Jag är så taggad på att få börja gymnasiet, går i 9:an nu och ska snart välja vart jag vill gå!!

Jag har redan lite tankar om vart jag ska gå någonstans, och jag har även bokat in lite öppet hus dagar. En sak är säker iallafall. Jag MÅSTE flytta hemifrån, jag börjar bli så trött på allt tjat och alla bråk. Jag är vegetarian så jag är redan van med att laga min egen mat, jag har tvättat min egen tvätt sen 1-2 år tillbaka och jag är allmänbildad så att det räcker. Jag ska prata med min S.Y.V om mina tankar om gymnasiet och se vad hon tycker. Jag skulle kunna tänka mig om jag inte kommer in på ridgymnasiet att gå ekonomi någonstans. Jag skulle vilja gå på Strömsholm men jag är rädd att jag inte skulle klara rid-provet (iallafall inte hoppningen). Sure, jag är väl hyfsat bra men jag vågar inte hoppa lika högt som de andra gör. Men nu ska jag ännu en gång gå och laga lite mat, tror jag ska leta upp något gott recept online. Ses igen på onsdag efter att jag ridit, hoppas jag:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag ligger hemma och har feber, hoppas jag mår bra på onsdag så att jag kan rida!

Jag är så taggad på att rida för att jag ska hoppa på min älskling, nackdelen är dock att skoldagen är lång, slutar klockan 15:45 och börjar 08:20.

Aja, men nu när jag inte har något alls att göra, jag har kollat alla youtube klipp som finns, läst alla bloggar och ätit upp all mat så finns det inget annat att göra än att drömma sig bort till hawaii. ÅÅÅh, jag vill bara ligga och sola vid en pool med en drink i handen och musik som blastar.

Bildresultat för utomlands

Likes

Comments

Som du ser i rubriken så red jag igår, rättare sagt hoppade jag. Det gick jätte bra, vi värmde upp med lite cavalettibommar sen började vi travhoppa några hinder. Sen höjde jag och hoppade i galopp, det var helt perfekt tills han ville vara lite jobbig och vika av, (4 gånger). MEN tillslut fick jag honom att hoppa. Inte nog med det utan när jag skulle rykta honom så var han sååå jobbig, även när jag släppte ut honom i hagen ville han springa ifrån mig osv. Men men vad ska man göra åt saken vi har alla våra dåliga dagar..

Idag tränade jag iallafall på vårat Ip, jag tränade lite kondition och sen lite lår/rumpa.

Nu ska jag ställa mig å göra en sen middag, blir nog vegansk falafel och något till.

Vi hörs :)Likes

Comments

​Okej, om mig?

 Jag väljer att vara anonym pga. olika anledningar. Jag är häst och tränings intresserad, jag rider just nu 1 gång i veckan. Men tränar gör jag nästan alltid minst 2-3 gånger i veckan

När jag rider älskar jag att rida dressyr, jag kan ju hoppa någon gång ibland men dressyr är nog min starkare sida. Lite om bloggen då, detta kommer vara en blogg där jag skriver om: mat, ridning, träning osv. alltså  kommer man kunna läsa om allt möjligt här.

 //Hon:)

Likes

Comments