Hejsan hoppsan lillebror. nu är jag tillbaka efter en lång och slitig sommar så här jag äntligen börjat se ljuset igen.

håller på att nöta nytt material till stånd upen börjar få ihop något jag känner mig stolt över.
har hunnit med 2 pissiga gig under sommaren. Jag ställer alltid höga krav på mig själv och vill leverera men när man inte ger sig chansen att göra det så får man bita i det sura äpplet.
jag har en så länge inga gig inbokade men jag ska rapportera så fort jag fått in något. Vi ses på någon scen där ute.
hoppas ni alla haft en bra sommar.
mvh mvh hoolger
fuck dyxeleksiiii 🖕🖕🖕🖕🖕😍 peace

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå här är jag igen.. skulle vilja ta tillfället i akt att Utmana er alla 0 följare jag har just nu att få någon att leee idag. bara ge någon lite kärlek.


Mina vänner brukar undra varför jag hejar på alla hela tiden. jag har inget svar varför jag brukar göra det eftersom marioteten brukar inte ens vinka heja tillbaka och istället undrar va det är för glad idiot som vinkar. men igår så fick jag svaret på varför jag hejar på alla med ett glatt leende. jag mötte en ung sosialtmissanpassad lr vad det nu heter korekt i dagens folkmun. han hade helt enkelt nå enklare diagnos. men det hör inte hit i sammanhanget. vill bara förmedla er en bild av sammanhanget. jag mötte den unga mannen och jag säger hej till han och han lyser upp som att han var den gladaste mannen på hela jorden och hejar tillbaka. och det gjorde mig helt varm i hela kroppen så nu till er dystra jävla 0 följare jag har sprid glädje om inte idag så i morgon. få någon att le. och kommentera gärna hur ni gjorde för att sprida gjäldje..

sprid kärlek. fuck dyxeleksi.. love and peace

Likes

Comments

Hejsan hoppsan lillebror som den gamla legenden brukar säga.

Mitt 4 gig. Gick lite haltande fram. Jag körde mina 8 minuter fullt ut och är nöjd med det. Fick med publiken lite då och då med det var en kämpig publik samtidigt som jag sätter hög press på mig själv att leverera. Jag tappa bort mig lite då och då men kände att jag fick kontakt med publiken på ett helt annat sätt från förut. Tackar king tabel som gav mig chansen att köra. Tack alla andra komiker som gjorde kvällen helt underbar.

Om jag ska summera denna vår då jag mer eller mindre halka in i sista sekund på impro studion( som jag vart rekommenderar) så har den vart helt fantastisk och jag har lärt känna så många personligheter och karaktärer och utvecklats enormt som människa. Ett av mina bättre livs val helt enkelt. jag vill tacka alla som stöttar och funnits där. Speciellt min familj som alltid finns där även i motvind. Och min lilla dotter som ger mig inspiration och kärlek när jag som mest behöver det. Utan er hade jag aldrig varit den jag är.

Och kärlek till alla som stöttar och tror på mig. Peace and love.

Fuck dyxeleksi🖕 ha en härlig sommar ❤

Likes

Comments

Tjena hallå. Hoolger här igen från wiiiiiiiiippipi solen.

Vart ute och sola hela dagen idag bättrar på hyn lite. Så im back in normal skin. Jaja. skitsamma dax och promota sitt nästa gig. Nu på söndag på king tabel Sveavägen 64 i Stockholm om du nu skulle råka snubbla förbi så hade ingen vart gladare en jag. Kom förbi så ska vi riva stället. Så jävla grym jag är på att göra reklam för mig själv. Lite stolt faktiskt. Sitter just och övar lite inför helgens chema. Aja jag har inte så mkt mer att säga. Men ta gärna ditt arsle och kom till SVEAVÄGEN 64 KL 20.00 NU PÅ SÖNDAG jag vågar utlova skratt och kärlek peace fuck dyxeleksi 🖕❤

Likes

Comments

hejsan hoppsan lillebror. Som den gamla grekiska fårahedern åxå sa. Ja jag har en blogg det vore ju bra om man skrev i den åxå om man nu vill ha följare. Ska inte beklaga mig att jag haft mkt att göra för tiden har funnits och ni skiter fullständigt i om jag har så mkt att göra att jag knappt hinner torka arslet ordentligt.

