Jag har varit i skolan hela dagen idag. Har haft: Matte, Teknik (dör vi skulle bygga broar av glasspinnar, 2 A 4 papper och lim från limpistoler) , Svenska och Engelska. Alltså det vanliga typ. Efter skolan red jag på en häst som heter Rizzla, vi hoppade väl ungefär 80 cm i oxer (ni som inte vet vad en oxer är så är det ett slags hinder). Det var verkligen jätteroligt! Var lite orolig i början för i helgen hade hon typ kastat av alla. Ska vara med på två tävlingar, en dressyr och en hopp. Jag tror jag ska ha Rizzla i dressyren men eftersom hon blir lite stissig på hopptävlingar. På hopptävlingen ska jag kanske ha Sunny!!! Han är väldigt pigg men superfin.

//Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skulle bara skriva vad jag heter på insta
jag heter:
_miss_mickis_
Jag vet inte om Elena vill att jag ska säga vad hon heter så hon får säga det om hon vill sen.

Likes

Comments

Hej!
Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, har haft massor med läxor och har inte hunnit.
Iallafall har jag haft det bra i skolan och ridningen har gått super! Jag har fått en foderponny som heter Miss Mickis, och hon är verkligen pigg men rolig att rida!
Har även testat på nåt som kallas Rainbow Loom jätte roliga armband man kan gör hur som helst, dom blir verkligen supersnygga! Kommer bild (om jag fattar hur jag lägger upp en..) på både Miss Mickis och ett Rainbow armband!
//Anna


Likes

Comments

Många av er har säkert Instagram, men vi vill påminna er om att man inte behöver ladda ner massa andra kontakt sajter för där kan man skicka meddelanden till varandra utan att det kostar pengar.😋

Likes

Comments

Förlåt för en super dålig uppdatering😨 Men det har helt enkelt varit för mycket med Skola och Hästarna och sen har jag varit lite sjuk och då blir man så Trött. Snart kommer jag ha 3 hästar och 1 hund och då kommer jag rida 2 gånger om dagen kanske 1 någon gång och så ska jag gå ut och gå med min blivande hund. Mina 2 hästar äger jag ju. Men hunden kommer vara vår foderhund som det kallas. Skriver kanske mer ikväll!

Dressyr!

Omhoppning!

Min nya ponny!

Gud vad jag älskar dig!

Likes

Comments

I onsdags så hoppade Uno och jag en pay and jump med mig. Detta är bara ett kort och snabbt inlägg. Så nu kommer lite bilder från i onsdags.


Likes

Comments

Imorgon ska jag på min första lokala hopptävling med Uno. Hanna och Mairtin följer också med för dem ska också vara med. Det ska bli satans roligt enligt mig iallafall.
//Elena
Likes

Comments

Wow


Likes

Comments

Idag var jag och Anna på ridläger. Det var ganska roligt! Men imorgon så ska jag byta grupp så jag rider med Anna. För hennes grupp har kommit lite längre och är jämnåriga med mig. Vi ska vara på ridläger hela veckar förutom lördag söndag och kanske fredag. På torsdag är det pay and jump som det heter. Det betyder att man hoppar en bana och om man kommer felfritt så får man en rosett. Där emot på lördag och söndag så ska Uno och Mairtin Og. Mairtin Og är Hannas ponny. Sen där så ska Uno och Mairtin Og få åka på tävling. Och då ska Uno och Mairtin Og få sova över på tävlingsplatsen under natten. Då där ska jag tävla 60, 65 och kanske 70. Alltså LD, LD+ och LC. Tävlingen kallas för Kulla Cupen.


En bild på när jag och Uno hoppar vår första tävling tillsammans!

En super glad Uno!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att hovslagaren ska bli för dig😞. Men innan dess så kom min mormor till oss sen så åker hon imorgon😥. Sen när Calino är färdig så ska jag antingen rida ut på Uno "Expression Unique" isåfall ska jag och Hanna rida ut på stubben annars så ska jag rida lite på ridbanan👍. Sen ska jag hem till mormor igen😃.


Calino som väntar!

Uno som har tråkigt!

Likes

Comments