View tracker

gloss academy , min vardag! , tankar om livet

Jag är snart klar med min utb, fast om jag kommer klara det återstår och se! Så imorgon & på torsdag är det praktiska samt teori.. och jag har alltid haft svårt med teori, så jag är nervös över det 😔

Sen på lördag är det slutfotografering!

Påtal om något helt annat, idag har jag vart och tagit det andra testet ang mina cell förändringar! Och dom kunde se att jag hade rätt rejäla sådana, jag fick se på en skärm & det var som två stora öar typ! Men han tog två bitar och skulle skicka iväg det och det gjorde så satans ont så jag har mått jätte dåligt & mått illa 😖 varför det gjorde ont vet jag inte men det brukar inte göra det så vill inte skrämma folk! Men vi planerade operation och detta blir inom 6 veckor ungefär. Så nu släpper jag detta, och fortsätter framåt!

Sen har jag fått lägenheten men inte kunnat flytta in, imorgon flyttar vi in och det ska bli så nice! Återkommer mer om det 🙂

Dom två senaste dagarna har vi haft airbrush och det spårade lite 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

gloss academy , smink/hår

Hej där alla!

Hemkommen från en helt fantastisk resa till London med Gloss klassen & Emelie ❤️ måste börja med att säga att dessa veckor som jag gått denna utbildning har vart det svåraste men mest roligaste jag gjort! Jag kunde inte valt bättre 🙂

Vad gjorde vi i London då?
Vi hade utbildning på house of glamdolls, med David Horne! 😍 vi började med en inspirations sminkning dom var tagen från geisha & industri! Sen skulle vi lägga ihop vår egna makeup från det! Detta gav mig mer förståelse för hur du kan lägga ihop något och hjälper nog mig om jag ska göra något jobb där dom vill ha två saker i en? Hoppas ni förstår mig.

Sen dag nr 2 var det mer kreativitet, vi fick en sak att göra på ett ansikte sen skulle vi fortsätta på en annans sminkning osv. Svårt att förklara men detta fick mig att tänka helt annorlunda och jag vågade verkligen sluta tänka för mycket. För man kunde inte tänka för mycket!

Sen har vi ju då shoppat och umgåtts en hel del 😍 så nu är det alla prov och sånt som är kvar! Och jag är taggad, men skulle gärna vela gå en månad till 😇

Likes

Comments

View tracker

min vardag!

Blev helt förvånad då jag går in på instagram och inser att jag vunnit tävlingen på #lykoumeå, jag vann alltså sånna sugarbears som ska göra så håret växer osv!

Aldrig vunnit något i hela mitt liv, så det var kul 🙂
Hoppas att dessa hjälper mig och mitt fjun på skallen att växa.. kommer återkomma med en uppdatering!

Någon som äter dessa? Eller vet om don funkar ?

Likes

Comments

gloss academy , smink/hår

måndag åker vi till London, det innebär utbildning på House of glamdolls & att vi snart är färdig utbildade makeup artister! Så jäkla otroligt 😍 måste ge sjukt cred till alla i min klass för sånt jäkla bra arbete och allt hårt slit, men kolla bara på oss! Snart är vi där 😱 lite läskigt men samtidigt så kul, men jag skulle vela gå två eller tre extra månader bara för att jag verkligen älskar att gå till skolan VARJE dag fast jag ibland är så trött att jag inte vet vad jag heter!

Tänk att få jobba med detta, att få stiga upp varje morgon & faktiskt göra nått jag alltid velat. Det kan bli möjligt men det är mycket jobb för att nå fram. Men jag tänker göra allt för att nå dit en dag!

Men kom-ihåg att jag är ledig från & med 10december, insättning av löshår, brud/bal smink, fotomakeup, fest, vardag ja men ALLT!

Till alla er där ute som drömmer om att göra det ni alltid vela göra, GÖR DET!
Ingen kommer göra det åt er.

❤️

Idag hade vi en sjukt bra & rolig lektion! Vi skulle göra en full sminkning på 1h, och lägga tid på alla olika områden. Och jag klarade det! Och där fick jag se vad jag behövde träna att bli snabbare på, jätte bra lektion.

Detta är Gabbi & hon fick en lila/grå/svart sminkning, var väl lite mörkare än på bild (måste köpa en bra kamera)

Likes

Comments

tankar om livet

Är det bara jag eller är det fler av er där ute som nångång eller ofta känner er annorlunda? Som känner att ni inte verkar passa in nånstans eller får känslan av att ni inte är omtyckta?

Då är ni inte ensamma, för så känner jag ofta och har alltid gjort men vad är det för fel på att vara annorlunda? Ingenting! Men att känna sig utanför är inte okej, för mig har det vart fel på andra och tillslut blev det ju fel på mig eftersom jag blev så som alla vuxna människor beskrev mig, en stökig ouppfostrad snorunge! Men det var inte mitt fel och säkerligen inte ert heller. Men man tycker ju vuxna människor borde ha mer vett innanför pannan. Varför känner man sig inte omtyckt? Jag vet inte? Kanske för att det vart så en längre tid i sitt liv, kan vara var som helst, på skolan, hemma eller på jobbet eller i idrottslaget?

