ik had een samenwerking om dit leuke item te reviewen van play-Doh.

Het leuke was dat we toevallig deze week ook weer eens bij de tandarts waren geweest, gewoon voor controle. Daar had hij geen gaatjes en werd er alleen even met een spiegeltje gekeken en alles was goed dus voor hem is de tandarts geen eng gevoel. Maar hier kan je wel spelenderwijs boren of met zilver aan de slag en hij vindt het enig!

Bink was er dus meteen heel enthousiast over. Het is echt leuk om samen mee te spelen.

Begin de behandeling met het maken van een paar tanden met de tandenvormpjes en controleer ze met het spiegeltje.

Boor de gaatjes met de elektrische boor en vul ze met nog meer Play-Doh. Zit er iets vast tussen de tanden? Trek het eruit met het pincet. Maak een beugel met de roller en speel dat je de tanden mooi schoonhoudt door een beetje namaaktandpasta door de tandenborstel te persen en ze vervolgens te poetsen.

Deze gave set is bijvoorbeeld te bestellen via Bol.com en kost daar €21,99

Leuk voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 11 jaar.

Play-Doh klei is 100% veilig en een super zacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Benodigdheden.

- Zelfdrogende klei

- Kurk

- Roller

- Verf/kwastje

- Mes

Werkbeschrijving.

1. Rol een stuk klei uit met een dikte van 3-4mm

2. Snij met een mes een driehoek uit

3. Laat de klei helemaal opdrogen

4. Snij een snee in de kurk

5. Druk het gedroogde stuk klei in de snee zodat het er niet meer uitvalt

6. Verf de klei en als je wilt ook de kurk

Weer een leuke DIY die Renee.oelers gemaakt heeft.

Likes

Comments

Fenna is een echt meisje meisje, houdt van creatieve dingen zoals knutselen, breien, haken, make up en sieraden. Met haar 9 jaar heeft ze al aardig wat sieraadjes opgespaard.

Nu kwamen we via een PR bureau met deze super leuke Juwelenbox in aanraking. En dus eigenlijk "2 vliegen in 1 klap". Ze versiert zelf deze leuke box wn kan er daarna haar mooie sieraden in kwijt. Maar natuurlijk ook andere tuttels zoals bijvoorbeeld kleine souvenirs. Hoe leuk is dat!

er is zelfs een geheim spiegeltje. Deze complete knutselset bevat alles wat je nodig hebt om de sieradendoos met zachte DohVinci te versieren in stevige, kleurrijke 3D-lijnen. Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden! Fenna is er helemaal weg van, heel erg leuk om te zien.

De klei komt heel soepel uit de styler en droogt vrij snel. Ze kan er dus echt zelf mee aan de slag. Er zitten 5 kleuren bij. Perfect kado voor kerst voor meiden vanaf 6 jaar en de prijs is €34,95

Likes

Comments

Dat ik fan ben van zwart wit is natuurlijk niemand ontgaan. Ik hou dan vanzelfsprekend ook van leuke winkels. En eigenlijk juist die pareltjes die nog niet iedereen kent. Zo heb ik de leuke net nieuwe winkel in Kampen gevonden. De naam is ook al zo leuk, Gewoon Kampen.. Een aantal favoriete merkjes van mij worden hier verkocht. Zoals Madam Stoltz, present time, puur zeep en Mijn Stijl bijvoorbeeld. Oh ik hou er zo van.

Gister kwam mijn pakketje binnen. Wat ruikt het zalig! Echt niet normaal, daar ga ik een leuk plekje voor bedenken.

Wat is Gewoon kampen?

In de eerste plaats gewoon een leuke winkel voor trendy en stijlvolle meubels en woonaccessoires. Of je huis nu al af is of dat je nog aan het inrichten bent, je vindt er van alles waarmee je je interieur kunt verrijken. Zo verkopen wij o.a. de mooie krijtverf van Amazona en zijn er een aantal shop-in-shops, waar verschillende ondernemers een gevarieerd aanbod neerzetten. Je vindt ons in de Oudestraat in Kampen op nummer 76, waar voorheen Suikeroom zat.

Gewoon werken

Maar geWOON! is meer. Zo worden er leer/ werktrajecten geboden aan mensen met ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dat zijn bijvoorbeeld voortijdige schoolverlaters, mensen die afhankelijk zijn van de sociale dienst of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en jongeren met een Wajong-uitkering. Zij krijgen de kans weer in een werkritme te komen en om weer grip te krijgen op hun leven. Zij helpen u in de winkel en in de workshopruimte worden er producten gemaakt.

