Tänkte att jag skulle prata lite om min sadel och tränset som jag använder.

Det är en Globus sadel som jag fick när jag köpte min förra häst Agnes. Det är en allround sadel så den funkar till allt. Tycker den är sjukt skön att sitta i och den är ju super snygg!

Vet inte riktigt vad det är för märke på det men jag fick det av dom som hade Liz Indra innan. När jag köpte Liz Indra använde jag bett men märkte att hon var lite svullen i mungiporna så bestämde mig för att prova ett hackamore, och det funkar super bra. (På bilden ovan är inte fluffet på nosgrimma på.)

Hoppas ni tyckte det var kul att läsa lite om min utrustning till hästen så hörs vi 😁

Likes

Comments

Nu har jag startat denna blogg som ska innehålla mycket om mina hästar. Jag har alltid tyckt om att blogga men vet inte riktigt vad för blogga jag ska ha. För jag har prövat att blogga om min vardag och så men det är inte riktigt jag. Så jag tänkte pröva att blogga om mitt intresse alltså hästar. Men i detta inlägget tänkte jag skriva om mina två hästar så ni får veta lite mer om dom.

Liz Indra: Hon är en varmblods travare på 14 vårar. Hon har varigt "ridhäst" i 6 år och innan hon blev inriden så var hon travhäst. Jag haft henne i 6 månader så har precis lärt känna henne. Hon är en sjukt snäll häst, ingen diva, har lite svårt med att galoppera (det är ju för att hon varigt travare) men hon försöker, hon älskar att bli ompysslad.

Canna: Hon är en ardenner på 7 sommar (tror jag), hon är väldigt stor men hon tror att hon är en liten ponny, hon rids inte, men brukar pyssla lite med henne och kör lite frihetsdressyr med henne men inte ofta, vi har försökt att få henne dräktig 3 gånger men hon har inte fått något så vi har försökt en gång till nu alltså 4 gången så hoppas det blir något.

Det var lite om mina/mammas och pappas hästar. Jag hoppas ni kommer gilla denna blogg så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments