​Jag är inte irriterad idag, typ. Det är bara så att ingenting vill fungera och att min bror är sjukt irriterande och att pappa är så himla stel och maten är så himla dålig och mitt spel är typ etthundratusen gånger svårare än förrut. Och ja jag spelar saker OkEj.

Som sagt detta är BARA en naturlig reaktion på allt skit som värden vill slänga på mig, och varför har jag ingen paralell kropp som kan träna åt mig och ducha och sen lixom ge den tillbaka ​till mig medans jag sover? eller nä jag kan inte sova faN. För att klockan är fackin kvart i två och jag har inte gjort någonting med min dag än. Men det här är mitt sätt att FACKIN carpe DIEMså karma om du inte ger mig det jag faktiskt förtjänar av mitt ledjit hårda arbete så dööör jagg. TACKOHEJ skitpastej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kan vi diskutera datorteknik. Kursen datorteknik. Som man läser på halvfart fram till trean på gymastet på onsdagar sissta lektionen efter idrotten.


First things first, efter idrotten. Ingen lektion är lika bra om den kommer efter gympan. Alla är antingen nyduchade eller stinkisar, för att de var lite fräcka o lät bli, trodde att de skulle komma undan med det. Little do they know att man känner lukten om man går förbi klassrummet i korridoren utanför. Alla är försenade, och det finns många anledningar till varför, sånna där anledningar som har hänt en gång, en gång, men används varenda sen ankomst. Eller gjorde det, tills både läraren och eleverna insåg att "bara för att" faktorn hade sjutit i höjden.

Tillbaka till datorteknik. Kursen man lär sig nödvändiga saker som alldrig kommer användas. Vi tittar på en film som handlar om ord jag inte änns kan böja. Inkapslade data, användaradresser och frame check sequense, (es?). Tillockmed läraren erkänner att det är den tråkiga biten. Fakta uppläst av en platt röst fylld med lite för långa pauser till en "fräck" powerpoint. Den roliga biten då?

Vi gjort saker som tagit isär och satt ihop en dator från 97, lärt oss nätverk och kablar och skrivit en rekomendation till "mormor" att köpa en laptop för att man inte kunde fixa alla delar till en stationär för under 3000. Sånt där, nödvändigt som man inte faktiskt behöver i verkligheten. Och inte i den virtuela världen häller. Lite som resten av skolan.

Det man igentligen lär sig i den här kursen är att göra saker man vet är värdelöst, att sitta still och vara tyst.

Det andra uppdraget har människorna i min gymnasieklass inte lärt sig än, imponerande nog. Men kom igen, vilken vuxen människa med ambitioner vill inse att 89% av allt vi gör i en kurs görs bara för att. Nämen tonnåringar är lätt mer motiverade till sånt eller hur?

Jag är ingen plugghäst, men jag är en klass högre än jag borde, (läs alien) och fyller dessutom år mitt i den mörkaste tiden lagom innan snön kommer. Detta resuterar i att när de andra tar på sig mössorna och går till klubben tar jag på mig mössan och går hem, jag kommer nämligen inte in. Detta till mångas glada förvåning kan tilläggas. Mamma sa en gång: inte änns när du går ut kommer du in hahah.

Så när jag då går av studentflaket kan jag skryta med slående kunskaper om en dators komponenter och om kommandon i kommandotolken. Jag kan så mycket att jag klarar att skapa och flytta mappar och dokument direkt från kommandotolken (en svart ruda man skiver typ koder i) , utan att behöva gå in i windows egna filsortering: Den gula mappen längst ner på skärmen, som för övrigt har funnits förinstalerat på alla dotorer med widnows sen 95. 1995. Poängen är, det är värdelös undervisning enligt mig. Eller nä, inte helt värdelös, man lär sig sitta still o vara tyst.

Likes

Comments

Jag insåg att min allra närmaste framtid skulle bestå av ett troget uppdaterande av instagram, snapchat och hoppande mellan youtubeklipp, och beslutade mig för att göra något något mer kreativt.

Att nouw överhuvud taget fanns visste jag för att mitt instagramflöde regelbundet kantades av inlägg med länkar hit. Utlaggda av samma gamla människor som för ca sjunde gången vill "bara berätta" att de har en ny bättre blogg än förrut. 

Efter att i min brutala uttråkning klickat hit och läst lite om "min trista måndag", asgrymma inlägg om mee too och starka åsikter i fina formuleringar insåg jag att det var precis vad jag ville göra. Skrota mina tidigare planer och börja skrika i människors ansikten min förvirring angående rätt o fel, människor och åsikter. Däremot i mindre fina formuleringar (jag utfärdar en stor varning för stavfel..)

Så det kommer jag göra, istället för att kolla på en jockibois jävla spökvideos eller något i samma klass. 

Likes

Comments