Nathasja is samen met haar Team op 4 november gestart, het is een onderdeel van PGVZ en ze zal er hier ook wat over vertellen;

De winkel is Mede ontstaan vanuit mijn passie voor woondecoraties en lifestyle producten. Daarnaast wil ik graag wat betekenen voor onze mede mens en met name voor mensen met een beperking. Ik heb altijd in de zorg gewerkt en ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt op een plek midden in de samenleving! Dus eigenlijk heb ik nu van mijn passie / hobby mijn werk kunnen maken.

In onze winkel bieden we ook kleine ondernemers een plek om hun producten te verkopen en we hebben een super gave workshop ruimte waar we producten maken.

de website is Gewoonkampen leuk als je ze ook op haar social media kanalen gaat volgen. Via Facebook en Instagram

Likes

Comments

Met het oog al weer opende kerst heb ik leuke kado tips voor jullie.

De leuke Kididoggy van VTech is een echte aanrader. Hij kan transformeren in 20 leuke en grappige karakters en hij reageert als een echte hond op meer dan 10 verschillende commando’s!

Wat een plezier! Hij danst zo leuk. En kan zelfs zwembewegingen maken, de kids liggen er hier van in een deuk. Wat een aanwinst!

Is te bestellen bij Bol.com voor €64,99 en voor de leeftijd 5 t/m 11 jaar. Een échte aanrader! Het is namelijk ook heel leuk om er met zijn tweetjes mee te spelen. Hier met Sinterklaas waren de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar en eigenlijk vonden ze het dus allemaal leuk, dus de leeftijdscategorie klopt eigenlijk precies naar mijn idee

Kidi super star

Dit is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2016!

Enig voor uren spelplezier! Je kan er zoveel leuks mee doen, dat het eigenlijk steeds anders is.

De muziek magie toets zorgt ervoor dat je de stem van de zanger of zangeres zachter kan zetten, of kan weghalen. Zo steel je zelf natuurlijk meteen de show!

je kan meezingen met de 8 ingebouwde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan, zodat je mee kunt zingen met je favoriete muziek

Creëer de juiste sfeer voor elk liedje en kies uit 6 verschillende lichteffecten om je optreden onvergetelijk te maken

Neem je eigen stem op en vervorm hem met 4 grappige effecten

Speel de verschillende spellen en activiteiten om je ritmegevoel te verbeteren, muziekinstrumenten te ontdekken, je uitspraak te oefenen en nog veel meer

Voeg verschillende realistische geluidseffecten toe om de sfeer van een echt concert te creëren.

Deze is in de leeftijdscategorie van 4 tot 10 jaar


Kidifluffies

weer zo'n parel van VTech!

De KidiFluffy reageert op aanraking, geluid en beweging

Zorg goed voor je huisdier, geef hem eten en drinken, speel spelletjes én knuffel hem regelmatig

De kat herhaalt wat je zegt en vervormt je stem

Schud de KidiFluffy of gooi hem omhoog in de lucht en ontdek de verschillende reacties

Speel sportieve en logica-spellen en train je reactiesnelheid

Personaliseer de kat met je eigen stem

Met ingebouwde klok en kalender om een dagelijks ritme in te stellen en feestdagen te onthouden

Inclusief wekker, rustgevende melodietjes en een vrolijk gezongen liedje

Likes

Comments


Op instagram zie je dit tv meubel wel eens voorbij komen, strakke vormgeving en oneindig te decoreren. Leuk ook met houtblokken eronder of gave kratjes op wielen. Echt een eye catcher en gemaakt door Renee.oelers dit hoort echt thuis in een scandinavisch interieur, beetje vt wonen stijl en helemaal naar jou smaak te stijlen.


Benodigdheden;

- Vuren planken

- Schroeven

- Boormachine

- Schuurmachine

- Verf/kwast/roller

- Potlood

- Rolmaat

- Plamuur

Werkwijze.

