Mitt första inlägg....... kom jag inte på något kreativare? Typ uttrar kommer ta över världen? Men nu har jag denna basic titel och det får väll duga....

Men vem är jag då? En fjorton årig tjej från ett ställe utanför Borås där 3/4 av alla tonåringar har moppe,epa eller en A traktor. Jag är alltså en bönne. eller det finns ju värre bönnar än mig. Utanför stället där jag bor alltså utanför utanför Borås finns det riktiga bönder med kor, traktorer och Biltemas körv.

Som ni kanske märker så händer det att jag skriver med ö istället för o. Och varför gör jag det då? Jag har faktiskt ingen aning. Jag lovar att resten av dem inläggen jag skriver här ska jag försöka skriva på ren svenska.


På min biograf som ni kanske läst så står det att dem här inläggen inte kommer handla om
Hälsosam mat, mode eller träning och det är bara för att jag suger på allt det.
Hälsosam mat kan ju faktiskt vara gott men orka liksom sitta och äta det bara för att inte gå upp i vikt. Det är ju bra för hälsan och gör så att vi inte blir sjuka. Men det kan även göra så att man mår dåligt psykiskt. Jag känner alldeles för många som går runt och läser kaloriinnehållet på alla varor dem äter. Asså what? Hallå? Varför ska man ha en tvättbräda till mage? Kan vi inte bara njuta av maten? Kalorier ska ätas inte räknas. Det värsta är ju att om någon går och räknar kalorierna så smittas det av sig till alla andra och man får dåligt samvete för att man åt den där kakan på förmiddagen.

Man borde få unna sig sötsaker. Bara man rör på sig och lever friskt. Men misstro mig inte nu. Absolut ska man få äta nyttigt om man vill det men man ska inte häller känna sig tvingad till det.
Jag har känt mig tvingad till det flera gånger eftersom flera av mina pinn smala vänner säger att dem måste gå ner i vikt och att dem har för mycket fläsk på magen. Men hallå?! Vilket jäkla fläsk? Och vad är det för fel på att ha fläsk på magen? Man fryser liksom inte när det är vinter liksom. Men det har ju fått en att kolla på sig själv och känna sig som Jabba the hutt.

Alla har vi komplex över något, men kan vi inte bara älska oss själva. världen är ju redan fylld av hat. Varför hata på sig själv då?

Iallafall så kommer jag skriva inlägg då och då eller typ när jag känner för det. Ses // Anna

" Dab "

Likes

Comments