View tracker

​Hej!! Jag har inte varit inne på länge men pluggar för fullt, och så har ilskan tagit över mitt liv!

Jag och Noah har varit tillsammans i 1 år och 1 månad nu :D

Har ingen skriv lust så blir inget mer än detta :P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej måste skriva av mig kommer inte nämna några namn här men vet att personen läser min blogg och jag vill aldrig mer prata med "hen" så hon ska nu få höra det sista av mig!

Du säger jämt att jag är stark och ja jag är stark, starkare än vad du tror, men ändå sitter du och trakasserar oss.

Du ber oss inte snällt, det enda du gör är att skrika hela jävla tiden, du visar ingen respekt men ändå förväntar du dig att vi ska visa dig respekt hur fan tänkte du nu ??

Du ser felen hos alla förutom dig själv. 

Du påstår att jag ska lämna min pojkvän men ha du är dum i huvudet ursäkta ordspråket men varför ska jag sitta och vara snäll när du är så jävla elak mot mig. 

Du sabba detta, och har man en gång förlorat mig så kommer jag inte tillbaka. 
Tänker inte ta fler order, tänker inte sitta och ta emot skit.

Har en tuff period men du påstår att det är tuffare för dig när det är jag som går igenom det. Allt kan inte kretsa runt dig. 

Min mormor sa en gång till mig, hon sa, människor som sprider dålig stämning, som tror dom är något, som hela tiden slänger skit på en är ingenting att ha, jag har kastat många "vänner" som sagt sig vara mina bästa vänner, jag klarar mig ensam har gjort det sedan jag var barn, så att ge mig av från dig är inget problem tycker synd om nioåringen som älskar mig, och som jag älskar, kommer fortfarande träffa honom men ALDRIG mer dig. 

Har inte tid för såna som du.

När du skaffat den hjälp du behöver då kan du ringa mig men innan dess håll dig borta! 

Du tror du känner mig men du gör inte det eftersom du tror jag bara tänker låta allt vara och vara den där snälla flickan som alla tror jag är, jag är inte snäll jag är en riktig bitch, men om du är snäll mot mig är jag snäll tillbaks men du sabbade allt så jag säger nu hej då till dig. 


Och till alla andra kommer flytta hem till min älskade mormor och morfar dom förtjänar min närvaro, dom förtjänar min snällhet, och dom älskar jag mer än något, dom har hjälpt mig mer än någon annan, och jag har inte ens sagt tack. Men jag tror nog att dom vet att jag älskar dom trots att jag bråkar med dom, men utan dom skulle jag inte vara någon, jag skulle vara den där svaga flickan som inte dög, som inte hade någon chans här i livet, vem vet vart jag hade varit om jag inte hade haft dom men jag tror vi alla vet jag hade nog varit död. 

Önska det fanns ord som kunde berätta hur tacksam jag är att jag har dom, kommer aldrig överge dom om så mitt liv stod på spel. Tack för att ni fick mig att tro på mig själv tack för att ni finns där i alla stunder. Älskar er <3


Likes

Comments

View tracker

​Hejsan har inte skrivit här på ca ett halv år. Men känner nu att jag måste skriva av mig då jag inte har några vänner som ställer upp för mig.

Jag har levt med depression sen jag var 13 år. Varje dag är en kamp, har inte haft ångest på 6 månader nu men ändå är det något som tynger. Jag har en fantastisk kille men när jag är deprimerad säger han bara att jag ska sluta vara det. Då jag har socialfobi för att prata om mina problem med folk så låter jag bli. Därför jag skriver här för att slippa prata med folk om dethär, kan prata med mina nära vänner men inte med vuxna människor det går bara inte då jag inte litar på "vuxna".

Jag är 18, men känner mig som 25, och det för att jag redan upplevt så mycket saker, saker som barn inte ska behöva uppleva.

Lärde mig hur en tvättmaskin fungerar när jag var 10 år. Lärde mig laga mat när jag var 13. Jag fick börja göra "vuxna" saker i tidig ålder vilket gör att jag nu känner mig äldre än vad jag gör.

Jag får jämt höra att jag kan inte städa en lägenghet, jag kan inte ta hand om mig själv jag kan inte gör si och så. Men ni har fel ni glömmer en viktig sak. Ni ser inte hur jag gör saker och varför ni säger så är för att ni inte känner mig väl då, ni får trycka ner mig om ni känner för det, jag tål att höra saker. Men jag tål inte när ni säger att jag inte kan ta hand om mig själv för det är det bästa jag är bra på är att ta hand om mig själv, hade inte jag tagit dom beslut jag tagit hade jag inte varit där jag är nu. Jag hade nog inte ens varit i livet då. Jag kan städa jag är grym på det men tappar liksom orken att göra det när ni sitter och säger att jag inte kan göra de.

