Halloj fina ni :) 

Hoppas verkligen alla har haft en bra jul och nyår! :D

Nu ska jag speak up lite, det brukar jag göra, men inte såhär. 

Jag har (inte bara för det är nytt år) valt att isolera mig från vissa människor helt och hållet.

Man ha märkt att vissa av ens närmaste vänner och övriga vänner är helt jävla vilsna... och tänker inte logiskt.. och är inte helt enkelt på min nivå, där jag befinner mig, i mitt sinnestillstånd. 

Människor man tror har koll på läget och börjar bli vuxna och förstår saker, men är helt jävla hjärndöda. Och jag är inte kvalificerad att hänga med människor som är.. icke-funktionerade och inte är jordnära. jag säger inte att jag är bäst, men man inser mer och mer när tiden går som den gör.

 Detta är ett beslut som får mig att må bra och gå vidare till en ny och bättre fas i livet. Jag har en sak jag verkligen älskar i denna världen, och det är mitt liv, och därför ska jag vårda om detta somom det vore mitt barn :) 

sayonara sålänge dudes ;D 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj hoj era små noseminers! :D

Jag börjar självfallet med att önska en god jul och ett gott nytt år så jag har det gjort till en början.


Detta året.. har bara innehållt.. precis vad alla "memes" säger, lögnare, idioter, falska själar, vänner som börjat missbruka tunga droger och blivit helt förändrade och cp, och människor som inte ser värdet i vänskap eller gemenskap.

Jag är såklart djupt besviken och förvirrad över att så fina människor visade då sig vara världens skevaste människor.

Med noll tolerans och striktare regler i min värld, ser jag fram emot att gå in i det nya året.

Det nya året hoppas jag inhålla så mycket glädje det bara kan finnas, kanske någon som man börjar tycka om som inte är helt jävla hjärndöd, massa god mat, min utbildning och människor som inte sviker en och verkligen står fast vid vad de säger :)

Svaga människor som utger sig för att vara världens tuffaste och ärligaste.. och sen visar sig vara de vekaste, som att någon tog ur deras innehåll från burken i tidig ålder och inte fattar vad konsekvenser eller att hur fel det är att ljuga.

En hälsning till er, ni är hemska! :)


Så i sammanfattning, 2015 var möglig carbonara.

2016 kommer nog bli som när man provar något för första gången ... lite skeptiskt i början, men sen släpper det, så kommer det antingen gå bra och allt e awesome, eller så kanske det inte är så najs, men då.. kära vänner, ska man ha tänket att man kan göra det najs... ät god mat, spendera tid med människor som gör dig glad, gör saker som gör dig glad, en ansiktsmask då&då, varm oboy.. härliga filmer, och såklart släpps orange is the new black's nya säsong till sommaren :) 

Ta hand om er sålänge :)

Likes

Comments

​Då var Lina tillbaka :D 

Var ett tag sen jag skrev här, men nu är jag tillbaka. Ser framför mig hur alla blir själaglada av detta fakta , serpentiner ballonger, saft och kakor överallt. Yes mina vänner... ;D 

Jag tänker verkligen inte skriva min åsikt om flyktingar som så många andra gör. 

Jag tänker inte kommentera om  allas "må dåligt statusar" på facebook, eller att folk vill ha uppmärksamhet. 

But i will tell you this... NÖTCREME PÅ SMÖRPAKET E  JU GENIALISKT! 

Det är svårt att hitta har jag märkt, men när man väl hittar de är det ju som att typ.. man slipper att radiotjänst kommer hem till en och frågar om man har tv, helt jävla underbart :D (inte för att dom skiter i de men om det hade funnits i någon värld så ja, ni kan tänka er glädjen och lättnaden)

En sak jag också sagt innan,  fast på facebook , är att när man ska handla lök på ICA, så heter ju en av lökarna rödlök... men den är lila... jag skrev på facebook att det borde heta "lilalök" och att ica borde byta namn till lilalök, men nu när jag tänker efter kan det lika gärna heta "lavendellök", just för att den är lila, trots att lilalök är jättemörk lila och lavendel är ljuslila, man kan också kalla den "rymdlök" för i rymden finns det såna hårda toner av lila ibland... vad jag sett på filmer... och sånt..

Denna dagen får 6 av 10 surikater. 


Likes

Comments

Halli hallå, tjena mittbena och var hälsade denna dag!

ämnet jag ska skriva av mig om just nu är deg.

ju mer deg man har , desto fler kakor blir det,

pengar alltså.. ju mer pengar man ar desto längre kommer man.. jo visst absolut.

MEN! varför ska de handla så jävla mycket om hur hög inkomst man har, eller hur mycket OB man har, eller hur många timmar man jobbar och på dom timmarna tjänar man dittan och dattan.

när jag själv jobbade och inte pluggade, tänkte jag inte en sekund på att prata om min lön eller dela det med någon annan än mig själv.

Nu sitter de flesta på förfester, när man ses och fikar oavsett vad man gör, och pratar om just pengar, inkomst, och vissa kör den "visst mitt jobb e skittråkigt men asså man måste ju tänka på pengarna, de e skitviktigt, pengar finns, man måste ju liggapå topp"

kära vänner.. jag är inte bitter, men jag blir ledsen att människor är så himla insnöade på detta fakta, att man inte tänker på vad man själv vill eller hur man själv mår PGA att man "MÅSTE" ha en viss summa pengar. visst de e skitsweet och ha cash, absolut vem vill inte ha de liksom?

men de sjuka är att vissa jobbar ihjäl sig bara för att få ihop pengar för de e så jävla viktigt att "ligga på topp" , och inte öcerhuvudtaget tänker på hur man själv mår, om man vill jobba med något annat som kanske är roligare och ger en mer livsglädje, balsam för själen osv.

