Nu har det gått ett väldigt bra tag sen jag senast skriva här. Mycket har hänt och kan säga att vissa stunder har varit jättebra och andra har varit skit då man bara vill stanna i sängen och inte göra något och träffa någon.
Nu är jag iaf ute på praktik och är inne på min sista vecka vilket känns tråkigt då jag trivs jättebra på den skolan jag är på och har ingen lust att komma tillbaka till universitetet med en massa tråkiga tentor!
Annars så funkar livet på okej, dock så har jag de senaste 2 veckorna haft en känsla av att något skit kommer att börja snart och nu känner jag att det kommer att börja ganska snart.
Jag får typ ta en helg snart när jag inte jobbar och typ bara försvinna bort några dagar från allt och försöka jobba lite med mig själv.
Ska nu med framöver ta tag i träningen mer och börjar komma i form lite och speciellt få upp min kondition för den kan man ju typ bara skratta åt nu.
  • 39 readers

Likes

Comments

När man frågar en person om den skulle kunna hjälpa till lite med några småsaker men får som svar att den person ej kan/vill pga av att den ska göra en annan sak och så ser man den personen träffa någon annan istället för att vara så "upptagen". Tack nu vet jag vad det var du egentligen skulle göra och ville göra. Nu vet jag att du hellre hjälper eller umgås med henne än att hjälpa mig med en liten liten sak, börjar känna att jag inte betyder så mycket som du säger att jag gör för dig...

Vad kan jag säga: Skit dag! Kill me.
  • 45 readers

Likes

Comments

Helt underbart att bli sjuk när man har som mest att göra i skolan och jobb. Behövde verkligen inte det här nu! Räcker det inte med att jag redan till och från mår dåligt psykiskt? Det är svårare än vad man tror att ta sig igenom det här när man ofta blir påmind om allt genom att bara se en person. Lättast hade ju varit att se till att aldrig träffa den personen igen men tyvärr så funkar inte det då jag inte vill sluta jobba.

Idag blir det iaf att åka till hemstaden och fotografera lite, får se hur jag mår sen efter allt.
  • 47 readers

Likes

Comments

Nu får det ta och räcka! Jag måste ta och släpa taget om allt det dåliga som hände i våras, inte gömma undan de som jag har gjort utan verkligen göra mig av med de! Annars kommer de att förstöra hela mig och allt runt omkring, jag vill inte förlora det som jag har!

Nu är det dax att sätta ner foten och försöka att gå vidare, det kommer att bli svårt och tufft med jag ska fasen ta och lyckas!

Likes

Comments

Två veckor har fått sen flytten in i lägenheten och allt känns jättebra, vi börjar komma mer och mer i ordning!
Igår började jag även med engelska kursen och jag känner att den inte kommer gå lika bra tyvärr...
  • 61 readers

Likes

Comments

Jag har ett tag nu på att skriva en bok eller vad man nu ska kalla det. Efter att kapitel nr 5 försvann när min förra dator fick för sig att gå sönder så har jag inte orkat skriva om det, fast jag har börjat på kapitel nr 6. Men nu har jag äntligen börjat skriva på kap nr 5 igen eller börjat skriva om det som jag inte hann skicka till mig själv. Så har halva att skriva om och lite från resten av halvan att rätta så att det hänger ihop!

Men skolarbetet kommer i vägen så får se hur mycket jag hinner skriva de närmaste 4 åren. Får passa på under sommaren när jag är ledig!

Likes

Comments

Nya tag och nya hop, imorgon är det flytt som gäller och även en ny start och äventyr.
Kommer sakna djuren som bara den och känner en stor sorg att jag inte kommer vara hos de varje dag längre...
Saknar faktiskt tiden när man var liten när det knappt fanns några bekymmer och att man inte behövde tänka på större saker.
  • 61 readers

Likes

Comments

Huvudet börjar nu komma mer och mer till ro och jag försöker inte att fokusera så mycket på det som oftast har fått mig att börja undra och funderar på det som har gjort att jag mår dåligt. Försöker istället att fokusera på flytten och se positivt i det och att jag kommer att bli sambo snart. För några månader sedan trodde jag aldrig att det här skulle hänt eftersom allt såg ut att vara förstört.
Men jag är glad att det ändå löste sig och att han hittade tillbaka till sina känslor för mig och att vi befinner oss här nu och ska snart flytta ihop.
Men ändå har jag en känsla ibland att det fortfarande är någon som vill förstöra för oss.

Imorgon har jag omtenta vilket jag inte ser fram emot och just nu bryr jag mig inte riktigt om hur det går, det får gå som det vill helt enkelt.
  • 70 readers

Likes

Comments

Jag är ledsen att jag inte är lika söt och vacker som hon är och jag börjar undrar mer och mer varför du är med mig när det egentligen är henne du vill vara med. Varför ville du äns ha mig tillbaka när du hade chansen att göra dig av med mig helt och hållet och försöka få det att bli något med den andra.
Är du med mig för att du vet att jag kommer vara här även vad som händer?
Att du kan hålla på och flörta bakom min rygg och framför ansiktet på mig för att du vet att jag inte kan bli förbannad?
Och genom att säga några små söta ord så tror du att allt är som glömt?
Att du inte annar hur dåligt jag mår av allt det här, att du inte vill inse att jag är påväg så långt ner att jag kanske aldrig kommer ta mig upp igen... Eller ser och märker du allt det här med skiter i att göra något åt dig, gillar du att se mig mår så här dåligt?
Jag vet inte om jag orkar med längre, ibland känns det som om allt skulle bli bättre om jag bara försvann helt och hållet...
  • 69 readers

Likes

Comments

Igår så var jag på skänninge marknad med några vänner och gick runt och tittade på saker. Hittade en drömfångare och en äggskärare till nya lägenheten och så lite marknads godis!
Riktigt trevligt dag och jag har börjat må bättre med i min själ, jag har även gått upp i vikt så det är jätte skönt att få tillbaka de kilonen som jag förlorade för ca 2-3 månader sen.
Idag ska jag försöka mig på att byta batteri i ett av mina gamla gameboy spel, hoppas det går bra!
  • 72 readers

Likes

Comments