I går går alltså dagen innan dagen igår. Var jag på cash comedy. Härligt ställe med många bra komiker. Jag körde inte själv men jag fick skansen och hänga med alla komiker efter på en öl. Och så härligt gäng med mkt kärlek. Dom välkomnade mig som en i gänget och tog hand om mig på bästa sätt. Tack till dom. Nu på lördag ska jag in på Stockholm Comedy Club, Förfest, och se va det är för kul. Ta med din vän och följ med om du inte har något för dig. Det börjar kl 18 tror jag. Japp.

För er som följer min utveckling så kommer jag uppträda på king tabel den 18 juni. Kom gärna dit så ska vi riva stället.

Tack att ni tog er tid och läsa om ingen ting big up. Kärlek

Fuck dyxeleksi 🖕
Likes

Comments

MR black is back. Körde mitt tredje framträdande ikväll fett kul härlig publik och bra komiker. jag var först ut precis som sist. Och första skämten går helt ok. Men jag blir nervös och tappar tråden häng punga tänker jag det som inte fick hända hände enda. Så jag börjar improvisera och räddar situationen. Den snälla underbara publiken lyfte fram mig då jag behövde dom som mäst. Så jag fortsätter och improvisera och säger igenteligen inget som jag tänkt innan. När jag börjar komma igång så tar min tid slut jag ville bara fortsätta men världen visar tiden på telefonen och jag måste kliva av. Fan jag jagade kunna hålla på en stund till jag men men. Bara påt igen upp på sadeln. Efter mig så fick jag se riktigt bra komik och det här en kväll jag inte kommer glömma. Jag gick där ifrån med halv stå. Nästa gång ska den va i topp och stå som aldrig förr. Va sägs som att öva lite innan man kliver upp det är inget min lilla tankspridd hjärna fattat en. Kvällen avslutades på Southside med det godaste lammet jag någonsin ätit.

Vill tacka till alla som va där och stötta mig och gav mig god feedback efter. Nä nu jävlar i galorsena ska jag söve.

Ska bara försöka lägga upp en bild jag har inte fattat hur man gör en dumjävel som man är. Aja. Ta hand om varandra big lovet.

Likes

Comments

Shuuu. Lr hur fan börjar man ett inlägg. Helt ny på banan ger vi oss ut bland dom andra stora små bloggare. Redan nu tänkte jag sticka ut hakan och säga att jag kommer va en av dom största om cirkus 1 år. Ja skit samma. Som några som känner mig så vet ni att jag har börjat med stand up komedi. Något jag fastat för hel hjärtat och älskar den glädjen man kan sprida med några änklare ord. Jag vet även att det inte är en lätt match det är en konst att leverera allt i rätt tajming. Och jag är så klart som vanligt ute i sista stund med att få allting klart. Men denna gång känner jag mig mer redo en sist då jag tänkte jag skulle va lite spontan i början och tappa publiken innan jag ens börjat. Väldigt svårt uppförsbacke att komma ihåg vad jag skulle säga efter min usla början. Haha sånt som händer. Nu är det 2 dagar kvar tills jag kliver upp igen på Cash comedy på hornsgatan 81 i Stockholm. Har ni vägarna förbi så kom gärna och kolla.

Nu har jag tappat tråden i vad jag skulle säga klockan är mycket. Så jag får skriva något kul i morgon tisdag istället. Fuck dyxeleksi nu ska jag sova. Ta hand om er peace 👌🙄

Likes

Comments