Jag själv är trött på att folk leker översittare och håller på att prata om detta också hela hela

Tänk på det en stund, är du nöjd med vad du jobbar med? 

Om du är de, toppen dude! 

Om du inte är det, tänk en extra gång på vad du vill och hur du egentligen vill må :) ​

Likes

Comments

Halloj. 

Har inte skrivit på ett braaa tag nu, men idag är en sån dag  där jag känner att jag vill skriva av mig.

1. människor som hävdar sig helatiden är skitjobbigt, man bara "men komigen måste ni?, lär er tycka om er själva istället och skaffa lite självförtroende!"

2. att det blåser så jävla mycket i helsingborg, jag vill bara dö så lack jag är på blåsten här.

3. känner att min feministiska sida kommer fram då & då , hyser så mycket hat för män nuförtiden dessutom. 

känner att sommare kan mer än gärna komma nu, detta vädret e ju helt åt helvete. 

tänk hur bra man hade haft det om man vore en disneykaraktär, helt jäkla underbart. Jag hade valt och vara den lilla hunden i micke och molle. (vet inte om den heter micke eller molle) hah! 

kramen!

Likes

Comments

kärlek i filmer är alltid helt rätt. de säger helt rätt saker, överraskar varandra med helt olika saker, stora gester. visst det är film.. men varför är killar så tråkiga nuförtiden? det slog mig att alla killar är inte tråkiga dock, en kompis till mig la ut en status där han friade till sin tjej på havets botten, i dykarutrustning i mexico... helt jäkla otroligt. och väldigt fint gjort.
visst frieri är inte alltid det man vill ha, jag själv hade tyckt de va skit cheesy om någon hade gått ner på knä för mig.
men när de kommer till spontana grejer och normala kärleksgester... vart är dom?:)
för de verkar inte som att de e många tjejer som upplever de.. det är synd.

nighty night.Likes

Comments

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrongTjena friends. 

idag har jag varit med simona och solat,och snart ska jag träffa min josefine.

annars är jag slut på ord på ett tag, att en människa kan påverka en så mycket trodde jag ej. 

fuck it.

Likes

Comments

här sitter jag på tåget och ska besöka min kära moder i malmö.
när jag skulle gå ner till tåget så råkade jag stöta till en kille så han tappa sin telefon... klant jag e asså.
och idag är jag riktigt arg.


Likes

Comments

godkväll fellow friends.
det är ett helt jävla träningspass att bädda om en dubbelsäng kan jag säga. svettas som en älg i brunst.

är det verkligen så att pengar spelar så jävla stor roll i ett förhållande?
har märkt att många tycker detta e ett krav för att va i ett förhållande.
inte okej alls, vart tog riktig kärlek vägen?
där det inte spelar någon roll hur mycket du tjänar, utan de som spelar roll är att du får vara med personen?
medans ni tänker på det , så här är en fråga som jag citerar från arron crascall - " if you drop the soap in the shower on the floor, does the soap get dirty or the floor gets clean?"

tricky så inåt helsike, när han sa de i en av hans vines blev jag helt ställd.

en grej jag märkt as well ( inget illa menat mot mina vänner då) , folk skaffar barn hit och dit. asså ja dom små nuggetsen e underbara och helt ljuvliga , men ärligt, hur pallar man låsa sig så och vara så begränsad i tidig ålder?
jag hade aldrig pallat, samtidigt som jag vet att barn är en underbar känsla, gråter varje gång när dom visar en födsel på tv eller film, herrejistanes. för att inte tala om förlovningar... STRESSA MUCH ELLER? jisses.

jag själv kommer dårakt inte skaffa barn på ett braaaaa tag, även fast jag hade varit världens mest kickass morsa och mina ungars kompisar hade diggat mig som fan, så nah.. the life, and the party have to continue a while longer.

med de orden så signar jag off för idag!
va snälla mot varandra ikväll dudes!


Likes

Comments

jaa.. denna veckan ser jävligt lovande ut om jag får säga det!

jag tänker på.. att det finns as roliga människor där ute.
de flesta är såna som ska typ skryta, ta över konversationer, skämmiga jävlar som bara "öh.. en gång spydde jag så mycket så de spruta till danmark" sen sitter dom och tittar på en och väntar på respons... dom som gör såhär väntar på respons som " NÄ ALLVAR.. SJUKASTE JAG HÖRT FAN VA DU E GALEN MANNEN!"

men .. let me tell you something.. hälften av er ljuger och hälften är bara riktigt skämmiga för de flesta bryr sig inte om vad ni gör i er vardag. vi är egoistiska när de gäller sånt i todays samhälle.. i couldn't give 2 shits om du kör bil i klackar och tror du e skitcool för de, eller att du har spräckt en tjej när du haft sex med henne (vilket är väldigt smaklöst by the way) eller om du klätt på en åsna en folkdräkt. du är inte cool. ingen bryr sig. ingen orkar lyssna på dig och du får börja söka uppmärksamhet på något annat sätt eller försöka hitta dig själv.

(ni som känner er träffade , im happy to help! )

och ja jag är väldigt negativ till vissa saker, det är för jag märker hur desperata folk är efter uppmärksamhet.. de e such a shame asså.. hemskt.

med detta säger jag trevlig kväll, och ha en mysig natt :*


Likes

Comments