Fackta om Totte

i dethär inlägget kommer jag och berätta lite om Totte och vem han är.


Jag har alltid haft ett djur om så bara en liten fisk. Menuetts året ville jag rösta på något nytt, inte bara en katt eller en hamster utan ett halt nytt djur som jag aldrig hade haft... En kanin!

Det började med att jag var på ett litet "kaninläger" hos en klasskamrat då jag ville veta lite mer om just kaniner. Jag blev såklart förälskad i dem och bästemde mig snabbt för att det var det rätta djuret!

Sen tog det inte så lång tid förrän vi hade Totte. Mamma och pappa ville ha en vuxen kanin då ett måste var att den skulle vara rumsren + att som vuxen hade den ju redan gått igenom tånnåren. Vi var först inne på att hyra en kaninunder sommaren men vi gav snart upp då det var näst intill omöjligt att hitta, så vi kollade kaniner tillsalu istället. På dethär lägert jag hade varit på hade de även visat kaninhoppning, så vi kollade på vuxna hooppkaniner villket var riktigt svårt, vi hav nästan upp tills vi hittade Totte! Dansör underbara djuraffärs kaninen på blocket!

Totte är den underbaraste kaninen jag träffat och har det bästa temptamentet en kaninmänniska någonsin kan önska sig! Han har allt, chärmigheten, energin och det där lilla extra.

Han är 1 och ett halvt år nu, född 2014 den 7 februari. Han är inte riktigt en knäkanin men älskar att mysa på andra ställen. Han är matglad och äter allt. Totte tag gärna några skutt ute i sele och ställer upp på hoppbanan när han vill. Han bor som utekanin i en tvåvåningsbuss men är ofta även med och springer runt i huset!


Nu hoppas jag ni fått lite info om totte och att ni får en fortsatt härlig kväll!


Likes

Comments