1. Maak een plan en werk deze uit. Schrijf alle maten van het meubel op.

2. Laat de vurenplanken op maat zagen, of zaag ze zelf op maat.

3. Zet de poten in elkaar.

4. Maak het onderste deel van het bovenblad aan elkaar.

5. Zet de poten uit, zorg dat de afstand tussen de poten overal het zelfde is.

6. Maak het onderste deel van het bovenblad hierop vast.

7. Zorg voor opvulling tussen de twee bladen door middel van houten latjes. Maak deze latjes vast aan de onderste plank.

8. Maak nu het bovenste blad vast aan de latjes.

9. Plaats een brede lat tegen de opening van de twee bovenbladen. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof het meubel van dik hout is gemaakt.

10. Plamuur de schroefgaten dicht.

11. Schuur het hele meubel.

12. Zet het meubel in de grondverf.

13. Verf het meubel.

Likes

Comments

Wat een super tof concept is dit! Ik ben altijd al fan geweest van moestuintjes, ja ook wij hebben ze toen gespaard bij de Albert Heijn, maar dit is zoveel mooier en ook nog eens een prachtige uitstraling.

Bekijk dit filmpje alvast en laat je verrassen door Bulbo.

Als de zomer voorbij is verplaats je gewoon je moestuin naar binnen. De speciale zonlichtlampen voeden je planten dus met zonlicht, het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is goed water geven.

Wat is het een mooie vormgeving he? Mooi strak design en daar heb je toch altijd wel een plekje voor in huis?

SMALL (€ 199) EN LARGE (€ 269). IN HOOGTE VERSTELBAAR (27 – 50 CM) DUS GROEIT MET JE PLANT MEE. DE LAMP WORDT GELEVERD MET EEN TIMER VOOR DAG- EN NACHTSIMULATIE EN KAN STAAND, ALS WANDLAMP EN ALS PLAFONDLAMP WORDEN GEBRUIKT.

Bulbo startkit

er zijn DRIE soorten startkits: ‘VEGETABLES’, ‘EDIBLE FLOWERS’ EN ‘HERBS’.

Alle 3 natuurlijk super, maar zelf je eetbare bloemen kweken is natuurlijk wel heel tof! Dat je een bord mooi opmaakt en er even nonchalant een paar bloemen op gooit voor je gasten. Zie ik dan weer helemaal voor me, oh wat een heerlijk recept en wat leuk die bloemen! En dan zeg je ja lekker he! En tussen neus en lippen door zeg je die bloemen trouwens, zijn zelf gekweekt!! haha genieten toch! We love Bulbo! En is te bestellen via Bulbolight

In een startkit zit EEN KERAMISCHE BLOEMPOT, EEN WATERDISPENSER, VOEDINGRIJKE GROND EN EEN ZAKJE MET ZAADJES. DE KERAMISCHE POT IS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN EN ER ZIJN OOK MEERDERE SOORTEN ZADEN OM UIT TE KIEZEN. PRIJS: € 35


Maar er is nog meer! Van Bulbo Is er ook SPECIALE AARDE VOOR JE GROENTEN, KRUIDEN OF EETBARE BLOEMEN EN LOSSE ZADEN VAN BIJVOORBEELD ANDIJVIE, TOMATEN, BASILICUM, CALENDULA EN AUBERGINE. PRIJS AARDE: € 4,99 PER ZAK. PRIJS ZADEN: € 2,50 PER ZAKJE.


Likes

Comments

Benodigdheden.

- Klei (zelfdrogend)

- Mesje

- Ster vorm (van papier of koekjesuitsteker)

- Water

- Dinerkaars

- Kleiroller

Werkwijze.

1. Rol de klei uit, in een plak van ongeveer 4mm

2. Snijd de vorm uit

3. Druk met de dinerkaars een klein kuiltje in de klei

4. Maak van een nieuw stukje klei een rolletje en rol deze vervolgens plat (ook +/- 4mm)

5. Wikkel het stuk klei om de kaars heen en snijd overlappend klei af

6. Gebruik water om de uiteindes aan elkaar te maken

7. Gebruik water om de overloop van de twee losse delen aan elkaar te verbinden. Maak ook met wat water de punten van de ster glad.

8. Laat de sterren vervolgens drogen, totdat ze helemaal zijn uitgehard.

9. Nu zijn de sterren klaar. Je kunt ze nog verven, of laat ze zo voor een beton look.


Deze DIY is gemaakt door Renee.Oelers

Likes

Comments

Tegenwoordig mogen wenkbrauwen lekker vol en aanwezig zijn. de producten van BLèzi Brow, Geven de wenkbrauwen kleur, maakt ze voller en zorgt voor een perfect verzorgde look.

