Övrigt

Hejsan hejsan haha. Fråga inte ens om det där sarkastiska "haha" är verkligen döende! Har precis haft typ min lägsta skoldag NÅGONSIN!! Gick 08.10 - 17.38 (fråga inte om hur jag kan de där extra minuterna. Jag bara minns)

Från 08.10 till 15.20 var då min "vanliga" skoldag eller vad man nu ska kalla det. Sen hade vi i alla fall extra engelska tills typ 16.20 och 16.30 hade jag utveckligssamtal till då 17.38. Extra engelskan hade vi då för att vi håller på att sätta upp några scener från "Romeo and Juliet". Från början var det inte meningen att jag skulle ha någon roll, men då det fattades en person och jag inte hade någon annan placering så tog jag på mig den rollen. Vet dock fortfarande knappt vad de e för roll, men det blir nog bra iaf!!

Utveckligssamtalet var lika tråkigt som vanlig och jag känner typ att de e rätt onödigt. Men men vad kan man göra. Så tillslut slutade jag i alla fall och jag är verkligen heeeeelt slut, men imorgon och på fredag har jag studiedag och hela nästa vecka har jag prao så det blir rätt chill. Hur som haver så ska typ göra mig i ordning.

Kram <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Övrigt

Som ni kanske har märkt så var det väldigt länge sedan jag uppdaterade här och jag är verkligen hemskt ledsen över det!! Egentligen har ni kanske inte missat sådär jätte mycket, men jag vet att jag skulle kunnat ha skrivit en del roliga inlägg. I alla fall så tänkte jag köra en liten snabb genomgång av vad ni har missat sen min födelsedag. (senaste inlägget)

I slutet av juli/början av augusti var jag i Frankrike. Första vecka bodde vi i staden Rouen hos min farmor innan vi sex (min familj och hon) åkte vidare till ön Noirmoutier som vi alltid spenderade somrarna på när jag var mindre. Där stannade vi i två veckor i staden L'Epine. Vi bodde i en jätte mysig stuga. Enda problemet var att vi bodde precis bakom en kyrka (bild ovan) som väckte mig varje morgon!! När vi var där träffade vi otroligt massa folk och man han tröttna. Jag skulle nog säga att det bästa med semestern var all god mat och vår favorit strand "Anse Rouge". (bild ovan)

Efter den semestern har jag mest varit hemma. Skolan startade osv. Efter skolstarten så har jag varit på bla EM tre dagar vilket var otroligt roligt!! Men som sagt har det även hänt tråkigare saker. den 27 augusti åkte Pedro till en ny ägare vilket verkligen känns hemskt!!

Men i alla fall. Hade tänkt att börja uppdatera lite mer nu framöver. Vet dock inte hur mycket jag hinner men ska försöka uppdatera minst en gång per vecka!!

Kraaam <33

Likes

Comments

15 år och 13 timmar sedan var det jag föddes. Tänk att tiden gått så snabbt. Jag känner mig inte som 15 jag är fortfarande en liten liten flicka inombords.

Under alla år har jag fått uppleva så himla mycket. Fått vänner och fiender. Lärt känner människor som jag alltid kommer minnas. Alla elaka kommentarer eller alla d som gav mig en hjälpande hand. Allt finns kvar.

Jag kanske inte har det mest perfekta livet, men jag älskar det. Självklart finns det flera saker som man önskar att man hade, men är det verkligen värt det?? Om jag är nöjd med något så varför ska jag fantisera om ännu större saker??

Jag vill tacka alla som har funnits här för mig. Oavsett vad. Jag har inte alltid varit den mest omtänksamma eller den som tänker på alla andra i första hand. Jag vet hur det är att världens humörsvängningar, men jag jobbar på det. Och med hjälp av alla underbara människor omkring mig så kan alt funka!!

Kram

Likes

Comments

Medryttarhästar

Foto: Linn Costa

Idag är det ingen vanlig dag för idag var det ett år sen jag blev medryttare på världens underbaraste ponny ❤

Det känns så trist att inte ha honom hos mig just nu och inte kunna fira med honom, men förhoppnings vis så kommer han hem snart och då ska vi fira ordentligt!!

Saknar min lilla ponny plutt så himla mycket och vill inget hellre än ha honom hos mig just nu! Han har det i vilket fall som helst superbra och snart så ses vi igen jag och min älskling.

Älskar dig av hela mitt hjärta Pedro och jag minns förra året som om det vore idag!

Kram <3

Likes

Comments

Övrigt

Som säkert de flesta vet så var det midsommar igår. Den vanliga traditionen som jag vet om är att man då dansar kring en midsommar stång till en massa knäppa låtar och typ gör bort sig, men vet att alla firar på olika sätt.

Hos oss firar vi inte på något märkvärdigt sätt utan vi tillbringar dagen med två andra familjer. Äter gott och om vädret tillåter så gör vi kransar.
I år var det hur som helst väldigt dåligt väder och vi valde att vara inomhus, men nej det hindrade inte oss från att ha det kul.

Dagen höll på från ca 12 tiden till klockan 01 på natten. jag var hur slut som helst och har idag bara tillbringat dagen med en bok framför mig, men det är inget att klaga över. Dessutom har jag blivit väldigt förkyld och har svårt att andas normalt samt prata.

Kram <3

Likes

Comments