Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej fina läsare, så kul att se att så många av er redan kikar in här! underbart 😀 Kom precis hem från en kvällspromenad med mamma och vovvarna, var faktiskt inte så kallt ute nu ikväll, var värre vid 4 när vi var och handlade. Har iallafall tänt ljus i rummet och slagit på min kamin med värmeluft, eldas i kaminen där nere också! super skönt.
Som ni ser i rubriken, så kommer jag sluta att blogga här på nouw och gå vidare till scandalbeauties. Anledningen till att jag gör det är för att jag kan tjäna pengar på mitt bloggande direkt, och jag vill bara här och nu säga att 🔞inga nakenbilder🔞 kommer att läggas upp på scandalbeauties. Lite skillnad kommer det kanske bli på bloggandet då vissa av mina "snyggare" bilder kommer att bli VIP bilder och endast kan ses av dom som betalar för att se dom. Ser fram emot att börja blogga där och jag hoppas att ni kommer att följa mig där om ca 2 månader, kommer självklart att blogga  här tills det är dags att byta!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Åh godmorgon kära ni!
hoppas ni har sovit gott, det har jag 👍 Blir fortfarande lite chockad över att det är snö ute när jag kollar ut från fönstret på morgonen haha.. det var ju nyss sommar hallå?!? 😳 men lite mysigt är det ju ändå med snö!
Nu ska jag göra mig lite frukost och sen ska jag väl göra... ingenting alls haha! kan vara skönt det med 😉 börjar ju skolan nästa vecka, så det är väl bara att passa på att chilla denna vecka!
förrestenfixade jag ett "sminkbord" igår, eller det är kanske mer en hylla men tycker den funkar bra som sminkbord, vill inte ha mycket större! vad tycker ni? visst vart det ganska bra ändå?

Likes

Comments

Blev lite smått chockad idag när jag kollade min facebook chatt. Chefen på scandalbeauties frågade nämligen om jag var sugen på att gå med. Min kompis som redan gått med berättade då att det inte bara var nakenbilder som man skulle ladda upp, utan man kan lägga upp bilder som är påklädda, sminkbilder, träningsbilder, ja helt vanliga! och det bästa med sidan är ju pengarna man får ;) men tyvärr är jag inte 18 och är nog inte speciellt sugen på att gå med där, men måste säga att det låter riktigt roligt att få betalt bara för att lägga upp lite fina bilder på sig själv!

Likes

Comments

Hejsan allihopa

Mitt namn är Daniella, jag är 17 år gammal, fyller 18 i januari och bor en timme ifrån stockholm.

Har ägt ett antal bloggar, men har stängt ner dom när det typ gått som bäst haha, smart va? Men nu är jag tillbaka här på nouw och kommer inte stänga ner den här bloggen iallafall ;)

Driver även youtube kanalen HoneyD som jag uppdaterar på nytt. Tog bort alla mina videos just för att jag ville börja om på nytt.

Jag hoppas att ni ska trivas här! puss.

Likes

Comments