Resor, Inköp, Vardag, Ätbart, Mode, Smink

Är såååååå kääär i London!!!
Älskar staden, människorna och shoppingen<33 Har inte shoppat så mycket för vill mest utforska staden. Men har köpt lite från Victoria Secrets. Har haft en underbar helg och rekommenderar verkligen London!

Hur mår ni och vad har ni gjort i helgen? :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Inköp, Resor

Är tillbaka i Amsterdam igen. Mitt andra hem hehe. Bestämde mig för att dra till moster ett tag bara för att få komma bort från allt annat. Har inte haft en bra sommar i swe så lika bra att jag drar hit och bara ta det lugnt. Har nämligen jobbat skiten ur mig hela sommarn.

Ska vara här i 3 veckor!! Vi ska även till London vilket jag är så taggad för. Det jag har hunnit göra hittills är att fira Pride och shoppat.

Hur har ni det där hemma?

Likes

Comments

Ätbart, Vardag

Idag var det midsommardagen och jag spenderade hela dagen med mamma på Kust hotellet här i Piteå. På förmiddagen var vi på spat och det var super mysigt!! Det kändes lyxigt och det var super fräscht och fint där.

Vi hade bokat bord på restaurangen (Tage) klockan 19.00 så vi fick fixa oss på hotellet och sedan gick vi bara upp till restaurangen.

Jag åt oxfilé till varmrätt och hallonpanacotta till efterrätt, det var super gott. Rekommenderar verkligen både hotellet och restaurangen!!
Om ni är här i Piteå måste till dit!:)
Hoppas att ni har haft en härlig midsommar<33

Likes

Comments

Vardag, Resor

Just nu befinner jag mig I Amsterdam. Är här under sportlovet för att träffa min moster och bara för att komma bort litegrann. Har nu varit här i 3 dagar och hittills har jag bara varit och shoppat.
Väldigt skönt att slippa snö men det är ändå lite kyligt här ungefär 4-10 grader. Väldigt skönt att få fara bort från de vanliga ett tag, andra saker att kolla på osv. Ska bara slappa och shoppa hihi.
Trevlig helg hörni (!!)

Likes

Comments