

Hoppning

Hej!
Jag tänkte bara dela med mig av en video från ett skol-SM som vi hade i Juni. Där hoppade vi hästelever och lärare + rektor en bana som jag och en klasskompis fick planera!
Resten av skolan fick delta i agility och rallylydnad.
På videon rider jag en häst som heter Roy, han är en hannoveraner valack född 2008 om jag minns rätt 😁
I veckan kommer jag börja med att dela med mig av olika övningar. Så håll koll!
#hoppning #ridning #hästar #häst

Likes

Comments

Sunset

Hej!

Eftersom detta är mitt första inlägg så tänkte jag börja med att berätta lite om mig.

Jag är en tjej på 18år som går tredje året på Real gymnasiet med inriktningen häst. Jag rider för tillfället 1 medryttarhäst men även 2 gånger genom skolan och en gång privat på ridskola, så helt enkelt är mina dagar fyllda med hästar hela tiden. När skolan börjar igen kommer jag däremot ha 2 medryttarhästar då min andra ska sättas igång då igen.

Ena hästen heter Sunset, han är en otroligt underbar häst som jag började rida i februari. Han har fått vila nu under sommaren men sätts igång igen om bara några veckor. Så då blir det träning för den lilla gula igen!

Jag bjuder på en väldigt fin före och efter bild på honom här nedan.

Andra hästen jag rider heter Cabra, hon är ett före detta avelssto. Hon är just nu under utbildning så jag hjälper till att utbilda henne. Jag har inte så jätte mycket bilder på henne, men flera kommer det finnas framöver!

Visst är hon lite gulligt rund?

Hon är som sagt under utbildning och inte så stark, därav ber jag inte henne gå i form när man galopperar. Väljer först att stärka henne genom uteritter och liknande för att sen samla ihop henne mer utefter tiden.

Jag rider som sagt även på ridskola, där rider jag en helt del olika hästar som ni kommer få se lite då och då.

Delar även med mig av en gammal video på mig och sunset!

Men vi hörs snart igen!

Likes

Comments