Hej!

De senaste dagarna har det verkligen varit ett helvete på hemma fronten. Mannen beter sig så jävla illa. Jag vill bara dra, men jag är så orolig för hur jag ska kunna klara mig samt försörja barnen. Tänk om jag inte får med mig barnen. Tänk om de ser mig som elak som lämnar deras pappa. Tänk om jag ändå kunde våga, chansa, och bara dra.

Idag ska vi ha kalas här hemma för mannen. Det är få som kommer. Tror inte folk vill fira honom för sättet han har. Dottern frågade om en kompis fick komma hit. Mannen sa ja, men nu tjafsar han med mig som f@n om hur dåligt vår dotter är uppfostrad. Att hon bara tänker på sig själv, att inte han kommer fira henne mer osv. Herregud, hon är ett barn. Hon frågade ju och fick att det var ok, då kan man inte straffa henne för det sen tycker inte jag, eller tänker jag fel?

Jag önskar så att jag kunde vinna eller ärva tillräckligt mycket pengar för att bara kunna lämna allt och skaffa en lägenhet med varsitt rum med fina möblerade rum till barnen. Kanske en liten hund eller katt. Men det lär nog aldrig bli så. Jag är fast för att jag är så feg och lätt manipulerad.


Mami // i soffan ätandes bilar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet. Jag är så glad. Kan gå hem med lätta steg. 😄

Mami // på bussen

Likes

Comments

Idag när alla kom hem från sina jobb blev det presentöppning för mannen. Jag och barnen hade sparat ihop och köpt ett presentkort där mannen kan få provköra en Ferrari eller en Lamborghini på någon ort i Sverige. Vi var alla spända av förväntan och hoppades att han skulle bli helt överlycklig.

Fel!!

Han började Googla för att se om andra hade tyckt det var roligt och jämförde det med om han skulle ge oss "en massage i Thailand".
Så kul var det. Jag känner mig så dum nu och både barnen och mannen är besvikna.

Mami // från toan hemma

Likes

Comments

Idag är det en pissig dag på jobbet. Jag har känt att min kollega börjat ogilla mig mer och mer. Under flera veckor har jag frågat henne om vi ska ta itu med en uppgift som blivit liggande. Jag har verkligen tolkat hennes svar som att det inte har varit vår uppgift att ta itu med. Då jag har svårt att ha saker liggandes halvklara skickade jag därför frågan vidare till några kollegor som sa att de kunde ordna det och nu då fick jag bannor från kollega nummer ett som inte alls ansåg att hon lämnat det svaret som jag tyckte.
Så idag är min dag på jobbet skit. Men det kan jag varken visa eller prata om hemma för hemma har vi en som inte bryr sig mer än om sin födelsedag som även den infaller idag.
Jag önskar så att mitt liv bara kunde ta slut. När ska allt flyta medströms för mig?

Mami // på jobbtoan

Likes

Comments

Tänk att du lever i en värld där du är konstant orolig för
- vad du har på dig
- att du ska väcka någon
- att du inte har hört av dig
- vad du lägger pengar på
- att en kille ska adda dig på Facebook
- att någon (mamma, pappa, syskon, vän...) ska vilja hitta på något med "bara dig"
- Hur eller var du sitter
- att jobbet ska göra något
- att du går för tidigt till jobb eller möte
- att du är borta för länge på jobb eller möte
- att jobb/möte drar över tiden
- att du inte svarar i telefon eller på sms tillräckligt fort
- vem du hälsar på eller ännu värre, vem som kanske hälsar på Dig
- vart du går

mm.

Välkommen till min värld // Mami

I vilrummet på jobbet

Likes

Comments

För att berätta hur mitt liv ser ut skulle det behöva skrivas en bok - eller två.
Jag har valt att starta en blogg dels för att bära skriva av mig, men också för att det kanske finns någon som lever som mig som jag kan hjälpa genom att denna någon får läsa det jag skriver och på så sätt kanske inte kommer känna sig så ensam som jag gör nu.
Det kommer antagligen bli flera korta inlägg per dag. Just nu sitter jag inne på jobbtoan och skriver. Jag får helt enkelt försöka göra små inlägg när jag hinner smita undan. // Mami

Likes

Comments