Ja rubriken för detta inlägg säger allt. jag och en kompis skulle flytta hennes häst från punkt A till B, väl på hennes gård så börjar katastrofen, hästen ville inte gå in i transporten, vi försökte allt till o med en burk med slick godis de funkade inte. väl efter en och en halvtimme så stog hästen i transporten o vi satt i bilen påväg, när vi åker så säger plötsligt min kompis "jag tycker det drar åt vänster" jag satte mig bakom ratten o märkte inget dragande åt vänster, jaja vi fortsatte i alla fall att åka. vi når sista sträckan på våran destination en grusväg, väl inne på grusvägen gick det saktare och saktare, varpå vi bestämmde oss för att stanna. vi kliver ur bilen och upptäcker att det är punktering på transporten (Jippi) utan reservdäck o domkraft var vi nu fast, två kilometer från vår destination. envis som jag är så tog jag ut hästen från transporten o började gå , ja ni läste rätt jag tog hästen i grimma o gick de sista två kilometrarna, väl på plats så togs hästen omhand o jag fick prata med herren i huset o fråga om reservdäck. Efter många om och men så var vi äntligen påväg hem igen med lånat reservdäck =P. vad jag vill få ut av detta är Se alltid till att det finns allt ni behöver innan ni åker någonstans :).
peace out

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det går just nu inget vidare för mig, kom till jobbet idag o fick syn på 15 lösa hästar de första jag såg när jag kom dit, kliade mig i huvudet o tänkte "jaha o nu Då" sen var det bara börja jaga 15 galna hästar som levt rövare. Denna händelse kommer aldrig mer ske men jag hade några timmar tidigare glömt att slå på strömmen, de kommer aldrig mer hända att jag glömmer. O till dråga på allt detta så skadade jag knäet idag på grund av en verktygslåda som stod lite felplacerad på logen, man kan alltså med detta inlägg säga att alla har vi våra dåliga dagar.

Likes

Comments

Sitter nu på stationen i Göteborg och inser vad skönt det var att komma bort en stund från lilla Lindesberg, men nu väntar en lång resa hem till hästar,jobb och vardagen igen. kunde inte låta bli att köpa mig en kaffe så nu sitter jag här o filosoferar på livets alla gåtor, de finns så många mål man vill uppnå och uppleva, men vart ska man börja, jo jag tänker börja med att komma upp så jag får tävla i de högre nivåerna än de jag varit med i på senaste tiden. En annan sak som slog mig var, vad har ni alla andra för mål i era liv kommentera gärna lite kort :).

nog för mig för tillfället, nu kom ciggarett suget så nu måste jag kila ut.

Likes

Comments

Jag är en kille på 21 vårar, jobbar på en ridskola som stallansvarig/hästskötare. Har för nuvarande två hästar själv som jag tar hand om på fritiden när jag inte jobbar. Jag har ridit från och till sen jag var liten hade ett uppehåll vid 15års ålder då jag blev så retad av killkompisar som tyckte det var fjantigt o larvigt med hästar, då jag föll för deras grupptryck så slutade jag tyvärr med det jag älskar av allt annat i välden just ridningen. När jag sen fyllde 18 år så tog jag upp ridningen igen o sitter nu i träsket igen, jag älskar mitt jobb och min fritid hobby, min största dröm är att få börja tävla, jobbar stenhårt på det. När jag inte sysslar med hästarna gillar jag att ta det lugnt sitta och spela dator spel eller kanske något  tv-spel, är ett fan av musik så det brukar ofta sluta där också. Jag lever mitt liv i en enkel etta i lilla Lindesberg en liten ort bortanför Örebro, jobbar på Lindesbergs Ridskola. Är det något jag glömt att skriva som ni vill veta så fråga gärna. 

Likes

Comments

Nu ska jag komma igång med mitt bloggande igen då. Denna blogg kommer först o främst handla om hur det är att vara kille i hästbranschen, inte alla gånger lätt ska jag säga. Ska nog kunna klämma in lite vardagsliv också bara för att jag kan. Hoppas nu att ni därute kan hjälpa mig komma igång lite o ge mig lite feedback på mina inlägg om vad som ser bra ut och inte. 

Likes

Comments