Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"Är jag konstig?" är en fråga jag ofta ställer mig själv. Är jag konstig för att känner starkare känslor än dig? Är jag konstig för att jag har en sådan ilska? Är jag konstig för att jag hanterar situationer annorlunda? Är jag konstig för att jag är en extremt känslig person? Är det bra att vara konstig?

Jag vill att folk ska förstå mig, men jag vet att jag är komplicerad. När jag blir arg så blir jag inte lite irriterad utan jag ser svart. Jag blir oftast riktigt jävla arg i ungefär 10 minuter sen går det över. När jag är glad så skrattar jag oavbrutet. Jag är lyckligast i världen och oerhört positiv. Jag har en kort stubin, väljer du att irritera mig så gör du det på egen risk, men spring sedan inte iväg som en liten jävla fjolla för nu har jag varnat. Jag blir lätt besviken, små saker för dig kommer alltid vara stora för mig. Ignorans är något av det värsta man kan göra mot mig, jag behöver svar, jag behöver veta om du förstår mig eller om jag är missförstådd.

Jag kan inte sitta still, jag kan inte chilla, jag blir rastlös. Enda gången jag verkligen kan ligga i en famn och ta det lugn är om jag känner en trygghet. Mitt ex lyckades med det, med honom var jag tryggast i världen. Jag är ofta stressad för jag behöver kontroll, jag kommer därför inte ge dig en uppgift om jag inte har en plan A-B-C, ifall att du skulle misslyckas. Jag har alltid en tanke bakom varje handling jag gör, om det inte g¨r exakt som jag vill så blir jag oerhört besviken på mig själv. Jag gräver ned mig i en grop, får ångest och känner mig misslyckad.

Jag har sällan förhoppningar om människor då jag inte orkar bli besviken längre. Jag kommer tro det värsta om dig tills du motbevisar mig. Jag hatar väldigt lätt, men jag älskar med hela mitt hjärta. Lyckas du få mig som flickvän lär du tacka gudarna för jag kommer att behandla dig som en kung. Gör du mig besviken så kan du kolla gravplats, jag kommer att göra allt i min makt för att krossa dig.

Jag tänker inte ursäkta mig längre, såhär är jag, passar det inte så vänligen försvinn ur mitt liv."

-Emmy Winther

Likes

Comments

Kom över den här videon på twitter och hur grym är han inte?! Fick gåshud direkt! Rätt stor skillnad på detta och svenska idol om ni frågar mig.. 

Likes

Comments

Midsommar för ett par år sen.

Det skulle bli en grym kväll. Jag skulle fira midsommar med ett gäng kompisar på en strand. Jag kom senare för att jag missade bussen. Väl där var folk redan fulla och folk badade trots att det var kallt. En killkompis kom gåendes med sin tjej och kramade om mig och sa att nu kunde festen börja. Han var stupfull och hans tjej som inte dricker fick hålla om honom så att han inte skulle snubbla på sina egna fötter. När jag kollar mig omkring inser jag att i princip alla andra är lika fulla eller är påväg att bli. Det var så sjukt att se hur folk betedde sig och sen såg jag honom sittandes med en tjej i sitt knä drickandes ur samma flaska. Jag stog bara och kollade och för första gången såg jag honom med någon annan när jag var nykter. Jag hade innan dess bara sätt honom med någon annan på fester men då har jag också varit full. Men nu såg jag honom med henne och jag blev helt tom. Jag såg hur han log emot henne och hur hela han mådde bra av att vara nära henne. Jag hade aldrig sätt dom tillsammans utanför en fest men nu när jag var nykter och såg dom var det en annan känsla. Nu var jag nykter och klar i skallen och det var som ett slag i magen. Nu såg jag hur han tittade på henne och fick ont i magen för det var så han brukade titta på mig.

Jag gick bort till mina kompisar som alla var stupfulla och min kompis drog fram dricka som jag kunde ta av men jag ville inte. Jag orkade inte. All glädje jag nyss kände var som bortblåst. Allt tack vare att jag var nykter och hade sätt honom med henne? Jag har alltid trott att alkohol förstärker känslorna man känner, men där och då insåg jag att det var tvärtom. Nu såg jag allt klart och tydligt och jag såg hur hon fick honom att le och det gjorde så ont. Det gjorde så ont att se att han hade hittat någon ny och att de nu har något som vi en gång hade.

Likes

Comments

Det här är definitionen av perfekt enligt mig. Så öppet och ljust men ändå hemtrevligt och inte kliniskt vitt!

Perfekt kök med vita luckor och marmorskivor (älskar!!) och stora fönster med sittplats!

Såå fint och öppet vardagsrum med stora fönster och stora altan glasdörrar.

Så mysigt och fint sovrum.

Älskar uteplatsen!

Brukar inte lägga upp på trädgården men hur fint dekorerat?

Likes

Comments

Hur mysigt? Älskar tegelväggen det gör hela rummet tycker jag.

Så fint kök! Mysigt men ändå fräscht lixom.

Älskar denna delen av någon anledning haha! Så snyggt

Det ena sovrummet som enligt mig var det finaste och mysigaste med de låga taket och bjälkarna.

Såå fint uterum! Tänk hur mysigt att sitta där en sommarkväll med sin familj.

Vet att jag ligger långt i förväg haha men huur mysig villa? Min dröm är att bo i den här typen av villa när jag har skaffat familj. Och det bästa? Den ligger i Kungsbacka! Jag har alltid velat bo där när jag blir äldre tillsammans med min familj eftersom det ligger vid Göteborg men att det ändå har en lite mindre stads feeling.

Likes

Comments