Jag är stark. Jag är bra på många saker. Ni säger att bara för att jag har haft det jobbigt i mitt liv så är det ingen bortförklaring, att jag har ADHD är ingen bortförklaring men vet ni vad, jag är 100% medveten om det. Men pga ADHD:n så kan jag inte göra saker på samma sätt som andra gör det. Och pga saker jag varit med om klarar jag inte av vissa saker. Men jag försöker övervinna saker och ting.

Men det skulle underlätta en aning om ni peppade mig säg istället att jag kan istället för att ställa in er på att jag inte kan, jag kan men när ni säger att jag inte kan så vill jag liksom inte hjälpa till.

TACK OCH HEJ TA ÅT ER PUSSSSS​

Likes

Comments

​Jag har varit riktigt galen en gång, och det var innan jag flyttade från min mor. Jag lyckades få kontroll och begravde det monstret. Jag var farlig för alla, kunde döda någon och helt ärligt så har jag varit nära på att döda en person. Men nu så nu har nästan hela monstret kommit fram har blivit helt galen allt jag känner är hat och ilska allt jag vill är att döda, vill se en annan människa lida, jag kämpar dag in som natt med att försöka stänga in detta monster, men det har blivit för aggressivt att jag tappar kontrollen. Jag kan bara kolla på hur det förstör hela mig, hur den tar över min kropp. Allt är bra tills något litet händer kan vara så att någon bara råkar kolla fel, säga fel eller nått och jag kan känna hatet mot den människa. Vet inte vad jag sak göra tänker då inte äta någon medicin då jag blir jätte konstig av medicin. HJÄLP mig någon ge mig tips tänker inte prata med någon psykolog

Likes

Comments

​Nu är det så att min ilska som jag känner inte försvinner.

Den är riktigt stor, och jag är rädd för mig själv är rädd att skada någon, jag ser bara svart ser bara ett hat mot alla. Vet inte vad jag sak göra så tänkte att om jag skriver av mig lite så kanske det går över..

Känner en stor ilska dels för att jag vill ha min syster och min mor tillbaka. Vet inte varför jag har denna ilska inom mig och den brukar försvinna när jag skriker, slår på nånting men inte nu, varför vill den inte försvinna den blir ju bara större och större så vet inte ens vad jag sak göra, tänk om jag skadar någon. Varje natt drömmer jag om att jag dödar någon??!!! Håller jag på att bli en psykopat eller vad håller mig hemifrån för att inte ta ut ilskan på någon annan, Noah har tagit många smällar, vill bara bli av med denna ilskan innan någonting händer. Snälla hjälp jag orkar knappt att prata vet fan inte vad som händer med mig Jag känner att jag inte ens kan få fram ord till att skriva av mig så detta får räcka ................

Likes

Comments

Skulle träffat dig när jag hade chansen men om sanningen ska fram var jag rädd, rädd för att se hur mycket jag förstört för dig. Nu vet jag inte om jag någonsin får se någon av er! Jag gjorde ett misstag som jag måste leva med. Kommer ha svårt att leva med tanken att inte träffa dig. Mamma du är inte den bästa mamman men du är MIN mamma. Ida jag saknar att ha en irriterande syster som gick mig nerverna. Jag vet att ni inte kommer förlåta mig. Jag vill inte skriva här men du skulle inte förstå hur ledsen jag är. Visst jag vara 18. Jag är inte den tjejen jag var när jag drog jag är en stark tjej som har mognat enormt mycket.
Jag var nära att bli alkolist men nu är jag drogfri, jag är rökfri, och alkoholfri ! Det är stora steg i mitt lov och helt ärligt skulle aldrig orkat såhär mycket utan min fina pojkvän.

Mamma jag älskar dig men jag har inte modet att säga det. Om jag träffade dig vet jag inte vad jag skulle göra :)
Ida du är det jag lever för och det är tack vare dig som jag slutat upp med att röka cigaretter och slutat dricka för jag tänker dig varje sekund. skriver med gråten i halsen och önskar att ni kom tillbaka till mitt liv :)
Har inte självskadebeteende längre är en ny människa :)

Likes

Comments

​Hej, jag har fallit ner i en depression och pga det är jag lite offline både på sociala medier och i vanliga livet, går inte i skolan för jag har ingen kraft till det. Funderar just nu på om jag ska börja med ADHD medicinen igen då jag får så många utbrott nu, och dom är inte trevliga. Men trots att jag är deppig så tar jag ändå alla andra före mig själv, jag kan helt enkelt inte tänka på mig själv oavsett vad.. 

Likes

Comments

​Alltså äntligen ska jag opereras så jävla skönt att behöva slippa ha ont! Är så jävla glad men samtidigt nervös inför ingreppet. Just nu vill jag bara bli av med skiten så att jag slipper ha ont hela tiden :))))))))))))))))))))) 

Likes

Comments

Hejsan. Idag blir det att åka till skolan var sjuk hela förra veckan men nu blir det att åka dit :)

Likes

Comments

jag sover typ aldrig sover max 3-4 timmar sömntabletter fungerar inte har någon tips på vad man kan göra

Likes

Comments