Nu!! Nu kan ni hitta min nya blogg som jag startat med min kompis Tova! Sjukt spännande! Ta en titt:

HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är med gråten i halsen jag skriver detta. Men alla sagor har sitt slut och vårat slut är nu framme. Jag och Emelie känner att vi är på lite olika nivåer gällande våran bloggning och känner oss lite omotiverade = Dålig bloggning. Därför har vi nu beslutat att lämna denna blogg. Det är riktigt tråkigt tycker jag då jag verkligen kände att detta gick bra. Men tyvärr håller det inte ända fram.

Jag kan dock glatt meddela att jag har nya planer på G. Dock kommer inget fixas och donas innan helgen eftersom att jag ska gå ungdomsledarkurs. Men efter helgen ska ni har bra koll här på bloggen, jag kommer publicera mina små planer här - såklart.

Hoppas ni följer med på mitt nya lilla äventyr och så får vi se vad som händer med Emelie! Kram på er världens bästa läsare <3

- Bloggen kommer finnas kvar och inte raderas -

Likes

Comments

Ni såg kanske Andreas inlägg om att vi slutar blogga här. Det är mest för att vi känner oss så olika i vår bloggning att det inte funkar. Dock kan jag säga att ni ska lägga skulden på mig, om någon. Inte Andreas fel! Jag kommer skaffa ny blogg såsmåningom så jag lär väl länka den här när den är klar. Dessutom, glöm inte kolla in vad Andrea ska göra. Jag är astaggad på att få veta, vet inte själv så det är spännande! Får vi se vad som händer med henne.

My number 1

Likes

Comments

Time 2 sleep. Imorgon har jag matte prov. ush! Egentligen har jag sovmorgon till halv tio men jag och mina kompisar kommer gå till skolan ca halv nio för att jobba med ett bildprojekt. Suck suck men det måste göras! Ni får ett kort godnatt inlägg, hoppas ni inte blir alltför ledsna haha. Imorgon bör samtliga kolla förbi här 13.00

Likes

Comments

Fick lite inspiration av min kompis att skriva ”3 om ****” so lets go!

  • Han kan nästan spanskskritt. Om man krafsat med benen gör han det samma och kan nästan göra det när man rider.

  • Blidur är 24 år, har gått på lösdrift i 10 år men han blir ändå som en unghäst när båda de andra hästarna försvinner. Han kan absolut inte så still och gnäggar och har sig hela tiden!

  • Om man ridit ut och är påväg hem och kanske ska ta lite trav kan han få för sig att sticka i full galopp. Dock gör han inget mer utan han galopperar en sträcka tills man kan få kontrollen över honom haha.

Likes

Comments

Igår var det dressyrträning som stod på schemat. Var väl både taggad och otaggad. Vet att dressyren blir så himla svår ibland så det är väl mest därför jag tvekar på det. Men han var fin. Mycket fokus var på övergångar idag och jag kände redan i början av passet att jag inte ville ha stigbyglarna så la upp dem. Dels för att komma ner mer i hans gångarter. Nej men helt ärligt, det är svårt att rida honom. Igår hamnade han jättemycket på bogarna och jag blir så frustrerad för jag vet inte vad jag ska göra. Eller jag vet ju vad jag ska göra, i teorin. Men ibland blir det så svårt i praktiken. Han måste slappna av i nacken först innan jag kan få upp och fram honom i en mer korrekt form. Det eftersom att han bara blir spänd och stressad om jag tar det i den andra ordningen. Hmm.. Ja vi får väl träna vidare på detta...

Likes

Comments

Gooodmorgon. Idag väntas en ganska skön dag om jag ska vara ärlig. Först har vi nämligen nationella skriv delen i svenskan, ingen stor sak. Sedan tror jag att vi har lunch och efter lunchen har vi mentorstid och sedan slöjd. Slöjd är mitt favvo ämne, speciellt nu när jag gör ett ridtäcke ;) Ni kan få se bild när det är klart, men bara mod et blev bra och som jag tänkt mig heh. Blir det fullt hamnar det i sopptunnan!!

Efter skolan ska jag hem och plugga matte. Jag har den svåra delen imorgon och jag vill verkligen verkligen få bra på detta prov. Det är sista provet i matte. Sedan börjar vi med repetition inför nationella. Eftersom det senaste matte provet inte riktigt gick som planerat så jag dels var sjuk, måste jag jobba upp mig och få extra bra på detta :D Wish me good luckDock har jag så svårt för att plugga matte. Jag vet inte hur jag ska plugga?! HJÄLP MIG


Likes

Comments

Hörrni. Idag blir det verkligen en stalldag för mig. Som jag nämnde igår börjar jag med praktik klockan 10. Någonstans där i mitten switchar det till att jag jobbar. Så jag kommer inte åka hem förens 21.30. Snacka om lång dag. Inte att föredra om vi säger så. Men hellre det än sitta i skolbänken, ska man väl säga. Hoppas ni får en fin dag i alla fall.

Iiiih! Så taggad på att tävla på lördag!

Likes

Comments

Hej och godnatt. Jag är dödstrött! Dagen har varit väldigt roligt ändå, först två prov i skolan som gick ganska bra, sedan fick vi tillbaka ett prov som också gick bra och sedan var det ridning och den gick också bra. Så bara massa bra saker hände idag. Efter skolan åkte jag först och handlade lite mat till nationella imorgon och sedan åkte jag direkt till stallet. Efter ridningen åkte jag hem och kollade på Greys. Imorgon har jag skriv delen i svenskan och det är inte speciellt mycket att plugga till. Jag kollade bara igenom våran lathund och kollade så att jag visste vad allt var. Jag vill helst skriva en novell, om det alternativet inte finns med vill jag skriva en krönika. Men vi får se vad provet har att erbjuda ;)


Likes

Comments

Följ Vår Instagram@hoppryttareblogg