Het werkt perfect, aan het uiteinde kan je draaien en super goed gedoseerd komt er een laagje uit, dit breng je gemakkelijk aan en met het kammetje kam je het over je wenkbrauwen. Het loopt niet uit op de dag en blijft perfect zitten.

De gel kleurt elk haartje, klontert niet, schilfert niet en wordt niet hard. De kleur is bovendien waterproof en veegvast, ideaal dus!


Voor mij is dit eigenlijk heel fijn, vooral omdat het zo easy is. Voor wenkbrauwpoeder heb ik geen geduld en sjabloontjes zijn weer zo ingewikkeld. Dit is gewoon heel makkelijk en heel natuurlijk.

Het is een gel met een kleurtje en brengt de wenkbrauwen dus mooi in model, blijft zelfs 12 uur zitten.

Blèzi Brow Colour ’n Fix is verkrijgbaar in twee kleuren: 10 Blond en 20 Brown. Prijs is €17,95

En te koop bij www.blezi.com

Likes

Comments

Wauw wat ontzettend mooi gemaakt is eigenlijk het eerste wat bij me opkomt van dit super leuke setje voor Bink.

Via instagram kwam ik op een account terecht en dat was de vriendin van Jolien.

Jolien is nu via Facebook te vinden, namelijk Unikids er staat een webshop in de planning, daarvoor nog even geduld.

Bink is zelf helemaal weg van zijn setje, het lijkt een beetje met camouflage maar het zijn te gekke dino's!! En natuurlijk super comfortabel en dat maakt het voor mijn stoere mannetje 1 van zijn lievelingssetjes.

Jolien over het ontstaan

Vrouwen krijgen tijdens hun zwangerschap nieuwe hobby’s. Yep, that’s me!

Een uit de hand gelopen hobby, zeg maar !

Toen ik zwanger was van mijn 3e zoon (inderdaad 3 boys, love it!!) begon ik met een naaicursus.

Even een uurtje in de week voor mijzelf. Dat ik daar dan weer allemaal kleertjes maakte voor de kids, vertellen we even niet!;)

Steeds meer vriendinnen vroegen of ik ook iets voor hun kids kon maken.Jurkjes, rokjes, allemaal dingen die ik dan weer niet voor m’n boys kan maken. Na heel wat uurtjes achter het internet te hebben gezeten, had ik eindelijk de geweldigste patronen en stofjes gevonden. Het worden er steeds meer. Alles is ook zo leuk.

Toen vriendinnen van mijn vriendinnen ook kleertjes wilden bestellen, ben ik een FB pagina begonnen.

Hier kan iedereen mijn creaties en stofjes zien. En natuurlijk het Dino pak!

Als je zoon van dino’s houdt, moet je een beetje creatief zijn.

Een trui vond ik eigenlijk wel genoeg, maar zoonlief wilde perse een broek! Ik had zo mijn twijfels, maar ik moet zeggen hij heeft (niet altijd;)) smaak! Hij was gaaf! Dat ik daarvoor tot 1 uur in de nacht voor achter de naaimachine heb gezeten, nemen we maar voor lief. Alles voor de kids.

Ondertussen ben ik druk bezig met wat leuke kerst items. Ook deze worden weer erg leuk.

Het leuke van de kleertjes op bestelling maken is dat iedereen zijn eigen ideeën mee kan geven, zodat je een customized kledingstuk hebt.

In het begin maakte ik meer voor baby’s, maar ik moet zeggen dat er toch best wel veel vraag is voor grotere meiden. De sweaterdress is favoriet.

Ook hier kunnen meiden hun eigen mening geven en zoek ik naar stofjes die overkomen met wat zij in hun hoofd hebben.


Omdat alles zelf gemaakt en ingekocht wordt, duurt het ongeveer 2 weekjes voor het kledingstuk af is, maar dan heb je wel wat leuks!

Met een webshop ben ik momenteel druk bezig, deze zal hopelijk volgend jaar klaar zijn.

Hopelijk hebben jullie nog even geduld op de webshop, zo niet zoek Unikids op via `FB en stuur mij een privé berichtje.

Bijna alle wensen zijn mogelijk!!

Liefs Jo

Likes

Comments