Jag vet själv att antingen tycker man om mig mycket eller inte alls, brukar inte finnas nått mittemellan! Men jag har lärt mig att alla behöver inte tycka om mig för att jag ska må bra, jag ska kunna vara mig själv utan att folk fryser ut mig eller att jag är vän med alla. Men man ska respektera alla & ta dom för vad dom är.

Alla är vi människor och jag älskar onormala, inte som alla andra människor ❤️ och vad är normal? Alla är värd precis lika mycket!

Likes

Comments

mina favoriter! , min vardag!

Whiskey glas är något jag själv tycker är fint, och dricker inte din pappa eller pojkvän av någon anledning så går dom att använda till Coca-Colan eller varför inte till desserten! Dessa finns på cervera för 169 ord 199!

En jätte fin fyll-i-bok till våra pappor! Här i får du hjälp att fylla i olika händelser & fina ord och varför just han är din favorit pappa! Vilken pappa skulle inte få en tår i ögat då han läser denna? Speciellt av sin dotter 😍 finns på bluebox.se för 139!

Samma bok fast för din pojkvän eller flickvän såklart! Stor favorit hos mig ❤️

Till alla skäggiga män där ute! 🌲 detta är ingenting våra skäggiga pappor, morfar/farfar eller pojkvän/sambo skulle köpa till själv i första taget! Så varför inte unna dom det? Eller vara helst säkra att deras skägg är helt & rent 😉 500kr finns på eleven.se! Du hittar detta lite här och var också!

Likes

Comments

inredning, wanties , min vardag!

Jag tänkte göra ett inlägg om vad jag tycker är bra julklappstips & Vad jag själv önskar mig! (jag är en fattigt student och snart ny lägenhet så därför jag just iår önskar mig julklappar) 😶

Det behöver inte vara dyra saker, du kan till & med göra egna julklappar om man då har bra fantasi och är lite händig.
Men jag kommer lägga ut vad jag tycker passar; Mamma, systern & flickvännen samt pappan, sonen & Pojkvännen!

Bra julklappar till kvinnorna runt om dig
👸🏽👸🏻👸🏼👸🏿

Först och främst; PRESENTKORT! funkar alltid, jag själv skulle vela ha presentkort här;

- craycray.se / perfekt för den smink tokiga! Smink som är lite udda, eller läppstift som inte går att få tag i butik.

- brallis.se / samma som ovanför, udda märken och fin affär!

- Gloss/ glossgods.com / här finns det också märken du inte kan få tag i någon annanstans! Deras egna märke som jag personligen tycker om väldigt mycket, samt makeup rådgivningar och trådning av bryn! Du finner allt en kvinna vill ha där.

- Åhléns / här personligen älskar jag deras inredning! Så perfekt då man kan välja mellan himmel & jord! Från inredning till smink exempel.

- Ikea / vem vill inte ha presentkort här? Speciellt studenter eller någon som just flyttat till ny lägenhet eller nyas flyttat hemifrån 😉

Bokstavsmuggar från rum21, perfekt för kaffet eller fint som kruka! Personligt & snygg inrednings detalj tucker jag 🙂 finns på rum21.se för 149kr i alla bokstäver!

Jätte fin kruka/vas! Eller varför inte ha köksredskap i? Finns på rum21 och även i andra färger och storlekar! 199kr ord. 249:-

Min favorit! Lightbox 😍 finns på room99, Du kan själv välja vad du vill att det ska stå och köpa till mer bokstäver. Denna ligger högt upp på min önskelista.

Detta var lite av vad jag tycker är bra julklappar, sen kommer jag göra vad som passar våra pappor, brorsor, sambos & pojkvänner!

Ha en skön söndag alla ❤️ själv ska jag & Christopher göra lasagne och chilla all dag lång! Sen ska han få vara min smink docka och hjälpa mig med mitt CV. Bye alla vänner och ovänner, älskar er båda 😉

Likes

Comments

min vardag! , gloss academy , tankar om livet

Woho!!! Imorgon kl 17-19 kommer jag & några andra i klassen ha praktik på Gloss academy & sminka till en möhippa 😄 mycket spännande saker denna vecka!

Kommer fota lite om det är okej med kunderna såklart! Detta ska bli så himla kul, och jag är inte lika nervös eller stressad längre och då blir allt så mycket roligare!

Våran lärare emelie var så snäll och skulle bjuda på fika och hjälpa oss med CV bilder också som tack för hjälpen! Så jag ser framemot morgon dagen 😊Sen vill jag bara ängna mina tankar till min familj och Gunnar idag, jag är ledsen att jag inte kunde komma med på begravningen men jag har tänkt på er alla idag speciellt Gunnar! Vila nu i frid ❤️

Likes

Comments