Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit i skolan och gjorde klart en uppgift efter skolan åkte jag, Serena och Tiina till Tuna Park shoppade massa kläder och smycken. Har precis ätit mat och ska snart äta fruktsallad!! Fredag imorgon, sjuuukt nice. På lördag fyller jag också! Hur nice?! Har planerat massor inför helgen. Kommer bli grymt!

Vi vet att vi är söta!

Likes

Comments

Helt okej skol dag idag, efter skolan gick vi till Tiina sen drog vi till stan och mötte upp Serena. Shoppade lite och hade det trevligt. Sedan gick Tiina hem och Serena & jag gick till Serenas gård och skämmde ut oss lite haha. Efter det gick vi och träffade lite folk och Serenas humor var grym, hahaha skrattade så jag fick ont i magen. Nu ska jag äta är så jävla hungrig!!

Bild från när jag och Tiina rökte vattenpipa. Vi failade lite i slutet, höll på och bränna upp balkongen osv! ;)

Likes

Comments

Istället för och vara i skolan var i fucking parken zoo. Sjukt tråkigt fast vi fick sluta tidigare! Så nu sitter jag hos Tiina, vi ska snart ner på stan och shoppa lite till imorgon för då är det skolfoto. Och så ska vi träffa Frankish. Efter det ska vi röka vattenpipa läääängtar så jävla mycket! Hörs sen!

Min, Serenas och Tiinas söta glass.
 

Likes

Comments

Fyfan vad kvällen/natten var grym igår. Fick värsta huvudvärken på morgonen men nu har den typ gått över. Hade det jätte trevligt med Tiina, Dennis och Ludde. Vi försökte leta efter folk, men vi misslyckades. Istället brände vi upp en halsduk och tog ner en brevlåda så att typ alla plankor som brevlådan satt fast på gick sönder haha. Och gubben i huset sprang efter mig och Tiina, shit vad det var jobbigt och springa!! Vi fick ta värsta omvägen till mig. Sen träffade vi på Dennis och Ludde igen och så gick vi till Donken. Efter det drack jag och Tiina. Och dem andra fick vara nyktra haha ;) Ska fixa mig nu sen dra till stan med Tiina och sen försöka få tag på Nelson.Likes

Comments

Dags och röja i stan! Ni får ha det så bra, bloggar mer imorgon!

Likes

Comments

Idag blir det att dricka! Måste fan, känns som om att det var för ett år sen fast senast var förra helgen haha.  taggad som fan!

Likes

Comments

Hej. Sitter hemma och är grymt trött. Ska äta snart och sen sova. Skolan idag sög, även fast jag inte var där så länge haha. Vi skulle gå någon jävla promenad istället gick jag och Serena o träffade Elias och Ali, snackade med dem ett tag sen åkte jag hem, efter någon timme mötte jag Natta det var ett tag sen jag träffade henne. Vi gick mot orten träffade alla andra. Sedan drog hon till borsökna så jag, älskling, Felicia, Alex, Goran, Johan & Eddie åkte till Råbergstorp. Det regnade som fan så orkade inte vara kvar där länge, så jag åkte hem istället. Imorgon börjar jag skolan halv tio i vilsta.... Och slutar säkert runt två. Om det är dåligt väder imorn kommer mitt liv gå under, för ska nämligen ha lite kul med Tiina och Dennis haha!;)

Nyvaken på bilden haha!

Likes

Comments