Jag måste dela med mig av de här magiska kakorna jag gjorde nu ikväll. Jag ÄLSKAR ju allt som hamnar i den ”nyttiga kategorin” bland recept, ni vet de där dadelbollarna, raw kladdkakorna, bananglassen..... får aldrig nog av sådana godsaker! Det bästa betyget för mig är när min pojkvän säger ”åh vad goda, de här kan du göra igen”. Här kommer receptet på dessa havrekakor och det du behöver är:
2 mogna bananer
2,5 dl havregryn
0,5 dl osötat jordnötssmör
1 dl kokosflingor
(kan uteslutas)
Kakaonibbs att toppa med (kan uteslutas)
1. Sätt ugnen på 180grader.
2. Mosa bananerna väl.
3. Blanda sedan i de övriga ingredienserna. Blanda om ordentligt tills det är en kladdig smet.
4. Klicka ut 10 stycken tunna kakor på en plåt och låt vara i ugnen cirka 20 minuter.
5. Ät och njut med ett glas mjölk!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens enkla och goda lunch i soffan framför nya serien SAKNAD på tv4. Jag fullkomligt älskar det här fröknäcket och det är ju så löjligt enkelt att slänga ihop också! Jag länkar till det recept som jag brukar utgå ifrån men sedan är det ju bara att hacka i torkad frukt, fikon eller något annat gott om man vill lyxa till det lite. MUMS!! https://www.ica.se/recept/froknacke-716579/

Likes

Comments

Att man kan älska ett djur så här mycket, det trodde jag inte för två år sedan innan han kom till vår familj. Min fina nallebjörn.

Likes

Comments

Kan en dag börja bättre än så här egentligen? En morgonpromenad med klarblå himmel, soluppgång och fredagspodden i öronen. Välkommen torsdag!

Likes

Comments