MR black is back. Körde mitt tredje framträdande ikväll fett kul härlig publik och bra komiker. jag var först ut precis som sist. Och första skämten går helt ok. Men jag blir nervös och tappar tråden häng punga tänker jag det som inte fick hända hände enda. Så jag börjar improvisera och räddar situationen. Den snälla underbara publiken lyfte fram mig då jag behövde dom som mäst. Så jag fortsätter och improvisera och säger igenteligen inget som jag tänkt innan. När jag börjar komma igång så tar min tid slut jag ville bara fortsätta men världen visar tiden på telefonen och jag måste kliva av. Fan jag jagade kunna hålla på en stund till jag men men. Bara påt igen upp på sadeln. Efter mig så fick jag se riktigt bra komik och det här en kväll jag inte kommer glömma. Jag gick där ifrån med halv stå. Nästa gång ska den va i topp och stå som aldrig förr. Va sägs som att öva lite innan man kliver upp det är inget min lilla tankspridd hjärna fattat en. Kvällen avslutades på Southside med det godaste lammet jag någonsin ätit.

Vill tacka till alla som va där och stötta mig och gav mig god feedback efter. Nä nu jävlar i galorsena ska jag söve.

Ska bara försöka lägga upp en bild jag har inte fattat hur man gör en dumjävel som man är. Aja. Ta hand om varandra big lovet.

Likes

Comments

Shuuu. Lr hur fan börjar man ett inlägg. Helt ny på banan ger vi oss ut bland dom andra stora små bloggare. Redan nu tänkte jag sticka ut hakan och säga att jag kommer va en av dom största om cirkus 1 år. Ja skit samma. Som några som känner mig så vet ni att jag har börjat med stand up komedi. Något jag fastat för hel hjärtat och älskar den glädjen man kan sprida med några änklare ord. Jag vet även att det inte är en lätt match det är en konst att leverera allt i rätt tajming. Och jag är så klart som vanligt ute i sista stund med att få allting klart. Men denna gång känner jag mig mer redo en sist då jag tänkte jag skulle va lite spontan i början och tappa publiken innan jag ens börjat. Väldigt svårt uppförsbacke att komma ihåg vad jag skulle säga efter min usla början. Haha sånt som händer. Nu är det 2 dagar kvar tills jag kliver upp igen på Cash comedy på hornsgatan 81 i Stockholm. Har ni vägarna förbi så kom gärna och kolla.

Nu har jag tappat tråden i vad jag skulle säga klockan är mycket. Så jag får skriva något kul i morgon tisdag istället. Fuck dyxeleksi nu ska jag sova. Ta hand om er peace 👌🙄

Likes

Comments