Forleden dag læste jeg et blogpost omkring en pige, der var nervøs når hendes kæreste gik i byen. Hun forventede at få en besked fra hendes kæreste i løbet af aftenen/natten om hvor han befandt sig, hvem han var sammen med og hvad han lavede. Det lyder ærligtalt som et meget usundt forhold.

I et forhold har man vel så meget tillid til hinanden, at dette ikke burde være nødvendigt? Man kan ikke bygge et forhold uden tillid - så varer det i hvert fald ikke særlig længe. Det må da også være vildt ubehageligt at have den følelse i kroppen - ikke at kunne stole på sin kæreste? Jeg har en fornemmelse af at man nærmest har et behov for at overvåge hvert et skridt ens kæreste tager, det må da være virkelig afmagtende og tidskrævende.

Det må også være virkelig øv for kæresten, at vide hans kæreste har så lidt tillid til ham. Det er da ikke sjovt at fornemme at ens kæreste rent faktisk overhovedet ikke stoler på en - jeg ville blive sindsyg hvis det var mig. Jeg ville i hvert fald ikke føle det burde være nødvendigt, at fortælle min kæreste hvor jeg var, hvad jeg lavede og hvem jeg var sammen med hver gang jeg var i byen, og jeg tror heller ikke jeg ville nyde min bytur på samme måde, fordi jeg hele tiden ville føle jeg skulle opdaterer min kæreste, hver gang der skete ændringer i forhold til sidste besked jeg sendte.

Now I get that man ikke har 100% tillid til hinanden i starten af forholdet, specielt hvis man ikke rigtig kendte hinanden før man blev kærester, men efter et par måneder burde man da have så meget tillid til hinanden, at denne følelse burde være væk.

Hvis ens kæreste er utro er han slet ikke det værd - i er bedre fortjent uden ham/hende. Husk det! Det er kun godt man så den side af personen på et eller andet tidspunkt, så man ikke spiller mere tid på vedkommende. Men husk også - ikke alle mennesker er utro. Giv jeres kæreste/flirt en chance for at vise tillid til jer.

XoXo
Honest Bitch

Likes

Comments

Hej, jeg er Honest Bitch. Jeg vil fremover drive denne lettere utraditionelle blog, hvor jeg vil dele mine meninger om diverse ting her i livet. Vi har alle sammen meninger vi gerne vil ud med men egentlig ikke tør sige, right? Well det er jeg færdig med nu. På denne blog bliver der ikke lagt låg på noget som helst - jeg er træt af at blive dømt i det virkelige liv hver gang jeg åbner min mund, og siger min ærlige mening.
Det er meget muligt du ikke vil være enig i alt hvad jeg tager hul på af emner, og det er også helt okay og du skal være så venlig at lægge en kommentar omkring din mening til det.
Jeg får 100% nogle huk her på bloggen over at være hudløs ærlig omkring alt, men igen - du aner ikke hvem jeg er, og får det heller aldrig af vide, så hvad har jeg at miste.
Jeg glæder mig til at tage hul på første emne senere idag.

Har du emner du gerne vil hører min mening omkring, så tip mig på xoxohonestbiatch@gmail.com - jeg diskuterer alle emner.

XoXo
Honest Bitch

Likes

Comments