15 år och 13 timmar sedan var det jag föddes. Tänk att tiden gått så snabbt. Jag känner mig inte som 15 jag är fortfarande en liten liten flicka inombords.

Under alla år har jag fått uppleva så himla mycket. Fått vänner och fiender. Lärt känner människor som jag alltid kommer minnas. Alla elaka kommentarer eller alla d som gav mig en hjälpande hand. Allt finns kvar.

Jag kanske inte har det mest perfekta livet, men jag älskar det. Självklart finns det flera saker som man önskar att man hade, men är det verkligen värt det?? Om jag är nöjd med något så varför ska jag fantisera om ännu större saker??

Jag vill tacka alla som har funnits här för mig. Oavsett vad. Jag har inte alltid varit den mest omtänksamma eller den som tänker på alla andra i första hand. Jag vet hur det är att världens humörsvängningar, men jag jobbar på det. Och med hjälp av alla underbara människor omkring mig så kan alt funka!!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Medryttarhästar

Foto: Linn Costa

Idag är det ingen vanlig dag för idag var det ett år sen jag blev medryttare på världens underbaraste ponny ❤

Det känns så trist att inte ha honom hos mig just nu och inte kunna fira med honom, men förhoppnings vis så kommer han hem snart och då ska vi fira ordentligt!!

Saknar min lilla ponny plutt så himla mycket och vill inget hellre än ha honom hos mig just nu! Han har det i vilket fall som helst superbra och snart så ses vi igen jag och min älskling.

Älskar dig av hela mitt hjärta Pedro och jag minns förra året som om det vore idag!

Kram <3

Likes

Comments

Övrigt

Som säkert de flesta vet så var det midsommar igår. Den vanliga traditionen som jag vet om är att man då dansar kring en midsommar stång till en massa knäppa låtar och typ gör bort sig, men vet att alla firar på olika sätt.

Hos oss firar vi inte på något märkvärdigt sätt utan vi tillbringar dagen med två andra familjer. Äter gott och om vädret tillåter så gör vi kransar.
I år var det hur som helst väldigt dåligt väder och vi valde att vara inomhus, men nej det hindrade inte oss från att ha det kul.

Dagen höll på från ca 12 tiden till klockan 01 på natten. jag var hur slut som helst och har idag bara tillbringat dagen med en bok framför mig, men det är inget att klaga över. Dessutom har jag blivit väldigt förkyld och har svårt att andas normalt samt prata.

Kram <3

Likes

Comments

Hästar

Ashwood's Foxy eller till vardags Foxy är en connemara ponny importerad från Irland. Hon är född 2007 och är en D-ponny.
Hon är e. Parkmore Bobby och ue. Rynn Rickard.

Innan jag började rida henne i tävlingsgruppen har jag knappt ridit henne och har därför inte fått tillfälle till att lära känna denna ponnyn ordentligt. Jag känner verkligen att under denna korta tiden har jag kommit henne så mycket närmare och jag känner hur hon lyssnar på mig mer och mer. Självklart finns det enormt mycket mer vi behöver lära oss tillsammans och
jag behöver verkligen fortsätta ställa om mig på en såpass pigg och framåt ponny.

I början av min tid i gruppen lovade jag Ekorre att om det var så att hon till hösten inte får ha kvar Carla så ska jag byta häst eftersom jag märkte och visste hur gärna hon ville ha henne annars. Nu i efterhand när jag har fäst mig såpass mycket i henne så ångrar jag lite att jag lovade detta, men samtidigt vill jag hålla det jag lovat... Men så som det ser ut nu så kommer jag ha kvar Foxy och jag hoppas verkligen att det blir så!

Kram <3

Likes

Comments

Övrigt

Jag tror att de flesta känner till flygbussarna som bland annat stannar på Korsvägen. Där står de ofta stilla ett tag och ett långt led med bussar och spårvagnar som bildas bakom är inte det minsta ovanligt.

Här om dagen var jag på väg till stallet. En av flygbussarna stod på hållplatsen och min spårvagn bakom. jag hade en aning bråttom till stallet, men eftersom det var många som skulle på bussen den dagen så kunde inte spårvagnen lämna sin hållplats. Detta ledde till att jag blev otroligt stressad när jag väl var i stallet.

Detta är inte första gången det händer och det är ett "problem" jag stör mig på. Tänk bara om någon har bråttom till sitt jobb eller ät på väg in till Östra sjukhuset? Vad händer då om man hamnar bakom en flygbuss och kommer försent?

Jag har länge tänkt på detta och varför inte västtrafik har en perspnlig hållplats åt just dessa bussarna. Det skulle då slippa alla förseningar av bussar.

Kram <3

Likes

Comments