I onsdags så hade vi dressyr och jag fick som sagt Joan. Jag hade hoppats på Bella eftersom jag ska tävla henne på söndag, 5e februari, men jag var ändå nöjd eftersom jag gillar henne extremt mycket. Vi skulle träna på skänkelvikning och det gick ändå hyffsat bra fast hon är ganska ung. Egentligen är det inte så mycket mer att säga om lektionen förutom att jag otroligt nöjd.

Egentligen skulle jag rida igår, (torsdag) men är sjuk så tycker att det är bättre att jag vilar upp mig inför tävlingen.

<Har tyvärr ingen film>

Likes

Comments

Jag ska starta upp bloggen igen.. Exakt så är det. Jag har under någon månad funderat på det eftersom det kommer krävas tid. Så nu klockan 16.41 bestämde jag mig för att göra detta inlägget. Bloggen kommer förmästadels handla om hästar, men kommer försöka några inlägg som skiljer sig från hästvärlden.

Jag heter då Claudia och är 14 år. Jag brinner som sagt för hästar. Jag har tyvärr inte tid och råd för att ha egen, men rider två gånger i veckan och har medryttarhäst. Jag rider på en ridskola i Göteborg som heter Göteborgs Fältrittklubb, kallas gfrk, där jag rider onsdagar och torsdagar 19-20. Jag sköter en häst som heter Mary och har skött henne i ca 2,5 år och hon e världens finaste. Eftersom hon är storhäst går hon sällan med under mina lektioner eftersom det oftast bara går med ponnys. Jag har tre favorit ponnys: Bella, Lucy och Joan, men låt mig snacka lite om medryttarhäst. Egentligen är nog medryttarhästar ett bättre ord eftersom det är sju stycken.. Det är ett "privatstall"/gård nere i Halland. För ca 2,5 år sen hittade min mamma en lapp i en mataffär om en tjej som sökte medryttare/skötare till två hästar. Jag hade länge letat efter någonstans jag kunde hjälpa till i stallet, men som tur var hittade jag ingen. Så jag var där och provskötte en gång och sen dess har jag hjälpt till där. Under vintern det året åkte den ena hästen tillbaka till sin ägare, men kommande sommaren började jag rida ännu en häst. Så nu vintern 2k17 har jag plötsligt sju medryttarhästar. Och nej jag betalar inte för att få vara där. Det är inte riktigt så enkelt att jag är där och sköter eller rider utan det är mer som ett "jobb".

Om ni tar en titt på mina kategorier får ni nog ett hum om vad det är som kommer synas här på kanalen, men självklart kommer det komma andra roliga saker som kommer synas i kategorin "övrigt". Någon gång i veckan hade jag tänkt lägga upp ett inlägg om mina medryttarhästar så att ni kan få lära känna dom lite mer.

Kram

Likes

Comments